چرا آزمونش اینتوری بود . صد رحمت به گزینه دو . داغ کردم . سوالاش سخت نبود ولی سوالای نسبتا سخت همه پشت سر هم .
راستی وقت کم نیاوردین ؟
من 5 تا شیمی نتونستم بزنم (البته محاسباتیا)
دستگاه اسکن اینجام خراب شد تا درست شه معلوم نیست کی جواب بیاد
چرا آزمونش اینتوری بود . صد رحمت به گزینه دو . داغ کردم . سوالاش سخت نبود ولی سوالای نسبتا سخت همه پشت سر هم .
راستی وقت کم نیاوردین ؟
من 5 تا شیمی نتونستم بزنم (البته محاسباتیا)
دستگاه اسکن اینجام خراب شد تا درست شه معلوم نیست کی جواب بیاد
برای برق صنعتی اصفهان تراز قلم چیم باید چند باشه
6560 خوبه
این آزمون گند زدم
سلام به همه
حالم به هم خورد با این آزمون
این چه وضعیه!!!....اینجوری روحیه امثال مثل من که کمی ضعیفیم ( که اینجا پیدا نمیشه!!!!) خیلی پایین میاد
خیلی بد بود .....اصلا نمیدونم چی بگم......نمیدونم
من کلا دیگه واسه امسال نا امید شدم . انشاا... کنکور 87
نمیدونم چه جوری من شاگرد اول کلاس بودم. همه می گفتند تو 2 رقمی میشی.نمی دونم اونا در چه وضعیند...............
کانونمااا گند دادم.از خودم خجالت کشیدم . تو این دو هفته ام که نمیشه جبران کرد
خیلی ناراحنم .مخصوصا از وقتی امدم تو این سایت و درصدا شماها را میبینم
خوشبحالتووووووووووووووووو وووووون
با با این قدر زود نا امید نشیدمن تا حالا هزار بار خراب کردم ولی اینجوری دیگه بی خیالش نشدم کانون از قصد این جوری میگیره که سره کنکور شوکه نشیم منم این دفه فقط عربی رو 80 زدم بقیه رو 50 60 هستند یه 200 تایی اومدیم پایین اما روحیه رو نمی بازم ازمون بعد جبران میکنم هممون موفق میشیم![]()
اگه این ادبیات سنجش رو که اینقدر سخت بود 60 زدی هزار تا عربی رو جبران میکنه 100% تهرانی مطمئن باش ولی یه کم عربی رو بهتر کنی دیگه عالیه
بچه ها دارم دیگه می میرم ....کمرم شکست زیر بار درسا...... آخه من سال دوممه.... پارسال هم خوب خوندم... ولی روی کنکور خوب نزدم ....خیلی خسته کننده شده ........... پارسال اصفهان یا تهران در نمی یومدم اما امسال هم مطمئن نیستم.... قلمچی نابود کرد اعصابمو............
.بچه ها دارم دیگه می میرم ....کمرم شکست زیر بار درسا...... آخه من سال دوممه.... پارسال هم خوب خوندم... ولی روی کنکور خوب نزدم ....خیلی خسته کننده شده ........... پارسال اصفهان یا تهران در نمی یومدم اما امسال هم مطمئن نیستم.... قلمچی نابود کرد اعصابمو...........
من مدت زياديه دنبال يكيم پيداش كنم سال دومش باشه تا كارنامه سال قبلشو ازش بپرسيم.
ميشه بگي وضعيتت چه طور بود؟
با چه درصدايي چه رتبه اي آوردي؟
بگي كه خيلي كمك كردي-ممنون(در مورد قلمچي هم طبيعي بود همه اينطور بودن-روحيتو اصلاً با اين چيزا از دست نده)
سلام
سوال 212 فقط ظاهری سخت داشت ولی کمتر از 40 ثانیه میشد زدش
خوب منم این آزمون بد دادم
قرار نیست که ناامید بشیم
امیدتون به خدا باشه
به توانایی های خودتون هم اعتماد کنید
در ضمن کنکور 87 امسال میه دیگه
معلومه خیلی درس می خونیا که سال تحویل رو متوجه نشدی.(عید رو ترکوندی دیگه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)