چیشو میخوای رجیستر کنی ؟
اگه واسه مخابرات میخوای که الان دیگه نمیخواد . فقط کافیه روشن کنی .
چیشو میخوای رجیستر کنی ؟
اگه واسه مخابرات میخوای که الان دیگه نمیخواد . فقط کافیه روشن کنی .
دوستان سلام
تور و خدا اگه میشه جواب منو بدید می خوام امروز 990 بگیرم لطف کنید بگید چطوری بفهمم جنسی که بهم میدن بهم ننداخته باشن و جنسش خوبه
راستی من آخرش نفهمیدم شماره باطری باید 33 باشه یا 34
لطفا اینو مثل پست های قبلیم بی جواب نزارین یعنی یه جواب توپ می خوام
با تشکر
Last edited by seyyedi; 27-08-2007 at 07:01.
سلام دوستان
اگه بخوایم تو کنتکس شماره داشته باشیم و اسم یارو رو ولی هر وقت تماس بگیره اسمش با شمارش بیاد چی باید بکنیم.فکر کنم نمیشه هر دو با هم بیان.بعضی ها میگن 98+ بزار اول شماره های کنتکس ولی کار نکرد ؟؟
لطفا کمک کنید !
یاهو مسنجر واسه گوشی گیر میاد ؟
Last edited by waveblue; 27-08-2007 at 12:56.
سلام دوستان
اگه بخوایم تو کنتکس شماره داشته باشیم و اسم یارو رو ولی هر وقت تماس بگیره اسمش با شمارش بیاد چی باید بکنیم.فکر کنم نمیشه هر دو با هم بیان.بعضی ها میگن 98+ بزار اول شماره های کنتکس ولی کار نکرد ؟؟
سلام
دوستان من شدیدا دنبال نرم افزار ضبط صدا حین مکالمه برای p990 هستم
لطفا کمک کنید
ممنون
با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
1 - داشتن سیستم عامل
2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
با تشکر
Last edited by reza_62; 27-08-2007 at 16:30.
اگر داشتن سيستم عامل برات مهمه قيد 5700 رو بزن چون آشغال ترين نسخه سيمباين روش نصب شده و ضمنا همونطور كه خودت گفتي ساختارش طوريه كه قسمت چرخشي پايينش برات مشكل ايجاد مي كنه مثلا لق مي شه و از اين حرفا.
در مورد 990 و N73 هم بايد بدوني كه كيفيت صداي N73 به نظر من زياد با 990 فرقي ندارد مگر اينكه وسواسي باشي و خيلي روش كليد كني .
از همه مهمتر 990 سمبين UIQ نسخه 3 هستش و لي N73 سيمبين 9.1 داره لذا اصلا قابل مقايسه نيستن.باز هم بستگي به انتظارات خودت و استفاده اي كه ميخواي از گوشي بكني داره . ولي اگر نظر منو بخواي UIQ اصلا قابل مقايسه با هيچ ورژن ديگه اي از سيمبين نيست .
ضمنا TouchScreen بودن 990 رو هم از ياد نبر.
موفق باشي....
این بزرگ بودنش دردسر نداره بخواهد هر زنگی بزنه از جیبت در بیاری یا باید هندزفری مدام تو گوش آدم باشه ( شرمنده من مبتدی ام و تجربه ای در استفاده از گوشی ندارم ) در ضمن این گوشی قدیمی نشده بهتر بگم این که با وجود این که محصول 2005 است آیا می ارزد ؟
من لیسانس کامپیوتر دارم و کارم برنامه نویسی وب است ولی واسم جالبه که برای گوشی ها برنامه بنویسم دوستان اطلاعاتی درباره برنامه نویسی برای سری p دارند ؟
با تشکر
با بزرگ و سنگين بودنش بهرحال بايد كنار بياي ولي لازم نيست حتما هندزفري داشته باشي . من خودمم ندارم و هميشه ميزارمش توي كيفش .
تا الان كه قديمي نشده ولي بهرحال هر وسيله اي يه روزي بازنشسته ميشه .
منظورم این است که حداقل تا دو سه سال جواب بده . ( برای شوخی -> تا زمانی که P1 ارزون شه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)