تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 209 از 358 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...دوست دارم نظر دوست فعالمون که طرفدار حضور بیگانگان در زمین هستن رو درباره ادعای جعلی بودن سفر انسان به ماه بدونم....
    در مورد سفر چند دهه قبل به ماه اصولا 3 نوع طرز فکر مرسومه:
    1: آپولو ها با سرنشینانشون به ماه رفتند ; و هرچه بود چیزی بود که در رسانه ها عرضه شد.

2: هیچ سفری به ماه انجام نشد. هرچه بود ظاهر سازی در استودیو (نوادا , گرینلند و...) برای به در کردن رقیب شرقی بود.

3: سفر سرنشیندار به ماه انجام شده ; اما با یاری رساندن برو نزمینیان - که در دهه 50 میلادی با آیزنهاور ملاقات داشتند - و همه آن چیزی که در ماه شاهدش بودند , در رسانه ها گفته نشد.

بنده شخصا جزو گروه سوم هستم.
    بعنوان مثال , یک مورد رو در زیر توجه کنید.

در تصاویر زیر هم جهت نبودن سایه ها(مه نشین و صخره ها) با توجه به اینکه هیچ تپه یا گودیی بصورت حاد در قسمت سایه شون وجود نداره که اختلاف جهت سایه ها رو به اندازه 45 درجه توجیه بکنه ; غیر قابل قبول هست:

به نظر بنده ; در قسمتهایی که سایه به کنار مه نشین اضافه شده( با رتوش تصویر) ; اشیا و مولفه هایی موجود بوده که قابل ارائه برای افکار عمومی نبوده.

عکسی دیگر در همین زمینه:

Last edited by seamack; 03-09-2010 at 21:23.

2. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

البته این نکته سایه ها خیلی به استودیوی فیلم برداری هم نزدیکه.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من زیاد راجع به ماموریتهای آپولو و حرفهای ضد و نقیض چیزی نخوندم....ولی همیشه این سوال واسه م مطرح بوده که چرا با وجود این همه امکانات رسدی و.... رفقای پوتین چرا این موضوع رو رو نمیکنن تا دلشون خنک شه؟؟؟؟؟ یعنی اکثریت دانشمندان (حتی در بلوک شرق و چین و ماچین) در اشتباهن و فقط گروهی غرق در انواع توطئه ها ازین جریان خبر دارن؟ این هم آدم متخصص چه نفع مشترکی دارن؟ و کیه که اینجور قشنگ این همه مدت خیمه شب بازی کرده؟

بعدش هم .... بعدا که به ماه میرن (اونم یه گروه بین المللی) خوب حداقل بعد که رو میشه....مگه نه؟؟؟؟

نمیدونم شایدم به خاطر اینه که از فیلمای پلیسی خوشم نمیاد

5. 8 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...چرا با وجود این همه امکانات رصدی و.... رفقای پوتین چرا این موضوع رو رو نمیکنن تا دلشون خنک شه؟...
    جواب:
    دارودسته پوتین و امثال چین و ماچین هم متقابلا اسراری دارند که قاعدتا نمیخوان با لو دادن توسط رقباشون اون ها رو از دست بدند.
    کافیه که در نت دنبال مقالات حقوق بین الملل بگردید.سوالی در این مورد نخواهید کرد.
    ...این همه آدم متخصص چه نفع مشترکی دارن؟...
    در هیچ جای دنیا همه آدمهای متخصص به اطلاعات طبقه بندی شده دسترسی ندارند.
    ...کیه که اینجور قشنگ این همه مدت خیمه شب بازی کرده؟...
    خیمه شب بازیی در کار نیست.
    در طول تاریخ ; حکومتها همیشه با عمل کردن به جمله " صلاح نیست که همه چیز به همگان گفته بشه " , ملت ها رو از صدمه زدن به همدیگر و نیز مزاحمت و موی دماغ شدن برای حضرات باز داشته اند.

...بعدا که به ماه میرن (اونم یه گروه بین المللی) خوب حداقل بعد که رو میشه....مگه نه؟...
    کاملا بله.
    اما نمیشه گفت رو شدن. پرده ها رو کم کم بالا خواهند برد.و در زمان خودش.
    ...زیاد راجع به ماموریتهای آپولو و حرفهای ضد و نقیض چیزی نخوندم...
    پس بهتر هست دست بکار بشید و " جوابی معقول " برای پست قبلی بنده پیدا کنید.

7. 5 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    رفقا نظرتون در مورد این که موجودات ناشناخته ای که سفر مابین بعد هم میتونن داشته باشن،
    نمیتونن همون جنیان باشند؟
    که مسلمون ها به وجود اون عقیده دارند.
    در قرآن کریم هم ذکر شده.
    در کتب آسمانی دیگه هم به نام های مخالف اومده از جمله یهود و مسیحیت.

دقیقا هم خصوصیات مشابه دارند.
    بارزترینشون این که به واسطه ی این که علم اون ها از ما انسان ها بیشتره،
    میتونن سفر های مابین بعدی داشته باشن.
    از بعد خودشون که جهان موازی ماست به بعدی که زمان ما رو تشکیل میده.

و طبق عدله ی مختلفی ما از ارتباط با اونها منع شدیم.
    اما مطمئنا کسانی هستند که به این مهم اهمیت نداده و با اون ها رابطه پیدا میکنند.

بذارید واضح تر بگم :

مثال کودکانه اش میشه علاء الدین و غول چراغ جادو!
    شما احضارش میکنید اون هم آرزوتون رو در ازای یک کار متقابل شایدم بیشتر! برای شما برآورده میکنه.
    حالا این میتونه سفر به ماه باشه! یا فراتر از آن!

این در حد فرضیه است! دوستان سخت نگیرید! D:

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پاسخی واسه حواب دوستان ندارم...
    اما دو چیز رو قبول ندارم:
    1)دولتها جدای مردم نیستند و برآمده از متن مردم هستن چه دیکتاتور باشند چه نه.... حکومت گران از بستر مردم مثل جریان آب روانند...
    2)من کلا با تئوری توطئه مشکل دارم چون وقتی پدیده آ در اثر یه سری عوامل پدیده ب رو به وجود میاره همیشه یه عده پیدا میشن و میگن نه این ب بوده که آ رو به وجود آورده....مردم هم در سراسر جهان سر کار هستند همه اینا تحت تاثیر عوامل مخفی ج و چ و خ هست که هیچ کی خبر نداره

هشدار1: اینکه من تئوری توطئه رو قبول ندارم ربطی به پاسخ به پست شما نداره....هشدار به خاطر اینه که مشکل تئوری توطئه استدلال مقابل استدلال شما نیست در واقع مغلطه میشه...

اما مسئله تئوری توطئه رو ازین جهت گفتم که همه جوابهائی رو که دادین میشه بدون توطئه هم دید....

اما هنوز به نظر من مسئله رفتن دوباره به ماه...این مسئله رو کامل حل میکنه ...

سلام
    رفقا نظرتون در مورد این که موجودات ناشناخته ای که سفر مابین بعد هم میتونن داشته باشن،
    که مسلمون ها به وجود اون عقیده دارند.
    در قرآن کریم هم ذکر شده.
    در کتب آسمانی دیگه هم به نام های مخالف اومده از جمله یهود و مسیحیت.
    چند سال پیش ...البته خیلی بیشتر از چند سال....یه مثلا دانشمند توی پاکستان پیدا شد و گفت....ازونجائی که ما دنبال جوش هسته ای هستیم و مشکل این کار هم کنترل دما و در واقع آتش هست...و ازونجائی هم که در قرآن اومده که جن از آتش هست پس باید بیائیم و هرجوری شده یه جن رو توی شیشه کنیم و در طی یه سری فرآیند گوانتاموئی ازش حرف بیرون بکشیم که این کنترل چه جوریه خلاصه کلی از فیزیک دان های پاکستان اظهار شرمندگی کردن که همچین همکاری رو دارن و ....

این حرف شما منو یاد اون انداخت............دوستان خدا رو دین رو فیزیکی نکنین که بد میبینین........مثلا الان که هاوکینگ اومده و میگه که جهان خالق نداره........ناظر به همین مسئله هست منطور اون جهان ما یا جهان منتج از بیگ بنگ مربوط به کهکشانهای ما بوده..........ولی چون خیلی از مذهبیون غربی خدا رو به بیگ بنگ گره زده بودن ... اخیرا (از دهه نود) که فیزیک پاش به قبل از بیگ بنگ هم باز شده...حالا مشکل به چالش کشیدن خداشون رو شده...چون خدا رو وارد مقوله این جهانی فیزیک کرده بودند...پس این حریم رو لطفا حفظ کنین....علم روش خودشو داره.....این حرف علمی نیست...

در مورد این که موجودات ناشناخته ای که سفر مابین بعد هم میتونن داشته باشن،
    یه فرض غلط نتیجه غلط میده....
    کی گفته موجوداتی هستن که مابین بعد حرکت میکنن...اصولا میشه بگین بعد چیه؟
    بحث فیزیک مربوط به این دنیای فیزیکی هست و به خارج این دنیا کاری نداره....و نظری در رد یا اثباتش نمیتونه داشته باشه....
    موجودات اگر منظور موجودات این دنیائی هستند ... چنین چیزی ممکن نیست چون
    1)ما از یه سری ریسمانها تشکیل شدیم که همه اش به شکل بنیادین دو انتها دارن که به این صفحه 10 بعدی جهان ما چسپیدن .... پس همه موجودات هم که متشکل از اتم ها و اتم ها از ذرات مختلف زیر اتمی و ذرات زیر اتمی هم از ریسمانها تشکیل شده اند محصور در این صفحه هستند....اما این فقط ذره فرضی حامل جاذبه یعنی گراویتون هست که میتونه از این صفحه 10 بعدی در راستای بعد یازدهم نشت کنه....این جه ربطی به موجودات داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2) هرچا که این دو صفحه به هم برخورد کنند بیگ بنگ میشه.....
    3) ما خودمون به لحاظ ریسمانی الان در چندین صفحه به شکل یه متغیر تصادفی توزیع شدیم....

خلاصه ببخشید ولی این حرفی که شنیدید چرت محض هست...بحث ضد مذهب نیست بحث ضد خراب کردن مذهب با پائین آوردنش به مراتب تغییر پذیر فیزیکی هست...پس لطفا حرمت دین خودتونو نگه دارین...

10. 6 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

..دولتها جدای مردم نیستند و برآمده از متن مردم هستند...
    اشتباه شما همینجاست.
    حکومت ها فقط از لحاظ " منشا " با ملت ها مرتبطند , نه از لحاظ عملکرد.
    از لحاظ عملکرد کاملا غیر قابل مقایسه هستند ; چه برسد به اینکه هویت واحدی داشته باشند , که هرگز ندارند.
    ...مشکل تئوری توطئه , استدلال مقابل استدلال شما نیست در واقع مغلطه میشه...همه جوابهائی رو که دادین میشه بدون توطئه هم دید...
    با تشکر از اینکه اولین فردی هستید که بدرستی این رو تشخیص دادید(برخلاف برخی از رفقا) ; اضافه کنم که مفهوم " توطعه " اصولا جدای از فرایندی است که بنده مکررا از اون با نام " پنهانکاری " یاد کرده ام.
    این عمل پیشه تمام حکومتها از آغاز تاریخ بوده و خواهد بود.
    ...کی گفته موجوداتی هستن که مابین بعد حرکت میکنن...اصولا میشه بگین بعد چیه؟...
    البته منظور دوستمون شاید عالم های موازی باشه , نه ابعاد.
    این جهان ها بوسیله ریاضیات اثبات شده اند.و در جواب یکی از دوستان که در چند پست قبل از منفک بودن فیزیک از ریاضی محض سخن گفته بودند - البته با تاخیر - باید عرض کنم که اشتباه میکنند.
    ریاضیات " سایه " علوم هستند.
    میدونیم که تمام علوم کلیت واحدی دارند و هیچ مرزی میانشون واقع نیست.
    در واقع ریاضیات در جایی مثل چسب و در جایی مانند کاتالیزور[بحث شیمی نمی کنم] ودر جایی مثل تکیه گاه و...در درون تمام علوم جای گرفته.و چون سایه به سایه با اونهاست هیچوقت نمیشه گفت مثلا بیولوژی کاری به ریاضی نداره ; یا در زمینشناسی چکار به معادلات ریاضی داریم.

شما اگر با شخصی که سایه نداشت ملاقات کردید ; مطمئن باشید حتما ریاضیات رو هم جدا خواهید یافت.
    اگر مبحث جهان های موازی رو ریاضیات در روی کاغذ نشون داده(سایه) ; بطور حتم واقعیتی هم در فیزیک خواهد داشت.

بحث " ذیشعوران غیر ارگانیک " رو هم(که مفهوم تازه ای نیست) اگر به موضوع اضافه کنید ; به سر نخ های تازه تری خواهید رسید.
    Last edited by seamack; 04-09-2010 at 20:09.

12. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    نمیدونم که میتونه باشه یا نه..............ولی من یه چیز از ترجمه تو قران خوندم که هیچوقت یادم نمیره:
    (((در بین اسمانها و زمین موجوداتی زیست میکنند که پیدا کردنشان سخت است)))
    البته عینا اینو که من نوشتم رو ننوشته بود ولی همین بود
    ===========
    دوستان منو نزنین اگه اشتباه گفتم

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

[QUOTE(((در بین اسمانها و زمین موجوداتی زیست میکنند که پیدا کردنشان سخت است)) [/QUOTE]
    همانا موحوداتی را در آشمانها و زمین پراکنده است...
    ---------------
    باید کتک بخوری اقا سعید

15. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همانا موحوداتی را در آشمانها و زمین پراکنده است...
    از این ایه ها تو قران زیاده ولی اونی که من دیدم با این متفاوت بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •