این دو تا چه فرقی با هم دارن
The Sims3
The Sims3 Collector's Edition
این دو تا چه فرقی با هم دارن
The Sims3
سلام به همگی من می خواستم بدونم از کجا باید فهمید که بازی کامل نیست؟
من شهري رو كه يكي از بچه ها گذاشته بود دانلود كردم.كجا بايد بريزمش؟ريخيتم تو
C:\Documents and Settings\Shaaheen\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
كار نكرد.فكر كنم اشتباه ريختم نه؟ميشه كمكم كنين؟!!!!![]()
سلام دوست عزیز!، اولی که خود بازیه! دومی بازیه + یه فلش USB 2GB که آرم The Sims 3 داره!.این دو تا چه فرقی با هم دارن
The Sims3
سیمز 3 اول توسط گروه Reloaded ریلیز شد که نسخه ی آزمایش بود و وقتی Launcher اٍ بازی رو اجرا می کردید پایینه پنجره نوشته شده بود(ورژن) ...1.615.00، بعد در زمان گفته شده توسط شرکت EA گروه Razor 1911 ورژن نهایی بازی رو ریلیز کردند که در لانچر می نوشت(ورژن) 1.631.000.002 که گویا نسخه ی نهایی است!، شما اگر بعد از نصب بازی و قبل از ریختن هرگونه آپدیتی ورژن بازی رو ببینید اگر مورد اول نوشته شده باشه که بازی شما آزمایشیه اگر هم مورد دوم نوشته شده باشه که نسخه ی نهاییست!. بعد آپدیت 1.632.000.002 اومد و بعد هم 1.2.7.0002.سلام به همگی من می خواستم بدونم از کجا باید فهمید که بازی کامل نیست؟
همینجایی که ریختید درسته! شما باید در لانچر بازی، Downloads رو انتخاب کنید و Riverview رو انتخاب کنید و از منوی بالاش[!]، Install رو انتخاب کنید تا شهر دوم نصب بشه!.من شهري رو كه يكي از بچه ها گذاشته بود دانلود كردم.كجا بايد بريزمش؟ريخيتم تو
C:\Documents and Settings\Shaaheen\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
كار نكرد.فكر كنم اشتباه ريختم نه؟ميشه كمكم كنين؟!!!!
حق یار!.
من هر چی گشتم نتونستم نسخه ی کامل رو گیر بیارم
سلام دوست عزیز! خوشبختانه فروشگاه اینترنتی P30World نسخه ی اصلی(نهایی) بازی رو عرضه می کنه!. موفق باشید.من هر چی گشتم نتونستم نسخه ی کامل رو گیر بیارم
سلام...
من شغل سیمزم رو عوض کردم و فوتبالیست شدم....
دیروز رفته بودم مغازه کیک بخرم برای دخترم دیدم که یه گزینه ای اضافه شده که می تونستم تبلیغاتمو بدم به اون فروشگاه تا برام انجام بده و یه همچین چیزایی؟
آره ؟ تبلیغات چیو ؟ روز های مسابقات رو ؟
راستی کسی میتونه اسم تمام محصولاتی رو که میشه کاشت رو بذاره؟
من آخرین محصولاتم پنیر و تخم مرغ بوده و یه میوه رو هم از از خونه ی همسایه پیدا کردم به اسم Flame fruite
خیلی از محصولات rare و special رو هم کاشتم ...
ولی فکر می کنم هنوز میوه ای مونده که نکاشتم چون اون نوشته اولیه مربوط به باغبونی که میگه باید همه ی میوه هارو سیمزتون برداشت کرده باشه هنوز خاموشه !!!!
Last edited by aroosak_kooki; 26-07-2009 at 01:04.
شما Life Fruit رو کاشتی...؟؟؟
Life fruit یک میوه جادوییه که اگه اونو خالی بخوری 1 روز جوان تر میشی.
اگر غذاش رو درست کنی درصد سنت به صفر میرسه.
بعدش درخت پول داره.
دیگه همین دوتا عجیبا دیگه.
سلام! اون گزینه ای که می گید اضافه شده فکر می کنم Hold Autograph Session باشه!. این گزینه برای اینه که وقتی روش کلیک کنید ۴ ساعت به شما وقت میده که به مردم امضا بدید! بعد هم یه مبلغی(نسبتا درشت) بهتون میده!. در مورد کاشت و برداشت هم این دو تا گیاهی که دوستمون کاشتن و همه ی میوه هایی که داخل فروشگاه هست رو باید بکارید!.
حق یار!.
ممنونم...شما Life Fruit رو کاشتی...؟؟؟
Life fruit یک میوه جادوییه که اگه اونو خالی بخوری 1 روز جوان تر میشی.
اگر غذاش رو درست کنی درصد سنت به صفر میرسه.
بعدش درخت پول داره.
دیگه همین دوتا عجیبا دیگه.
بله این دو تا رو هم کاشتم ....!!!
نه...یه گزینه ی دیگه بود...دوباره که دیدم با دقت می خونمش و میگمسلام! اون گزینه ای که می گید اضافه شده فکر می کنم Hold Autograph Session باشه!.
تمام میوه ها رو کاشتم ...همه ی میوه هایی که داخل فروشگاه هست رو باید بکارید!.
گفتم حتی پنیر و تخم مرغ هم که میوه نیستن رو کاشتم... شاید چیز دیگه ای نباشه اما نمی دونم چرا گزینه ی اولم روشن نمیشه...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)