آقا این هانزو کی مرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جزو احضار شدگان بود..!!!!!!!!
الان یه ناگاتو واسه همه ی اینا کافیه . . دیگه چه برسه به کابوتو و توبی!!![]()
آقا این هانزو کی مرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جزو احضار شدگان بود..!!!!!!!!
الان یه ناگاتو واسه همه ی اینا کافیه . . دیگه چه برسه به کابوتو و توبی!!![]()
چی شدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
همه رو اروچیمارو احضار کرد که...زابوزا واون دختره رو از کجا میشناخت...!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نامرد چه کسائی رو احضار کرد...
آزوما هم جزوشون بود...!!!!!!!!!اینائی که احضار کرد واسه لوله کردن تمام ارتش شینوبی ها کافیه...اون 100000تا زتسو برن پیک نیک...
هفته بعد جنگ جهانی چهارم ازنوع نینجائیش رو در پیش داریم...
راستی این قضیه نظر سنجی سر کاری بود نه!!!!!!!!مدیر محترم گفت بگین میخواین به چی تغییر پیدا کنه ماهم گفتیم...دیگه بعد ازاون خبری نشد!!!!!!!!!!سرکاری بود نه؟؟؟؟؟
![]()
من نمی دونم این همه کابوتو قوی بود چرا مستقیم با خود مادارا وارد جنگ نشد تا زتسو و شارینگان ها رو گیر بیاره..............یه چیزی این وسط می لنگه !!!!! یا این کابوتو ( اوروچیمارو ) یه نقشه خفن تر از مادارا داره یا یه جای این تکنیکش ( ادوتنسی ) ایراد داره....................بابا همون کاگه ها خودشون برای لوله کردن کل دهکده ها کافی بودند...............یا همون افراد آکاتسوکی...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! کلا یه معمای دیگه داره شکل می گیره...............چی شدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
همه رو اروچیمارو احضار کرد که...زابوزا واون دختره رو از کجا میشناخت...!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نامرد چه کسائی رو احضار کرد...
آزوما هم جزوشون بود...!!!!!!!!!اینائی که احضار کرد واسه لوله کردن تمام ارتش شینوبی ها کافیه...اون 100000تا زتسو برن پیک نیک...
دلم برای یاماتو داره می سوزه چرا بیچاره رو اونجوریش کردند.................خیلی حیفه به همین راحتی از بین بره .....البته درسته زیاد قوی نبود اما خیلی بدرد بخور بود......................
آره همه هم برای خودشون کاپیتان دسته و جنرال شدند....................حتی اون کانکورو عروسک باز هم کاپیتان دسته شد.....حال می کنم سای همون اول کار یه تیکه بهش انداخت حالش رو گرفت...............هفته بعد جنگ جهانی چهارم ازنوع نینجائیش رو در پیش داریم...
این نظر سنجی که همش شده اینو.......................کی این رای ها رو داده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری شده ...............الان هر کی میاد فکر می کنه این اینو چه شخصیتی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راستی این قضیه نظر سنجی سر کاری بود نه!!!!!!!!مدیر محترم گفت بگین میخواین به چی تغییر پیدا کنه ماهم گفتیم...دیگه بعد ازاون خبری نشد!!!!!!!!!!سرکاری بود نه؟؟؟؟؟
![]()
فکر کنم یه جای کار ایراد داره...چون از یه طرف اینو این همه رای داره ازاون طرف به من میگه شما قبلا تو نظر سنجی شرکت کردین!!!!!!!!!این نظر سنجی که همش شده اینو.......................کی این رای ها رو داده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری شده ...............الان هر کی میاد فکر می کنه این اینو چه شخصیتی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تو نظر سنجی قبلی شرکت کرده بودم...این یکیو تازه دیدم....
ببینم شماها تونستین رای بدین...
زیاد وقت نداشتند جراحیش کنن...فقط تا نصفه فروش کردن تو اون چیزه...نمیدونم اون چیزه سفیده چی بود؟؟؟دلم برای یاماتو داره می سوزه چرا بیچاره رو اونجوریش کردند.................خیلی حیفه به همین راحتی از بین بره .....البته درسته زیاد قوی نبود اما خیلی بدرد بخور بود......................مثل اینکه دارن از چاکرا وعنصرهاش استفاده میکنن تا زتسوها قویتر بشن...
![]()
رفتی به مدیر چی گفتی !!!
فقط 2کار صورت گرفته
1-تغییر عنوان نظر سنجی...
2-جای کارکترها
اوروچیمارو چرا اول نیست
![]()
یعنی توهم نتونستی رای بدی؟؟؟!!!یعنی دوباره به مدیر پ.خ بدم که نظر سنجی مشکل داره؟؟؟رفتی به مدیر چی گفتی !!!
فقط 2کار صورت گرفته
1-تغییر عنوان نظر سنجی...
2-جای کارکترها
اوروچیمارو چرا اول نیست
...به ترتیب حروف الفبا نوشتم بعد ازاینکه به مدیر پستو زدم دیدم ای دل غافل اورو چیمارو رفته درمکان سوم...
عشق خودم جیرایا رو گزاشتم پنجم!!!!!!![]()
بر اساس حروف الفبا هم باید اول باشه... بعد از الف ..ر هست که از ی در ایتاچی و اینو جلوتره..پس باید اول باشه..
به مدیر بگو درستش کنه![]()
اگه دوستان موافق باشید
ناروتو و ساسکه رو تو نظر سنجی نزاریم
مطمئنا رای به ناروتو و ساسکه خیلی زیاد میشه
میشه دو تا نظر سنجی گذاشت
اولی بین ناروتو و ساسکه دومی هم بین بقیه افراد
دانای شش طریقت هم با این که جاش خالیه
ولی بهتره نزاریمش
اگه دوستان موافق باشید
ناروتو و ساسکه رو تو نظر سنجی نزاریم
مطمئنا رای به ناروتو و ساسکه خیلی زیاد میشه
میشه دو تا نظر سنجی گذاشت
اولی بین ناروتو و ساسکه دومی هم بین بقیه افراد
دانای شش طریقت هم با این که جاش خالیه
ولی بهتره نزاریمش
با دوتا نظر سنجی موافقت نمیشه...اجازشو نمیدن...ولی درمورد نبودن ناروتو وساسکه که من مخالفم...بقیه دوستان ببینیم نظرشون چیه...
دوباره فردا به مدیر مجبورم پ.خ بزنم تا نظر سنجی رو درست کنه!!!![]()
اقا گور بابای نظرسنجی .. ولش کنید..
------------
خب من الان از یه چیز دیگه هم مطمئن شدم:
زنده بودن هیدان!!!!!!
جالب اینجاست که چرا اوروچیمارو برای فنا ناپذیر شدن هیدان رو تسخیر نکرد؟!! و تکنیکهاش رو ندزید؟؟
با توجه به اینکه اگه هرجای بدن اوروچیمارو قطع بشه خودبه خود بهم متصل میشه که دیگه معرکه میشه..هرچند همین الانش هم معرکست![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)