تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 641 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام
    من می خواستم ببینم چجوری میشه p990 را رجیستر کرد و اگه این کار رو بکنم فایلی پاک میشه یا نه؟
    ضروریه خواهشا سریع
    چیشو میخوای رجیستر کنی ؟
    اگه واسه مخابرات میخوای که الان دیگه نمیخواد . فقط کافیه روشن کنی .

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    تور و خدا اگه میشه جواب منو بدید می خوام امروز 990 بگیرم لطف کنید بگید چطوری بفهمم جنسی که بهم میدن بهم ننداخته باشن و جنسش خوبه
    راستی من آخرش نفهمیدم شماره باطری باید 33 باشه یا 34
    لطفا اینو مثل پست های قبلیم بی جواب نزارین یعنی یه جواب توپ می خوام
    با تشکر
    Last edited by seyyedi; 27-08-2007 at 07:01.

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه بخوایم تو کنتکس شماره داشته باشیم و اسم یارو رو ولی هر وقت تماس بگیره اسمش با شمارش بیاد چی باید بکنیم.فکر کنم نمیشه هر دو با هم بیان.بعضی ها میگن 98+ بزار اول شماره های کنتکس ولی کار نکرد ؟؟

لطفا کمک کنید !

یاهو مسنجر واسه گوشی گیر میاد ؟
    Last edited by waveblue; 27-08-2007 at 12:56.

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه بخوایم تو کنتکس شماره داشته باشیم و اسم یارو رو ولی هر وقت تماس بگیره اسمش با شمارش بیاد چی باید بکنیم.فکر کنم نمیشه هر دو با هم بیان.بعضی ها میگن 98+ بزار اول شماره های کنتکس ولی کار نکرد ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من شدیدا دنبال نرم افزار ضبط صدا حین مکالمه برای p990 هستم
    لطفا کمک کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
    1 - داشتن سیستم عامل
    2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
    سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
    در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
    در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
    در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
    لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
    با تشکر
    Last edited by reza_62; 27-08-2007 at 16:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
    1 - داشتن سیستم عامل
    2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
    سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
    در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
    در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
    در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
    لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
    با تشکر
    اگر داشتن سيستم عامل برات مهمه قيد 5700 رو بزن چون آشغال ترين نسخه سيمباين روش نصب شده و ضمنا همونطور كه خودت گفتي ساختارش طوريه كه قسمت چرخشي پايينش برات مشكل ايجاد مي كنه مثلا لق مي شه و از اين حرفا.
    در مورد 990 و N73 هم بايد بدوني كه كيفيت صداي N73 به نظر من زياد با 990 فرقي ندارد مگر اينكه وسواسي باشي و خيلي روش كليد كني .
    از همه مهمتر 990 سمبين UIQ نسخه 3 هستش و لي N73 سيمبين 9.1 داره لذا اصلا قابل مقايسه نيستن.باز هم بستگي به انتظارات خودت و استفاده اي كه ميخواي از گوشي بكني داره . ولي اگر نظر منو بخواي UIQ اصلا قابل مقايسه با هيچ ورژن ديگه اي از سيمبين نيست .
    ضمنا TouchScreen بودن 990 رو هم از ياد نبر.
    موفق باشي....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این بزرگ بودنش دردسر نداره بخواهد هر زنگی بزنه از جیبت در بیاری یا باید هندزفری مدام تو گوش آدم باشه ( شرمنده من مبتدی ام و تجربه ای در استفاده از گوشی ندارم ) در ضمن این گوشی قدیمی نشده بهتر بگم این که با وجود این که محصول 2005 است آیا می ارزد ؟
    من لیسانس کامپیوتر دارم و کارم برنامه نویسی وب است ولی واسم جالبه که برای گوشی ها برنامه بنویسم دوستان اطلاعاتی درباره برنامه نویسی برای سری p دارند ؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با بزرگ و سنگين بودنش بهرحال بايد كنار بياي ولي لازم نيست حتما هندزفري داشته باشي . من خودمم ندارم و هميشه ميزارمش توي كيفش .
    تا الان كه قديمي نشده ولي بهرحال هر وسيله اي يه روزي بازنشسته ميشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظورم این است که حداقل تا دو سه سال جواب بده . ( برای شوخی -> تا زمانی که P1 ارزون شه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •