تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 308 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

تاپیکش تو همین بخش هست "هک گوشی های نوکیا..." برو تو تاپیکش با برنامه ی binpda هکش کن
    آقا ممنون خیلی لطف کردی نمی دونم چه جوری تشکر کنم

2. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران کوچک

پيش فرض

سلام دوستان همونطور که میدونید تو قسمت tool در n73 me یه نرم افزار داره به نام voice comm که با صدا میشه یه سری نرم افزار ها رو اجرا کرد ،توی این نرم افزار هم یه قسمت داره به نام voice mailboxکه میشه با صدا شماره گرفت ولی مشکل اینه که فقط یه شماره رو میشه به این برنامه داد تا با صدا این شماره رو بگیره.سوال من اینه که کسی از دوستان میدونه چطور میشه شماره های بیشتری رو به voice mailbox اضافه کرد؟(با نرم افزار یا بدون نرم افزار)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان همونطور که میدونید تو قسمت tool در n73 me یه نرم افزار داره به نام voice comm که با صدا میشه یه سری نرم افزار ها رو اجرا کرد ،توی این نرم افزار هم یه قسمت داره به نام voice mailboxکه میشه با صدا شماره گرفت ولی مشکل اینه که فقط یه شماره رو میشه به این برنامه داد تا با صدا این شماره رو بگیره.سوال من اینه که کسی از دوستان میدونه چطور میشه شماره های بیشتری رو به voice mailbox اضافه کرد؟(با نرم افزار یا بدون نرم افزار)
    -----------------------
    سلام دوست عزیز.
    Voice mail همون VMS هستش که شما ابتدا باید روی سیم کارتت فعالش کنی.
    شرکتهای گوشی سازی برای راحتی کار مبنی بر وصل شدن به Voice mail دکمه شماره 1 گوشی را برای این کار در نظر گرفتن که شما با دادن شماره صندوق صوتی خود و ذخیره آن می تونید با نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه 1 به صندوق صوتی خود وصل بشید.
    این قابلیت را شما با Voice command اشتباه گرفتید و با هم یکی فرض کردید.
    برای اینکه شما بتونید شماره های بیشتری را روی دکمه های دیگه گوشی ذخیره کنید باید به قسمت Speed dial برید و اونجا دکمه خود را انتخاب کنید و شماره دلخواه را ذخیره کنید تا با نگه داشتن اون دکمه شماره دلخواه خود را فراخوانی کنید.
    و اما Voice command => شما هر شماره ای را که در Contact خود ذخیره کنید را می تونید به وسیله تلفظ اسم ذخیره شده فراخوانی کنید یعنی کافیه دکمه بالای قطع کن گوشی را چند لحظه نگه دارید و بعد از درخواست گوشی از شما مبنی بر تلفظ ، اسم ذخیره شده را تکرار کنید تا برای شما شماره گیری بشه.
    نکته دیگه اینکه شما می تونتید به Voice command خود برنامه بدید تا مثلاً با تلفظ کلمه بلوتوث ، بلوتوث گوشی خود را خاموش یا روشن کنید.
    موفق باشید

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

Unhandled exception . close application?
    سلام
    من گوشیمو رستارت یا همون فرمت کردم الان روی هرچی که دارم کلیک میکنم نمیاد دوباره بازی پرنس 3 رو توی گوشیم نصب کردم حالا روش کلیک میکنم تا بازی باز بشه و بازی کنم این ارور رو میده اگه روی YES کلیک کنم از بازی میاد بیرون اگه روی NO کلیک کنم که صفحه سیاه میشه و همونجا وای میسه باید دکمه قرمز رو بزنم تا بیاد بیرون ... باید چیکار کنم ؟ چیجوری میتونم پرنس 3 بازی کنم ؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

Unhandled exception . close application?
    سلام
    من گوشیمو رستارت یا همون فرمت کردم الان روی هرچی که دارم کلیک میکنم نمیاد دوباره بازی پرنس 3 رو توی گوشیم نصب کردم حالا روش کلیک میکنم تا بازی باز بشه و بازی کنم این ارور رو میده اگه روی YES کلیک کنم از بازی میاد بیرون اگه روی NO کلیک کنم که صفحه سیاه میشه و همونجا وای میسه باید دکمه قرمز رو بزنم تا بیاد بیرون ... باید چیکار کنم ؟ چیجوری میتونم پرنس 3 بازی کنم ؟
    اصولا نرم افزارهای جاوا این مشکل رو دارند! چون روی مموری کارت نصب هستند با فرمت از بین نمی روند و در عین حال سیمبین توان تشخیص اینکه اینها نصب شده در سیستم قبلی هستند رو نداره، و نیاز هست که دوباره نصب کنید، ولی هنگام نصب دوباره هم عموما از شما می پرسه که این نرم افزار وجود داره! روی همین نصب کنم؟ و شما هم قطعا تایید می کنید و این مشل این هست که با اینکار دیتا ها می مانند مثل سیو پوینها ولی اگر نرم افزار این دیتا ها رو روی مموری گوشی ریخته باشه اون موقع مشکل خواهید داشت.
    به نظرم ابتدا این بازی رو کامل حذف کنید و تمام فایلها رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.

7. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عزیزم من c رو میزنم و حذف میکنم ولی باز هم میخوام نصب کنم با این مشکل روبرو میشم ...
    میشه دقیقا بگین چیجوری حذف کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران کوچک

پيش فرض

-----------------------
    سلام دوست عزیز.
    Voice mail همون VMS هستش که شما ابتدا باید روی سیم کارتت فعالش کنی.
    شرکتهای گوشی سازی برای راحتی کار مبنی بر وصل شدن به Voice mail دکمه شماره 1 گوشی را برای این کار در نظر گرفتن که شما با دادن شماره صندوق صوتی خود و ذخیره آن می تونید با نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه 1 به صندوق صوتی خود وصل بشید.
    این قابلیت را شما با Voice command اشتباه گرفتید و با هم یکی فرض کردید.
    برای اینکه شما بتونید شماره های بیشتری را روی دکمه های دیگه گوشی ذخیره کنید باید به قسمت Speed dial برید و اونجا دکمه خود را انتخاب کنید و شماره دلخواه را ذخیره کنید تا با نگه داشتن اون دکمه شماره دلخواه خود را فراخوانی کنید.
    و اما Voice command => شما هر شماره ای را که در Contact خود ذخیره کنید را می تونید به وسیله تلفظ اسم ذخیره شده فراخوانی کنید یعنی کافیه دکمه بالای قطع کن گوشی را چند لحظه نگه دارید و بعد از درخواست گوشی از شما مبنی بر تلفظ ، اسم ذخیره شده را تکرار کنید تا برای شما شماره گیری بشه.
    نکته دیگه اینکه شما می تونتید به Voice command خود برنامه بدید تا مثلاً با تلفظ کلمه بلوتوث ، بلوتوث گوشی خود را خاموش یا روشن کنید.
    موفق باشید
    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ،جواب سوالم رو گرفتم

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه سیم ایرانسل دیگه هم برای گوشیم بگیرم میشه هم همراه اول و هم ایرانسل رو داخل گوشیم بزارم؟
    بعدش یه سوال دیگه ؟ با ایرانسل میشه به اینترنت وصل شد ؟ چیجوری میشه باهاش توی سایت رفت یعنی اسم سایت باید چی باشه ؟ اگه میشه جاواش رو بدین

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اره میشه. باید از کیت های دو سیم کارته کردن استفاده کنی.

اره میشه رفت. کاری نداره. میری تو وب گوشی و هر جای خواستی بری رو ادرسشو وارد میکنی بعد گو میزنی. همین.

12. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassan 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يه سوال در مورد N73 Me

سلام دوستان
    گوشي من مرتبا پيغام ميده كه حافظه اش پره و بايد بعضي از اطلاعات رو پاك كنم و وقتي phone memory رو چك ميكنم با اينكه هيچي روش نيست ولي اون رو پر نشون ميده ( هم داخي گوشي و هم داخل كامپيوتر )، مموري كارتم هم اصلا پر نيست، گوشي رو چند بار فرمت كردم ولي جواب نگرفتم و الان هم امكان نصب هيچ آنتي ويروسي رو بهم نميده
    به نظر شما بايد چيكارش كنم؟
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •