سلام دوست عزیز جنرال2
میخواستم بدونم شما درمورد شیطان پرستی چیزی میدونید چون در یکی از عکسای که گزاشتین مطلبی رو در این مورد بچشمم خورد
اگه میدونید به بنده پیام بدهید کارتون دارم
موفق باشید یاعلی![]()
سلام دوست عزیز جنرال2
میخواستم بدونم شما درمورد شیطان پرستی چیزی میدونید چون در یکی از عکسای که گزاشتین مطلبی رو در این مورد بچشمم خورد
اگه میدونید به بنده پیام بدهید کارتون دارم
موفق باشید یاعلی![]()
راستی یک چیز میخواستم بپر سم
من چندین بار با مشکل سرور در فروم برمیخورم که این پیام میاد که میگه حجم سرور ها خیلی پره و چند دیقیه دیگه امتحان کنید ایا شما هم با این مشکل
بر خوردید یا فقط این مشکل رو من دارم؟
موفق باشید یاعلی![]()
تو بخش انتقادات فروم پیگیری میکنن بچه ها اما فایده نداره ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
درمورد کار های مدل سازی من زیاد اطلاعات ندارم کسی که در تیم ما کار های مد ل را انجام می داد به خاط ر مشکلات مالی با ما دیگه کار نمی کنه و ایشون الان در مالزی است .... ولی د رمورد بافت شما باید با فت را جدا و مدل را جدا ذخیر ه کنی چون در پو شه:Textures با فتها جدا ذخیر ه می شند .... شما با بر نامه W3dview می تونید نام بافت هر مدلی را ببینید و از پو شه تکسچیر اون را پیدا و ویر ایش کنید . من در کار مدیر یت کلی پروژه و کار های سورس نویسی کار کردم ..... امیدوارم یکی از دو ستان که به کار تر یدی وارده به ما کمک کنه .....
ببخشید من وقتیکه از روش تزریق کد استفاده میکنم جون افراد دشمن هم فریز میشه میخاستم بدونم راهی هست که فقط جون افراد خودم فریز بشه ممنون میشم اگه بهم بگین![]()
سلام دوست عزیز چی چی میشه؟
اگه میشه یکم امیانه تر منضورتونو بیان کنید تا جواب بدم با تشکر
یاعلی
من با نرم افزار cheat engine 5.6.1 کار میکنم وقتیکه از روش code injection برای بی نهایت کردن جون افرادم استفاده میکنم جون کل افراد بی نهایت میشه یعنی هم خودم هم دشمنم. میخاستم بدونم روشی هست که دیگه جون افراد دشمنم بی نهایت نشه اگه جوابمو بدید ممنون میشم![]()
باسلام وخسته مباشید
اقا اگه امکان داره این آموزش مدسازی را ادامه بده من میخوام فقط تیم هارا در مدها جابجاکنم
سلام
نه من درمورد شیطان پرستی چیزی نمیدونم اون فقط یک ویدیو بود همین
با ارزوی موفقیت
سلام
ممنون هستم ولی چه فایده ما همین زخیره کردن مودل رو هم ناقص داره زخیره میشه اونوقت این فروم وقتی نتونی خودت ابتکار خرج کنی فقط میشه یک کپی و فایدهی نداره
اگه اموزشی هم میزارد همونو کامل بزارید اموزش ناقص فایدهی نداره ما ایرونی ها همیشه همین جوری کارامون سر سرکی هست که بجای نمیرسشیم
حیف یک سال وقتم رو روی این باز حروم کردم
بازم ممنون هستم
با ارزوی موفقیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)