اول آبان که اگه تهران باشی میری میدان سپاه بعد اونها خودشان بلیط برایتان میگیرند و چند روز بعدش اعزام میشی
برگه سبز رو داشته باش
---------- Post added at 05:57 AM ---------- Previous post was at 05:56 AM ----------
پدر بالای 60 سال بدون غیبت بله
اول آبان که اگه تهران باشی میری میدان سپاه بعد اونها خودشان بلیط برایتان میگیرند و چند روز بعدش اعزام میشی
برگه سبز رو داشته باش
---------- Post added at 05:57 AM ---------- Previous post was at 05:56 AM ----------
پدر بالای 60 سال بدون غیبت بله
سلام میگم من امسال پشت کنکور موندم
متولد سال 70 هم هستم
باید دفترچه میگن ارسال کنم بعد بگم پشت کنکوری هستم تا غیبت نخورم درسته ؟
اینو که می دونم
راهکارهایی واسه معافیت می خوام من اصلا و ابدا راهی نیست ؟؟؟؟؟
اصلا ؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 2 ماه آموزشی رو تحت چه شرایطی میشه پیچوند؟!
معافیت از رزم بگیری
من که دفترچه فرستادم و جوابش هم اومده و الان دانشگاه هم قبول شدم. الان باید چیکار کنم؟ چه مدرکی رو ببرم به نظام وظیفه؟
بیماری اگه داری معاف میشی، اگه نه که نچ
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
تقریبا هیچ جور، مگر اینکه رفته باشی این گردان های عاشورا و اونها یه برگه میدن که آموزشی اگه سپاه بیوفتی میپیچه
در حالت عادی دوستمان گفته معاف از رزم، شما یه معاف از رزم میگیری، مثلا رژه نداری، ورزش نداری، عوضش کلی بهت نگهبانی میندازن، نظافت عمومی معاف از رزم ی ها میشه سرویس بهداشتی و این قبیل مسائل
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
نیازی به رفتن نظام وظیفه نیست، موقع ثبت نام با برگه سبزت برو دانشگاه آنها خودشان برات معافیت تحصیلی رد میکنند
دوستان معافیت کفالت که پدر زیر 60 سال مریض باشه باید چطور باشه؟ وضع پدر باید چطور باشه؟
پدر باید ناتوان و تقریبا با سخت گیری که الان میشه حقیقتا معلول باشند، حالا یا جسمی یا مثلا قلبشان مشکل حاد داشته باشد که از طریق بهزیستی فکر کنم اقدام باید کرد و البته شرط تک پسر ذکور هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)