منظورتون اينه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي چطوري توي اون كادرWrap قرار ميگيرند؟
منظورتون اينه؟
ولي چطوري توي اون كادرWrap قرار ميگيرند؟
منظورم اینه یه عکس هم گذاشتم این پایین اگه لود نشد از لینک زیر بگیرش . که نتیجه اش دقیقا همین شده که این بالا میبینی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي
ولي مشكل اينه كه براي من خودش تبديل به كد نميشه.
البته نميخواستم مزاحم بشم:43:
نمی دونم چرا مال شما اینطوریه ولی بازم مشکلی نیست .
لینکت رو های لایت بکن و بعدبزن . اینطوری اون لینک یا هر نوشته ای که انتخاب کردی توی کد CODE قرار می گیره .
فکر کنم شما از Firefox استفاده می کنی و اون دوستمون از ie ...
چون ff این امکان رو داره که توی انجمن ها اگه لینک رو همین جوری پیست کنیم،خودش می زارتش تو کد...
اگه این طور نیستپس حتما" این دوستمون به عکست توجه نکرده...تو توی اون Mode قدیمی (اسمشو نمی دونم) می نویسی،ولی شاید ایشون توی Editor Mode تایپ می کنن..
واسه تفهیم بیشتر:
حالتی که شما توش می نویسین:
حالت غالب که احتمالا" این دوستمون هم ازش استفاده می کنن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نظر من بود،شاید اشتباه کنم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست می گه
دوستان می دونند چرا نمی شه وارد این تاپیک شد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این تاپیک منتقل شده به انجمن Trash . هیچ یک از کاربران به غیر از ایجاد کننده تاپیک و مدیران و همکاران نمی تونن اون تاپیک رو ببینن .
قربانت
شاهین![]()
شاهین جان من قبلا به این تاپیک رفته بودم یه سایتی رو معرفی کرده بود ،می تونستی تو اون سایت با وارد کردن اسم بازی مورد نظر بین سیستم خودت و سیستم مورد نیاز بازی یه مقایسه ای بکنی و بفهمی سیستمت می خوره بهش یا نه ، اگه برات مقدوره آدرسشو بهم بگو
خیلی ممنون![]()
برای شمامن قبلا به این تاپیک رفته بودم یه سایتی رو معرفی کرده بود ،می تونستی تو اون سایت با وارد کردن اسم بازی مورد نظر بین سیستم خودت و سیستم مورد نیاز بازی یه مقایسه ای بکنی و بفهمی سیستمت می خوره بهش یا نه:
این سایت بازی رو با سیستم شما می سنجه و به شما میگه که می تونید بازی رو اجرا کنید یا نه !
بعد از انتخاب بازی گزینه ی Can You it Run رو بزنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)