تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 278 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 2772

نام تاپيک: دانـلـــود زیرنویس فارسی ₪ (لیست زیرنویس ها در سه صفحه نخست)

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا دمتون گرم این زیر نویس فیلم Talladega.Nights 2006 dvd rip رو ردیف کنید توی تاپیک درخواست ها که گفتیم کسی اهمیت نداد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

زیرنویس Righteous Kill 2008 idx*

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: 3at3at.info
    سلام
    به هیچ وجه قابل قبول نیست!
    اصلا جمله ها ربطی به هم ندارند و انگار تکست ترجمه کرده و خود فیلم رو ندیده!!!
    دوستان کسی میتونه اصلاح اش کنه؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

تشکر از شما دوست خوبم
    اما مطمئنید فایلی که اپ کردید مال beerfest بود ؟ فکر کنم مال این فیلم نباشه
    چون هم با فیلم سینک نیست هم اصلا همخونی نداره
    بازم ممنون
    سلام.
    نه مال یک فیلم دیگست اسم فیلم هم توی لینک هست .
    آقا دمتون گرم این زیر نویس فیلم Talladega.Nights 2006 dvd rip رو ردیف کنید توی تاپیک درخواست ها که گفتیم کسی اهمیت نداد
    هی روزگار.
    حالا اینجا رو نه مدیرش میاد پست پاک کنه نه من کاری به کار کسی دارم .
    کاربرهاش هرکار بخوان دارند میکنند.
    درخواست فقط !!!!!!!!!! و فقط تاپیک درخواست !!!!!
    اینکه اونجا کسی نمیبینه شما از خودت در آوردی دیگه آره ؟
    چون جوابی داده نشده پس ندیدیم ؟
    پس اون درخواست هایی که جواب داده شده دیده شده ؟ مال شما پشت گوش انداخته شده ؟
    فردا این پست های خیلی اخیر این تاپیک پاک سازی میشه از کاربرهایی متخطی رو یادداشت میکنم دفعه ی بعد خدایی برخورد میشه.

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز

اگر خیلی ناراحت بودی از ترجمه این بنده خدا خودت از اول زیرنویس میکردی نه اینکه باز روی Base طرف کار کنی و کل زحمت ایشون رو هم هیچ بدونی , اونم در مورد این قبیل فیلم ها که زیاد متکی به زیرنویس نیستن چون داستان مشخصه و حالا زیر نویسی هم اگر باشه جالب تر هست,شاید این بنده خدا اول کارشون هست و بتونه پیشرفتی بکنه که با این جملات حضرت عالی (اگر یک درصد رویت کنه ) به مفت زیرنویس هاش رو پخش نمیکنه که من و شما بخوایم ایراد هم بگیریم , پس لطف کنید پست خودتون رو ویرایش کنید , همه ما تو کارامون خطاها و مشکلاتی هست با خوبی اگر مشکلات هم رو بگیم و نه از کنایه حتما برطرف میشه " بدون ناراحتی " !

1- روی بیس کار ایشون کار کردم یعنی اینکه فقط از چهارچوب زیرنویس که همون زمان بندی باشه استفاده کردم ( من روی اینکار 2 روز تمام کار کردم که مطمئنم از زیرنویس کردن ایشون بیشتر وقت برده دلیل حرفم هم اینه که ایشون خیلی زیاد و تند تند فیلم زیرنویس می کنه )

2 - ایشون از دوستان پی سی ورلدی ما نیستن که بخونن و نا امید بشن وگرنه بنده جسارت نمی کردم اگر مشخصات بنده رو ببینید من از سال 2004 اینجا عضوم و هیچوقتم به کسی بی احترامی نکردم

3- بچه هایی که زیاد فیلم و زیرنویس دانلود می کنن با کارای این دوستمون آشنان و می دونن که ایشون کار اولش نیست و یه تجاری کاره که برای اینکه فیلم به روز توی بازار پخش بشه آب رو می بنده تو کارش و تازه مشکل من با ترجمه ایشون نیست که شما می فرمائید دفعه اولشه. یعنی کسی که دفعه اولشه فیلم ترجمه می کنه فارسی رو باید اونجوری بنویسه( بعضی کارها توهین به شعور مخاطبه )

4 - اون حرف شما که اینجور فیلما زیرنویس نمی خواد بیشتر آدمو ناامید می کنه

5 - چشم ، به احترام حرف شما دوست خوبم ، ویرایشش کردم
    Last edited by hobgoblin; 07-10-2008 at 08:03.

5. 3 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان باید بگم این sublandland این فیلمها رو با نرم افزارهای مترجم ترجمه میکنه و هیچ ویرایشی هم رو اونا نمیکنه برای همین زیرنویسهاش افتضاحه و آبروی زبان فارسی رو برده

7. 5 کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست عزیزم

1- روی بیس کار ایشون کار کردم یعنی اینکه فقط از چهارچوب زیرنویس که همون زمان بندی باشه استفاده کردم ( من روی اینکار 2 روز تمام کار کردم که مطمئنم از زیرنویس کردن ایشون بیشتر وقت برده دلیل حرفم هم اینه که ایشون خیلی زیاد و تند تند فیلم زیرنویس می کنه )

2 - ایشون از دوستان پی سی ورلدی ما نیستن که بخونن و نا امید بشن وگرنه بنده جسارت نمی کردم اگر مشخصات بنده رو ببینید من از سال 2004 اینجا عضوم و هیچوقتم به کسی بی احترامی نکردم

3- بچه هایی که زیاد فیلم و زیرنویس دانلود می کنن با کارای این دوستمون آشنان و می دونن که ایشون کار اولش نیست و یه تجاری کاره که برای اینکه فیلم به روز توی بازار پخش بشه آب رو می بنده تو کارش و تازه مشکل من با ترجمه ایشون نیست که شما می فرمائید دفعه اولشه. یعنی کسی که دفعه اولشه فیلم ترجمه می کنه فارسی رو باید اونجوری بنویسه( بعضی کارها توهین به شعور مخاطبه )

4 - اون حرف شما که اینجور فیلما زیرنویس نمی خواد بیشتر آدمو ناامید می کنه

5 - چشم ، به احترام حرف شما دوست خوبم ، ویرایشش کردم
    دوست عزیز
    1-شما همون پست فرمودید زیرنویس ایشون رو ویرایش کردی , پس باید میگفتی مجدد زیرنویس کردی چون تضاد داره.
    2-ایشون هرکی میخوان باشن من منظورم کلی بود , که اگه شما که اینجا ماشالله پرسابقه هم هستید رعایت کنید باقی دوستان هم رعایت میکنند و بیشتر به کار همدیگه احترام میزارن.
    جهت اطلاع دوستان باید بگم این sublandland این فیلمها رو با نرم افزارهای مترجم ترجمه میکنه و هیچ ویرایشی هم رو اونا نمیکنه برای همین زیرنویسهاش افتضاحه و آبروی زبان فارسی رو برده
    و
    3-دوست عزیز ببینید منم از روی هوا از کسی طرفداری نمیکنم , چند فیلم با زیرنویس ایشون دیدم و 100 درصد مطمئنم با نرم افزار ایشون کار نمیکنه ! یا لاقل اگر کار میکنه بیشتر جملات رو تصحیحی هم میکنه مواردی هم ممکنه داخل کارش باشه که بدون ویرایش انجام میده اون هم به این خاطر که معنی رو به هیچ وجه متوجه نمیشه که میتونه راحت زیرنویس انگلیسی رو بزاره که این مورد رو من به ایشون از طریق ایمیل متذکر میشم ! در مورد اینکه فیلم میاد سریع بیرون ایشون هم سریع میخواد ساب رو حتی تجاری بده بیرون ! دوست عزیز اگر وارد بودید در این مقوله کسائی که زیرنویس تجاری تولید میکنند موضفن تا لاقل 2 هفته زیرنویس رو با فرمت Srt بیرون ندن و اکثر زیرنویس های تجاری جدید به قول شما اگر هم گیر بیاد با Sub/idx پخش میشه ! پس مطمئن باشید این بنده خدا که Srt میده بیرون تجاری کار نیست و یکی مثل من شما فیلم بازه که فیلمو دوست داره برا دل خودش زیرنویس کنه تا "جایی که در توانشه " و ببینه پس وقتی لطف میکنه عمومیش میکنه حتی اگر کل کارش مفت نمیارزه بخاطر شعورش هم که شده اینجور برخورد نکنیم !

تشکر بابت ویرایش.

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

Dirty Pretty Things - 2002

imdb.com/title/tt0301199
    کد:
    Once - 2006

imdb.com/title/tt0907657
    کد:
    V For Vendetta - 2005

imdb.com/title/tt0434409
    کد:
    Primal Fear - 1996

imdb.com/title/tt0117381
    کد:
    Key Largo - 1948
    imdb.com/title/tt0040506
    کد:
    Secret Agent - 1936

imdb.com/title/tt0028231
    کد:
    Shadow Of A Doubt - 1943

imdb.com/title/tt0036342
    کد:

10. 11 کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sosk666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

11 زیرنویس فارسی Get Smart

زیر نویس فارسی کامل و هماهنگ ودرست فیلم Get Smart2008

لینک دانلود زیر نویس فارسی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیحات فیلم :
    ماکسول اسمارت مامورمخفی ویژه،ماموریت دارد تا آخرین توطئه گروهی شیطانی بااسم«کائوس»را که برای تسلط بر دنیا تلاش می کنند،از بین ببرد و خنثی کند….،<<جمله تبلیغاتی : دنیا را بگیر و به آن عشق بورز >>.در بعضی از پوستر های تبلیغاتی این فیلم نوشته شده ” این مرد یک مامور مخفی است ما قول می دهیم ” که حاکی از کمدی بودن فیلم است.
    کارگردان : Peter Segal
    ژانر : اکشن ، کمدی ، جنایی
    تاریخ اکران :۲۰ ژوئن ۲۰۰۸
    بازیگران :
    Steve Carell،Anne Hathaway ، Dwayne Johnson
    زمان فیلم :۱۱۰ دقیقه
    کمپانی توزیع کننده: Warner Bros
    Last edited by sosk666; 08-10-2008 at 03:40.

12. 5 کاربر از sosk666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    1-شما همون پست فرمودید زیرنویس ایشون رو ویرایش کردی , پس باید میگفتی مجدد زیرنویس کردی چون تضاد داره.

خیلی جالبه
    من اون پست رو بخاطر حرف شما ویرایش کردم

حالا که پست من ویرایش شده و قابل برگشت نیست حرف منو تحریف می کنی؟؟؟؟؟

جمله من دقیقا این بود:

من این فیلم رو بر پایه فیلم ایشون " دوباره " زیرنویس کردم .
    این یعنی چی؟؟؟؟

از همه معذرت می خوام که بحث به بیراهه رفت و از مدیرای محترم هم می خوام اینا رو پاک کنن

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست گل Ghost Dog عزیز
    آقا من کم دیدم فقط اون دکمه تشکر رو بزنم بابت سه تا زیرنویس آخری که گذاشتی و فیلم Once واقعا دستت درد نکنه کارت خیلی پر ارزشه حسابی ممنون :بوس .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •