بدون آلارم و اینا فکر کنم جدیدا پاک میکنن یه سری کامنت هارو: دی
بدون آلارم و اینا فکر کنم جدیدا پاک میکنن یه سری کامنت هارو: دی
بسته شدن تاپیک با پاک شدن اون فرق داره
یه تاپیک کلا پاک بشه دیگه پ. خ به تک تک کاربرا داده نمیشه!
انجمن موسیقی هم فکر کنم چون پاک نشده و فقط مخفی شده پستای اون نمایش داده میشه
immortal07, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
پیرو پست های بالا تاپیکی به اسم لطفا جمله رو کامل کنید ای کاش........ تراش شده و من مورد دیگه برای تغییر عمده ندیدم. یکی از دوستان هم ظاهرا تعدادی از پست هاش در تاپیک داستان کوتاه پاک شده علاوه بر تاپیک قبلی.
سلام بابک آقا
چرا دسترسی منو محدود کردن ؟
سلام
احتمالا اعضای جدید به بعضی انجمن ها دسترسی ندارن. صبر کنید تا محدودیت ها تون برداشته بشه.
البته سوال فوق رو باید از مدیران تالار مورد نظر بپرسید.
این تاپیک که توش پست های فقط شما جمع آوری شده هم جالبه . یه تنه اینهمه هنر نمایی.
البته توسط شما قابل دیدن نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تو همین چند وقته که من بررسی کردم تو نصفه دعواهای انجمن یک حضور فعالی از شما هست.
من این سوال رو جیگزین میکنم :
چرا شما رو بن نکردن ؟
دسترسی شما رو به انجمنی که روی سرتون گذاشتید محدود کردن تا مانع از بستن دسترسیتون به کل انجمن بشن.
وقتي فقط كساني كه ليبل داشته باشند ميتونن ببينن، شما براي دل آب كردن لينك گذاشتيد ؟البته توسط شما قابل دیدن نیست :
نه . برای این گذاشتم تا خودشون ببینن که مدیران اون انجمن به حد کافی باهاشون مدارا کردن. اخطار هم دادن و وقتی به نتیجه نرسیدن به این راه رو آوردن. تا انجمن منظم باقی بمونه برای اون هایی که میخوان به جواب سوال هاشون برسن به جای اینکه شاهد بحث های بی فایده باشن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)