تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 870 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان یه سایت به من معرفی کنید که تم و برنامه این گوشی رو داشته باشه تو سایت Mobile9 هم که میریم هنوز این مدل اضافه نشده و فعلا باید از تم گوشی 6290 استفاده کنیم

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

1

سلام...دوستان ..چند تا تم و یک سری برنامه روی مموری نصب کردم..ولی الان که میخوام برم از روی app.mgr انها را unistall کنم..مخصوصا تم ها را ولی در انجا نیست...چرا؟؟؟از کجا میتونم تم را remove کنم...؟چرا دیگه در app.mgr نشون نمیده؟؟!
    ----------------------
    دوست عزیز این اپی منیجر بعضی وقت ها قاطی می کنه شما روی بازی یا برنامه دگمه c رو بزن پاکش می کنه امتحان کن تم نمی دون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش ما يه مشكل پيدا كرديم در مورد مموري...
    موقعي كه ميزارم روي گوشي هيچي نماد..ميرم تو قسمت مموري ...نوشته مموري در حال استفاده هست و همين!!! هيچيش نميشه كرد نه فرمت نه ووو....روي كام هم نمياد..اين رو هم بگم كه من روش پس گذاشتم كه پسش هم يادم نيست...
    اگه ميشه منو راهنمايي كنيد...ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

1

علی جان من می خواهم در باره امضای تو نظر بدم اگر اجازه هست این دوستان خوبت تو p30world هست یعنی بقیه بد هستن یعنی ما بدیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

copcom يه روشي ميگم امتحان کن من قبلا استفاده کردم جواب داده . در حالت روشن مموري رو در بيار بعد برو تو قسمت مموري بعدشم مموري رو بنداز توش و خيلي زود فرمت رو بزن قبل از اينکه برنامه اي رو بالا بياره .يا اون برنامه اي رو که ازش بيرون نميتوني بياي رو به اين روش پاک کن اميدوارم جواب بده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه چندتا بازي درست و حسابي با فرمت sisx داريد که گرافيک خوبي دارن اينجا بزاريد ممنون ميشم.

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

تم ویندوز که مثل xp دگمه استارت میاد ; کسی سراغ نداره ؟؟؟

یا تم جدید یا
    3D
    به نظرم تو تاپیک تم و نرم افزار 5700 اینو بپرسم بهتره. که سیروان جان زحمتش رو کشیدن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by G G Game; 20-09-2007 at 22:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

شما روی تم و یا نرم افزار برید و option رو بزنید سپس گزینه ی remove رو بزنید!!به همین راحتی!!اصلا نیازی به app.manager نیست!!در ضمن capcom جان شما گوشیتون 5700 هست!!!؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز..شما چرا دقت نمیکنی..روی تم که option را میزنی 4 گزینه داره و remove یا delet نداره..حتی با دکمه c هم نمیشه پاک کرد...مشکل من تم هست...که نمیدونم از کجا پاک کنم...در app.mgr نیست!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

1

دوست عزیز..شما چرا دقت نمیکنی..روی تم که option را میزنی 4 گزینه داره و remove یا delet نداره..حتی با دکمه c هم نمیشه پاک کرد...مشکل من تم هست...که نمیدونم از کجا پاک کنم...در app.mgr نیست!!!
    ------------------
    دوست عزیز این حرف شما غیر قابل عزم کجا تم انتخاب می کنی اونجا روی تم دگمه c رو بزن پاک می شه ماله من اینجوری ماله شما رو نمی دونم ولی یک بار دیگه امتحان کنخدا بزرگه.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

------------------
    دوست عزیز این حرف شما غیر قابل عزم کجا تم انتخاب می کنی اونجا روی تم دگمه c رو بزن پاک می شه ماله من اینجوری ماله شما رو نمی دونم ولی یک بار دیگه امتحان کنخدا بزرگه.....

دوست عزیز.....نمیشه...اخه تم نصب میشه...نمیشه با یک دکمه c پاک بشه...الان باز هم امتحان کردم..نشد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •