تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 312 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاش یکی میفهمید چقدر خسته شدم میخندین یا چه میدونم توصیه میکنید اما دقیقا مثل یه آدمی میمونم که توی دریا گم شده به زور شنا بلده اما از دست و پا زدن هم خسته س جدیدا احساس افسردگی شدیدی میکنم دیگه حتی حوصله برون فکنی رو هم ندارم میگم که چی بشه اصلا واقعا که چی بشه؟؟؟ آخرش که چی؟؟؟
    راستی میخوام بدونم روشی هست که باهاش بتونم با مادر بزرگم که تازه فوت شده ارتباط برقرار کنم؟؟؟ مادرم خیلی ناراحته میگه فقط بدونم اونجا راحته دیگه مشکلی نیست
    کسی اینجا میدونه باید چیکار کنم؟؟؟ خدا رو چه دیدین شاید اینجا هم یه استعدادی داشته باشم خیلی ئاجبه حتما کمک کنید
    Last edited by winter+girl; 09-02-2008 at 19:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله این اتفاق افتده خصوصا همون شبی که ون مطلب رو خوندم که رو آدم تاثیر میذاره به مامانم گفته بودم شب گاهی بیاد بهم سر بزنه یکی از دوستام هم قرار بود بهم بزنگه هر چند ساعت یبار که نترسم اما نمیدونم چرا تا اونا شروع کنن من شروع میکردم مثلا قبل از اومدن مامانم بیدار میشدم و میدونستم الان مامانم میخواد بیاد تو (30 ثانیه قبلش ) اما هی میترسیدم نکنه در باز شه و یک دیگه بیاد جای مامانم یه دوست هم دارم که شبا قبل خواب برام زنگ میزنه و داستان های وحشتناک تعریف میکنه البته چون خیلی میخندیم از وحشتناک بودن در میاد یه مشکل هم دارم اینه که نمیتونم نخونم یا نبینم اصلا خیلی حال میکنم از اینکه خودم رو بترسونم یه جوری این حس رو دوست دارم اما نه همیشه مثلا وقتی تنهام دیگه دوست ندارم الان هم که قبل از خواب دعا میخونم اما انقد از نماز شب میترسم همیشه فکر میکنم یکی پشتمه انرژی درمانی هم که نمیتونم برم چون خانواده اصلا قبول ندارن بر خلاف منیه سوال وقتی یه مشکلی پیش بیاد که نشه واسه چند روز نماز خوند انرژیمون کم میشه؟؟؟ چیکار کنم تو این مدت انرژیم ثابت بمونه؟؟؟حالا زیاد نشد هم نشد
    اگه به خاطر انرژی میخوای نماز بخونی ، بهتره که اصلا نخونی

آقا درست شد
    دمت گرم
    امروز رفتم پیش استادم در مورد همین فرکانس هم پرسیدم
    گفت درسته ولی گوش کردنش بدون انجام بعضی کارها به آدم صدمه میزنه
    باید TM بلد باشی ؟!
    خواهش میکنم

فرکانسا به خودی خود جواب میده ، من خودم با همین فرکانسایی که گذاشتم برا دانلود ، همرو که رو هم میشه حدود یه ساعت ، رو گوش دادم ، توی فرکانس چاکرای شیش بود که برون فکنی کردم

ولی این که باید قبلش یه کارایی بکنی ، نه ربطی نداره ، همین طوری تاثیر داره

تی ام هم لازم نیست ، اصلا تی ام ربطی به فرکانسا نداره ، اون مدیتیشنه ، این یه چیز دیگس ، گوش بده چیزیت نمیشه!

سلام
    من حدودا چند ماه هست که تجربه ی جدیدی پیدا کردم با کسی در میون نذاشتم چون کسی رو پیدا نکردم :
    وقتی به یک نقطه تمرکز می کنم و سعی می کنم هوا رو ببینم ( مخصوصا وقتی به آسمان نگاه می کنم ) ذراتی رو می بینم که یه حالت روشن و خاموش شدن دارند ذرات سفیدی هستند و به هیچ وجه حضور فیزیکی ندارند چون بارها خواستم بگیرمشون ولی موفق نشدم . می خواستم ببینم کسی میدونه چی هستن؟؟
    ممنون
    سلام ، اون چیزایی که شما دیدی ، اگه یه کم واضح تر تجسمشون کنی ، شاید بتونم دقیق بگم چین ، ولی تا این جایی که من فهمیدم ، یه سری فرکانس هستن تو هوا که اونا رو دیدی ، اگه خواستی این قدرت رو تقویت کنی ، بیا تو چت بت میگم ، چون اگه اینو بدون هیچ تمرینی دیدی ، خیلی حرفه ای هستی!

سلام علیکم منم این چیزا رو از بچگی میدیدم اما بعد ها فکر کردم لابد ملکول های هواست چون تو یه محیط های باز و طبیعی بیشتر میبینم چه بهتر که دمه ظهر هم باشه فکر کنم همون ملکول های هواست البته این استدلال منه حالا جدا اگه کسی چیزی میدونه بگه شاید ملکول هوا نباشه و من طبق معمول که جوابی پیدا نکردم واسه خودم توهم زدم
    انرژی مواده ، اگه عکس های هاله ها رو دیده باشی ، میبینی که این ذرات توی نور هاله هستن ، میشه گفت یه انرژی هست

عزیز من پست شما رو کامل خوندم ببینیم من تا حدودی می تونم هاله ی دور دستان خودم رو به صورت خیلی ضعیف تشخیص بدم ولی به هیچ وجه من این ذرات رو در هاله ی خودم ندیدم وقتی به یک آسمون خیری میشم مخصوصا اگه روز و صاف هم باشه اون موقع خیلی زیاد میشن به هر حال من در مورد اجسام هم می تونم هاله هاشون رو تشخیص بدم ولی فقط یه لایه ی محو هست و اصلا رنگ رو تشخیص نمی دم .
    به هر صورت ممنون از لطفتون
    اگه عینک کرلیان داری که میتونی اون ذرات رو ببینی ، اگه عکسایی که از هاله گرفته باشن رو ببینی ، دقیقا این ذرات رو توش میبینی

دوست خوبم HOaxe

من این فرکانسها رو دانلود کردم ولی انگار کامل نگرفتم
    لطفاً بگید این مدت زمانهایی که این فرکانسها ضبط شده برای هرچاکرایی درسته؟؟؟
    چاکرای 1 : 7:33
    چاکرای 2 : 7:42
    چاکرای 3: 7:42
    چاکرای 4: 7:42
    چاکرای 5: 6:02
    چاکرای 6: 7:40
    چاکری 7: 7:34
    تا اون جایی که یادمه همین حدودا بود ، دور و بر هفت بود .... درسته ، چون من الان دسترسی ندارم نمیتونم دقیق بگم ، ببین مشکل یکی دو دقیقه نیس ، اگه خیلی کم بشه اونوقت مشکل میشه ، 99 درصد هم مطمنم همین زمانا بودن ، خیالت راحت باشه ، گوش بده

راستی چند وقت پیش درباره ی انرژی نماز صحبت میکردین من یه مشکلی دارم نمیدونم چرا اینطوریه اگه میشه راهنماییی کنید دوستان
    وقتی نماز میخونم سرگیجه دارم شدیدا انرژی از دست میدم یعنی به سختی بلند میشم و میشینم سرم از داخل درد میگیره سجده که اصلا نمیتونم برم میرم پایین باید بلند شم انقد اذیت میشم که حتی نفس هم نمیتونم بکشم الان چند وقته که بیشتر اینطوری میشم بیشتر وقتیه که حواسم رو جمع میکنم اگه بخوام تند بخونم و زیاد اهمیت ندم زیاد اذیتم نمیکنه اگه نماز واجب نبود صد در صد میذاشتمش کنار من وقت نماز چشمامو میبندم اما وقتی دارم میخونم اصلا یادم نیست وقتی تموم میشه تازه یادم میاد چشام بسته بوده کلا اینطوری تمرکزم بیشتره
    چیکار کنم دیگه اینطوری نشه بتونم راحت باشم وقت نماز؟؟؟
    ببخشید که زیاد سوال میکنم اما این خیلی مهمه لطف کنید کمکم کنید من به نماز خونددن نیاز دارم
    خوب این بیشتر انگار مشکل فیزیکیه ، منم بعضی موقع ها که غذا نمیخورم یا بنا به هر دلیلی که سرم درد میگیره ، نمیتونم سجده برم...

ولی خب راه جالبی برای گرفتن ایده است همین که به یه موضوعی فکر کنیم و خوابمون ببره . ممکنه به یه موضوع علمی فکر کنیم و بقیه اش رو ضمیر ناخودآگاه ادامه بده و بهتر هم بشه .
    یه سوال داشتم ، آیا میزان خستگی به تمرینات اثر می کنه ؟ یعنی اگه من زیاد خسته باشم می تونه موفق تر عمل کنه تمرین ؟
    ممنون
    طبق تجریه ای که من دارم ، اگه خسته باشی و تمریناتی بکنی بهتر انجام میشه ، چرا که تو یه حالت خواب و بیداری(خلسه ی سبک) هستی و در خلسه قدرت مغز خیلی بیشتر از حالت بیداریه.

دوستان من زبونم مو در آورد یک زمانی به التماس افتاده بودم که یکی برون فکنی رو برام توضیح بده و یک روش خوب بهم معرفی کنه ولی کسی باهام همکاری نکرد جز یکی از دوستان که سایت ارواح رو معرفی کرد و واقعا سایت بی نظیری بود
    من روش ساده تر و قدرتمند تری سراغ دارم اگه خواستی بیا چت بت بگم

روايات که هيچ، تمام بزرگاني که ما ديديم هم ميگن خواب صبح قبل از غروب مکروه هست (حالا دليلش چه باشد نميدانيم) و ميگن که اگر خيلي هم خوابتون مي آمد بذاريد آفتاب طلوع کنه بعد بخوابيد.

راستي کسي نيست من رو راهنمايي کنه، يه جوري آموزش بده چي کار بايد بکنم؟

يک سوال:
    آيا شما در حال حاضر کسي از بزرگان و اهل معرفت رو ميشناسيد؟ در ايران و در قيد حيات؟
    انسان راه رفته؟
    خواب در بین الطلوعین که مکروهه ، دلیلش رو مثل این که میگن در این ساعت ، نه شبه ، نه روزه ، برای همینم هر کس خواب باشه ، یه سری انرژی منفی کسب میکنه ، و هر کس بیدار باشه ، انرژی مثبت کسب میکنه ، میگن در این ساعت ، از کهکشان یه چیزایی به امواجی بر خورد میکنه با زمین که برای سلامتی انسان مفیده... برای همینم شیطان سعی میکنه در این ساعت حالت خوابی رو ایجاد کنه ، من سعی میکنم بیدار باشم در این ساعات.... در مورد سوال دومتم : بهجت
    Last edited by Hoaxes; 10-02-2008 at 14:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

طبیعت خواب در محدوده ی سایکو فیزیولوژی :

خواب در این زمینه نوعی از حالت انسان است که مراحل مختلف آن با منحنی های الکتروآنسفالوگرام به شرح زیر مشخص می شوند :

* مرحله اول از ترکیب بی نظم (( امواج بتا )) تشکیل می شود که 4 تا 8 دور در ثانیه تناوب دارند . به صورتی اتفاقی ، برخی فعالیتهای الکترکی با ولتاژ کم هم مشاهده شده و به ندرت فعالیت شبه آلفا _ امواجی 1 تا 2 تناوب کندتر از امواج آلفای شرایط بیداری انسان _ و به ندرت امواج آلفا ( با 8 تا 13 دور در ثانیه )

* مرحله دوم شامل فعالیت الکتریکی با منحنی های دو کی شکل است که 14 دور در ثانیه تناوب دارند .

* مرحله سوم و چهارم به مقادیر زیاد و در حال افزایشی ( گاهی تا 100% ) از امواج دلتا را دارند که 1 تا 3 دور در ثانیه نوسان داشته و دامنه آنها بسیار زیاد بوده و همراه با آنها فعالیتهای دو کی شکل هم مشاهده می شود . مرزبندی دقیق و قاطعی بین مراحل دوم و سوم و چهارم خواب وجود نداشته و قضاوت ها در این زمینه فردی و یا قراردادی است و درصد امواج دلتا در این دوره ها یک معیار مهم طبقه بندی است .

مرحله اول از آن جهت به راحتی از مراحل بعد قابل تشخیص است که در آن امواح دلتا و دوکی وجود ندارند .

مراحل 1 تا 4 خواب با شاخص فعالیت الکتریکی مغز لزوما و همیشه با مراحل عمق خواب ها از سبک تا سنگین یا عمیق ، همسو نیستند . برای اجتناب از بحث های پیچیده تخصصی ، ما خواب را به 2 دوره تقسیم می کنیم :

1-دوره اول خواب که با مرحله اول فعالیت الکترکی مغز همگام و معادل است.
    2-دوره دیگر بدون تمایز شامل مراحل دوم ، سوم و چهارم فعالیت الکتریکی مغز شده و آن دوره ( غیر از دوره اول خواب ) نامیده می شود .

اگر انسان از این دوره خواب بیدار شود و احساس او در این دوره از خواب پرسیده شود ، در دوره اول که در فواصل 10 دقیقه تا 50 دقیقه بعد از خوابیدن حاصل می شود ، فرد رویا یا خواب می بیند . ولی در دوره غیر از دوره اول ، به استنباط خاصی می رسد که می توان آن را معادل با فکر کردن دانست .

در دوره اول خواب ، یک سلسله حرکات تند و هماهنگ با خواب یا رویایی است که انسان در این مرحله می بیند . این حرکات تند چشمی در ( غیر از دوره اول خواب ) مشاهده نشده و تنها احتمال دارد در این مراحل برخی از حرکات کند و چرخشی در چشم ها پدیدار گردند .

دوره اول خواب را ما دوره رویا دیدن می نامیم و این شاخص فعالیت مغزی و پدیده های ذهنی مرتبط با آنست . در دوره بعدی خوابیدن ، از رویا خبری نیست و مغز فعالیت های دیگری دارد که موضوع بحث ما در این مقاله نیست . در تمام دوره و زمانی که منحنی الکترکی مغز مرحله اول الکتروآنسفالوگرام را نشان می دهد ، حرکات تند و همسوی چشمی هم وجود دارند و به عبارت دیگر رویت رویا وجود دارد ، اعم از اینکه انسان پس از بیداری این خواب ها را به یاد بیاورد یا نه .

در انسانهای سالم ، دوره های اول و غیر اول خواب با نوساناتی جابجا می شوند و بر اثر آن در هر دوره اولی ، انسان خواب جدید یا متفاوتی می بیند . در موقع شروع خواب ( از چند ثانیه تا یکی دو دقیقه ) فعالیت الکتریکی مغز مرحله اول آنسفالوگرام را نشان می دهد ولی از حرکات تند چشمی نشانه ای نیست . در این دوره کوتاه ، انسان بیشتر به خیالبافی ذهنی مشغول است و هنوز رویا به معنای متعارف آن را مشاهده نمی کند . در هر دوره 90 دقیقه ای ، یک دوره پیدایش رویا ممکن است به 10 دقیقه برسد ولی به طور خلاصه دوره اول خواب 20 تا 30 درصد کامل زمان خواب را در افراد جوان تشکیل می دهد و 3 تا 6 نوسان را شامل می شود . هرچند این مقادیر و نسبت ها در یک فرد نسبت به فرد دیگر اختلافاتی را نشان می دهد ، ولی این اختصاصات در یک فرد مشخص ثابت بوده و در شبهای مختلف تفاوتی با یکدیگر ندارند.

در یک دوره خاص از منحنی مرحله اول الکتروآنسفالوگرام ، انسان ممکن است چند رویای متفاوت ببیند و حرکات بزرگ و چشمگیر بدن انسان با نوع و موقع این رویاها مرتبط است .

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاش یکی میفهمید چقدر خسته شدم میخندین یا چه میدونم توصیه میکنید اما دقیقا مثل یه آدمی میمونم که توی دریا گم شده به زور شنا بلده اما از دست و پا زدن هم خسته س جدیدا احساس افسردگی شدیدی میکنم دیگه حتی حوصله برون فکنی رو هم ندارم میگم که چی بشه اصلا واقعا که چی بشه؟؟؟ آخرش که چی؟؟؟
    راستی میخوام بدونم روشی هست که باهاش بتونم با مادر بزرگم که تازه فوت شده ارتباط برقرار کنم؟؟؟ مادرم خیلی ناراحته میگه فقط بدونم اونجا راحته دیگه مشکلی نیست
    کسی اینجا میدونه باید چیکار کنم؟؟؟ خدا رو چه دیدین شاید اینجا هم یه استعدادی داشته باشم خیلی ئاجبه حتما کمک کنید
    دوست عزیز نه خنده داره ، نه غصه ... این جور دپریشنها طبیعیه . من هر زمان اینطور میشم با قرار دادن خودم تو حال و هواهای متافیزیکی خیلی بهتر میشم . اگر تمرین برونفکنی انجام میدید سعی نکنید به هدف فکر کنید که چی بشه ؟ اصلا به عنوان یه جور تفریح مفید بهش نگاه کنید ، مطمئنا اینطور کمتر احساس بی حوصلگی نسبت بهش می کنید .

اولا تسلیت میگم فوت مادربزرگتون رو . ان شالله که روحشون در آرامش کامل به سر می بره . اصلا جای نگرانی نیست( در کل ) ! مطمئن باشید هرچی باشه وضعیت اونجا در کل بهتر از این وره ( این دنیا رو میگم )
    یکی از فواید برونفکنی همینه که می تونه زمینه ای باشه برای دیدار ارواح . یعنی وقتی روحتون وارد بعد بعدی میشه ممکنه خیلی چیزها رو مشاهده کنید مثل ارواح ، و حتی می تونید روح کسی که مرده با کسی که زنده هست رو هم تشخیص بدین ( یعنی می تونید روح کسی رو ببینید که اون هم مثل شما برونفکنی کرده ) خب اینها در مراحل خیلی پیشرفته ی برونفکنی صورت می گیره . . . نه تنها تمرین کافی که به هر حال اون استعداد قوی هم لازمه .
    اما برای ارتباط با روح مادربزرگتون ، کسی که مدیوم باشه می تونه این کار رو انجام بده .
    خب البته بعید هم نیست شما استعداد مدیومی ( ازتباط با ارواح از طرق مختلف ) نداشته باشید . احتمالا این هم مثل سایر استعدادهاتون شاید شکوفا نشده اگر مایل باشید چند تا تمرین هم برای پرورش استعداد مدیومی قرار بدم .
    به هر حال توجه داشته باشید که این کار هر کسی نیست . تازه اگر هم کسی این کاره باشه تضمینی وجود نداره که حتما بتونه . چون شاید روح مورد نظر این اجازه رو نداشته باشه و خدای بزرگ صلاح ندونه . در هر صورت در موارد استثنائی و اگه نیاز باشه ( و خدا صلاح بدونه ) روح مورد نظر می تونه از طریق خواب وارد بشه ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز نه خنده داره ، نه غصه ... این جور دپریشنها طبیعیه . من هر زمان اینطور میشم با قرار دادن خودم تو حال و هواهای متافیزیکی خیلی بهتر میشم . اگر تمرین برونفکنی انجام میدید سعی نکنید به هدف فکر کنید که چی بشه ؟ اصلا به عنوان یه جور تفریح مفید بهش نگاه کنید ، مطمئنا اینطور کمتر احساس بی حوصلگی نسبت بهش می کنید .

اولا تسلیت میگم فوت مادربزرگتون رو . ان شالله که روحشون در آرامش کامل به سر می بره . اصلا جای نگرانی نیست( در کل ) ! مطمئن باشید هرچی باشه وضعیت اونجا در کل بهتر از این وره ( این دنیا رو میگم )
    یکی از فواید برونفکنی همینه که می تونه زمینه ای باشه برای دیدار ارواح . یعنی وقتی روحتون وارد بعد بعدی میشه ممکنه خیلی چیزها رو مشاهده کنید مثل ارواح ، و حتی می تونید روح کسی که مرده با کسی که زنده هست رو هم تشخیص بدین ( یعنی می تونید روح کسی رو ببینید که اون هم مثل شما برونفکنی کرده ) خب اینها در مراحل خیلی پیشرفته ی برونفکنی صورت می گیره . . . نه تنها تمرین کافی که به هر حال اون استعداد قوی هم لازمه .
    اما برای ارتباط با روح مادربزرگتون ، کسی که مدیوم باشه می تونه این کار رو انجام بده .
    خب البته بعید هم نیست شما استعداد مدیومی ( ازتباط با ارواح از طرق مختلف ) نداشته باشید . احتمالا این هم مثل سایر استعدادهاتون شاید شکوفا نشده اگر مایل باشید چند تا تمرین هم برای پرورش استعداد مدیومی قرار بدم .
    به هر حال توجه داشته باشید که این کار هر کسی نیست . تازه اگر هم کسی این کاره باشه تضمینی وجود نداره که حتما بتونه . چون شاید روح مورد نظر این اجازه رو نداشته باشه و خدای بزرگ صلاح ندونه . در هر صورت در موارد استثنائی و اگه نیاز باشه ( و خدا صلاح بدونه ) روح مورد نظر می تونه از طریق خواب وارد بشه ...

ممنونم از لطفت اگه میشه روش ها شو بذارید
    HAOX فکر نمیکنید بعضی وقتا بحث های قدیمی رو دوباره باز نکنیم بهتره؟؟؟؟ الان مثلا شما کلا موضوع انرژی و نماز رو کشوندی اینجا بعد این جواب رو میدی؟؟؟ نمیدونم والله

درباره ی برون فکنی دوستان گفته بودن که وقت خستگی بهتره اما شدیدا مخالفم همیشه این بهتر نیست خصوصا اگه خستگی خواب باشه انگار داریم خودمون رو گول میزنیم به ظرم هر وقت که وقتش باشه آدم احساس نیاز میکنه این حتی میتونه تو زمان کار و تلاش هم باشه اگه اشتباه میکنم بگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

haox فکر نمیکنید بعضی وقتا بحث های قدیمی رو دوباره باز نکنیم بهتره؟؟؟؟ الان مثلا شما کلا موضوع انرژی و نماز رو کشوندی اینجا بعد این جواب رو میدی؟؟؟ نمیدونم والل
    اول این که هوآکس نه و هوآکسز

دوم این که من هر چی رو که صلاح بدونم میکشم وسط ، فمیدی؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان آی دی یاهوشون رو بذارن تا باهم انلاین گفتگو کنیم ماله من:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هست
    در مورد افسردگی بهترین روش خشمگین شدنه یعنی اگه یه وقت دیدید افسرده شدید حالت خشم به خودتون بگیرید البته من تابه حال امتحان نکردم ولی توی کتابهای روانشناسی خوندم
    اون اواتاری که برای خودتون انتخاب کردید خودش اخر افسردگیه سعی کنید از تصاویر و افراد افسرده دوری کنید
    یکبار دیگه هم گفتم غم و ناله برای چیزهایی که نیست یا از دست رفته ادم رو به هیچی نمی رسونه باید همیشه شاد باشی حتی اگه خبر فوت یکی از عزیزانت رو بهت دادن

در مورد مادربزرگتون: روش های ارتباط با ارواح وجود دارن که خیلی هم خوب جواب میدن ولی باید تخصص داشته باشی ممکنه جلسه اول که بدون هیچ تجربه ای ارتباط برقرار می کنی بکشنت یا اونقدر جنها خودشون رو جلوت ظاهر کنن که سکته کنی
    اگه تهران هستی افراد باتجربه زیادی اونجا هستن که همیشه با ارواح ارتباط دارن می تونی از انجمن های ارتباط با ارواح اونها رو پیدا کنی و ازشون کمک بگیری

در جواب دریا:
    خوب یکم اغراق کردم که بیشتر مردم می تونن هاله رو ببینن منظورم این بود که به نسبت تعداد این افراد زیاده و خیلی ها ذرات نورانی و هاله رو میبینن ولی چون اعتقادی به این مسائل ندارن با خودشون می گن دچار توهم شدن

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان آی دی یاهوشون رو بذارن تا باهم انلاین گفتگو کنیم ماله من:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هست

در مورد افسردگی بهترین روش خشمگین شدنه یعنی اگه یه وقت دیدید افسرده شدید حالت خشم به خودتون بگیرید البته من تابه حال امتحان نکردم ولی توی کتابهای روانشناسی خوندم
    اون اواتاری که برای خودتون انتخاب کردید خودش اخر افسردگیه سعی کنید از تصاویر و افراد افسرده دوری کنید
    یکبار دیگه هم گفتم غم و ناله برای چیزهایی که نیست یا از دست رفته ادم رو به هیچی نمی رسونه باید همیشه شاد باشی حتی اگه خبر فوت یکی از عزیزانت رو بهت دادن

در مورد مادربزرگتون: روش های ارتباط با ارواح وجود دارن که خیلی هم خوب جواب میدن ولی باید تخصص داشته باشی ممکنه جلسه اول که بدون هیچ تجربه ای ارتباط برقرار می کنی بکشنت یا اونقدر جنها خودشون رو جلوت ظاهر کنن که سکته کنی
    اگه تهران هستی افراد باتجربه زیادی اونجا هستن که همیشه با ارواح ارتباط دارن می تونی از انجمن های ارتباط با ارواح اونها رو پیدا کنی و ازشون کمک بگیری

در جواب دریا:
    خوب یکم اغراق کردم که بیشتر مردم می تونن هاله رو ببینن منظورم این بود که به نسبت تعداد این افراد زیاده و خیلی ها ذرات نورانی و هاله رو میبینن ولی چون اعتقادی به این مسائل ندارن با خودشون می گن دچار توهم شدن
    مرسی راهی که گفتین رو امتحان میکنم در ضمن من اهل تهرران نیستم تو رشت هستم اینجا هم نمیدونم چه خبره اما حالا یه امتحان کنم که بد نیست مگه نگفتید بهتره آدم نترس باشه و به این فکر کنه آخر هر چیز مرگه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول این که هوآکس نه و هوآکسز

دوم این که من هر چی رو که صلاح بدونم میکشم وسط ، فمیدی؟!

نچ.............................................. ....

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من تقریبا از همون اول زندگیم گردو غبار هایی مشکی رو توی هوا معلق می بینم که با سرعت ملایمی به هر طرف در حال حرکت هستند که نمی دونم دلیلش چیه ؟

در ضمن حدود 5 سال هست که بعضی وقتها جرقه های زرد رنگی رو توی هوا می بینم که به سرعت از بین می روند . وجود خارجی هم ندارند . کسی می تونه منو راهنمایی که اینا چه چیزی می تونه باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •