آخرین خبر :
پرز کاکا رو گرفت. 56 ملیون پوند براش داده
بای بای کا کا
حالا با اطمینان کامل میشه گفت آث میلان هیچ شانسی در اروپا نداره -مگه از این پول استفاده کنه و 3 یا 4 بازیکن خوب بگیره
آخرین خبر :
پرز کاکا رو گرفت. 56 ملیون پوند براش داده
بای بای کا کا
حالا با اطمینان کامل میشه گفت آث میلان هیچ شانسی در اروپا نداره -مگه از این پول استفاده کنه و 3 یا 4 بازیکن خوب بگیره
من هم خیلی به لئوناردو امیدوارم
خب از دست دادن كاكا رو بهتون تسليت ميگم
اين انتقال از همون موقعي كه پرز شد رئيس رئال مشخص بود
پس از اینکه روزنامه های اسپانیایی مذاکره بین دو باشگاه مادرید و میلان را تمام شده دانستند، روزنامه های ایتالیایی هم اعلام کردند که کاکا هم به رئال مادرید بله کفته است.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
خبرهای حضور کاکا در رئال مادرید از دیروز بعدازظهر و زمانی شروع شد که خبرهایی از حضور گالیانی، نایب رییس باشگاه میلان و پدر/وکیل کاکا در مادرید به چاپ رسید. خبرگزاری های اسپانیایی بعد از چند ساعت اعلام کردند که یک قرارداد 65 میلیونی بین طرفین ثبت شده.
بهترین بازیکن جهان در سال 2007 هم اکنون در برزیل برای بازی های ملی به سر می برد، و این هفته هم با اروگوئه بازی دارند. اما به نظر می رسد که کاکا هم از طریق تماس تلفنی با این انتقال موافقت کرده است. تنها چیزی که مانده فقط اعلام رسمی این انتقال از سوی دو باشگاه است که به احتمال زیاد کم کم آن را می شنویم.
کاکا 27 ساله، این فصل 31 بازی در لیگ ایتالیا برای باشگاه میلان انجام داد و 16 بار هم توانست برای تیمش گلزنی کند.
کاکا با مسئولان رئال به توافق رسید
ستاره برزیلی میلان به مسئولان رئال جواب مثبت داد و انتظار می رود به زودی خبر رسمی انتقال او به سانتیاگو برنابو منتشر شود...
سایت گل : به گفته شبکه تلویزیونی Sky Italia کاکا ستاره برزیلی میلان با مسئولان باشگاه رئال مادرید برای پیوستن به این تیم به توافق رسید.گفته می شود روز گذشته آدریانو گالیانی رئیس میلان با پدر کاکا که مدیر برنامه های او نیز هست جلسه ای داشته اند.
رسانه های اسپانیا ساعاتی بعد از توافق دو باشگاه برای انتقال کاکا با رقمی در حدود 65 میلیون یورو خبر دادند.برنده توپ طلای اروپا در سال 2007 هم اکنون برای حضور در تیم ملی برزیل در این کشور حضور دارد اما به نظر می رسد موافقتش را با انتقال به رئال اعلام کرده است.
اکنون تنها اعلام رسمی خبر پیوستن کاکا به رئال از طرف دو باشگاه باقی مانده است.کاکا 27 ساله در این فصل 31 بازی برای میلان در سری A انجام داد و موفق شد 16 گل نیز برای این تیم به ثمر برساند.
خوشحالي خبر تغيير مربي با بدترين خبر ممكن در نقل و انتقالات چه زود به پايان رسيد...
دوستان اگه لينك اين خبر رو از يك سايت كاملا رسمي دارن بذارن.
هنوز این انتقال رسمی نشده و ممکنه مثل جریان انتقالش به من سیتی در اخرین ثانیه ها همه چی کنسل بشه!
درسته.منم براي همين گفتم كه لينك از يه سايت معتبر بذارن.ولي الان خودم تو سايت ميلان و رئال رفتم خبري نبود خدارو شكر.
فكر كنم پدر كاكا كه مدير برنامه هاشه بيشتر روي اين انتقال تاكيد داشته باشه تا خودش.
از سايت گل هم معتبر تر ميخوايد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاشیست جون این رئالی ها چی واسه خودشون میگن...!!!!
کا کا پر....!!!؟؟!!؟؟!!؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)