دوستانی که تیپ 5 دارن در مورد عملکرد ترمز ماشینشون توضیح بدن چون نیاز دارم ممون.
دوستانی که تیپ 5 دارن در مورد عملکرد ترمز ماشینشون توضیح بدن چون نیاز دارم ممون.
درود
دوستان ماشينم 206 تيپ 5 هست.
چند روز پيش BSI عوض كردم.
تا ديروز درست بود همه چي.
امروز شيشه هاي جلو و عقب نه بالا ميان نه پايين.
فكر ميكنم با ريست كردن BSI بشه درستش كرد.
لطفا اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه.
سلامtotal جان مطمئنی که سنسور دوم رو داره ؟ اگه نداره برم نصب کنم !
تاجایی که خبر دارم رو مدلهای 90 به بالا هست! ولی به یقین نمیتونم بگم ماله شما داره!
جاش رویه انتهای کاتالیزر ماشین هست !
در ضمن بودن یا نبودنش زیاد فرقی نداره و فقط کارکرد درست و سلامت کاتالیزور رو ببرسی میکنه!
تا جایی که میدونم bsi قابل ریست کردن نیست!درود
دوستان ماشينم 206 تيپ 5 هست.
چند روز پيش BSI عوض كردم.
تا ديروز درست بود همه چي.
امروز شيشه هاي جلو و عقب نه بالا ميان نه پايين.
فكر ميكنم با ريست كردن BSI بشه درستش كرد.
لطفا اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه.
حدس میزنم ایرادی تویه سوکت هاش هست و یا ...
انو تا جایی که میدونم LCD type D هست که کلا هم گرون هم اینکه عمرا رو تولید داخل یافت بشه
وقتی LCD Ttype C 500 تموان هست اینو ببینین دیگه چنده !!!!
total جان مطمئنی که سنسور دوم رو داره ؟ اگه نداره برم نصب کنم !500 تومان type c .... هیچی نداره که 500 پولشه ..
با 500 ادم میره ضبط پایینیر میگیره با ای سی دی 7 اینچ لمسی و کلی کار ... .
واجب شد برم دنبالش ببینم چقدر قیمتشه![]()
سلام
آقا این موتور 206 تیپ 2 رو چجوری باید شست؟
میدونم که نباید بشورن، آیا دلیل اینکه میگن نشوریم اینه که ممکنه آب بره تو ای سی یو؟
اگر ای سی یو رو با پلاستیک بپوشونیم و مواظب باشیم آب توش نره باز هم شستنش مشکل داره؟
آیا مواد خاصی برای شستن موتور ماشین هست؟
چه توصیه هایی برای انجام این کار دارید؟
سلام
لطفا این کار رو نکن!
فقط ای سی یو نیست!
bsi هست .کوییل و ....
با یه پارچه نمدار تممیز کنید بهتره!
بله همونطور که گفته شد فقط ecu نیست که آسیب می بینهسلام
آقا این موتور 206 تیپ 2 رو چجوری باید شست؟
میدونم که نباید بشورن، آیا دلیل اینکه میگن نشوریم اینه که ممکنه آب بره تو ای سی یو؟
اگر ای سی یو رو با پلاستیک بپوشونیم و مواظب باشیم آب توش نره باز هم شستنش مشکل داره؟
آیا مواد خاصی برای شستن موتور ماشین هست؟
چه توصیه هایی برای انجام این کار دارید؟
کلا اگر اتومبیل درست مونتاژ شده باشه در فصل زمستان و زیر باران شدید هم آب به موتور نمیرسه که لازم باشه بشوریش ولی گرد و غبار را میشه با یک پارچه نمدار گرفت
یادم افتاد به زمانی که پراید داشتم یادش بخیر با یک شیلنگ و یک سطل آب و کف می افتادم به جونش برقش می انداختم![]()
سلام دوستان
الان به صورت پیش فرض مقدار بنزین موحود تو باک برای روشن شدن چراغ زرد چقدر هست 15 لیتر ؟
یعنی وقتی چراغ روشن میشه چقدر بنزین تو باک هست ؟
نه دوست عزیز 15 لیتر که نیست!
اگه اشتباه نکنم حدود 7 لیتر!
اقا نت رو ترکوندم دیشب و lcd type d پیدا کردم ولی قیمتش 525 تومان بود که از نوع c ارزون تر بودانو تا جایی که میدونم LCD type D هست که کلا هم گرون هم اینکه عمرا رو تولید داخل یافت بشه
وقتی LCD Ttype C 500 تموان هست اینو ببینین دیگه چنده !!!!
total جان مطمئنی که سنسور دوم رو داره ؟ اگه نداره برم نصب کنم !{ فکر کنم دست دوم بود }
ولی بدون rt3 بودش این ال سی دی{ بدون rt3 هم این بدرد مفت نمی خوره } ...کلا این شد که اقا پیدا نمیکنی اگر پیدا کنی خیلی قیمتش توهمی هست
7 لیتر .سلام دوستان
الان به صورت پیش فرض مقدار بنزین موحود تو باک برای روشن شدن چراغ زرد چقدر هست 15 لیتر ؟
یعنی وقتی چراغ روشن میشه چقدر بنزین تو باک هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)