تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2089 از 3347 اولاول ... 1089158919892039207920852086208720882089209020912092209320992139218925893089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,881 به 20,890 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اصلا به سیگنال توجه نکن. از این بابت که حساب کتابش هر جا ی جوره.درسته سیگنال خوب مهمه ولی پهنای باندی که دکل بهت میده هم مهمه. مثلا حایی فول انتنه سرعت پنج مگ نمیشه ولی جایی ی انتن یا دو خط انتنه ولی تا بیست مگ بهت سرعت میده. این تجربه. مکرر منه.

Send from Tapatalk
    خب مگه قدرت سیگنال کیفیت رو مشخص نمیکنه ؟! در نتیجه کیفیت بالاتر سرعت بالاتری رو داریم دیگه !

ممنون میشم در مورد پهنای باند و سیگنال یه توضیح مختصر بدین .

2. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب کیفیت درسته مهمه ولی نویز و دوتا پارامتر دیگه هم هست که من تخصص کافی ندارم و لی توضیحاتش تو پست های اولیه هست یا در قسمت مودم ها. وقتی کیفیت خوب باشه ولی دکل رو محدود کنن چاره چیه؟ یوزر که زیاد باشه دکل رو قفل میکنن رو ی مقدار خاص.سعی کن دکل ها رو پیدا کنی و تست بگیی ازشون

Send from Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب مگه قدرت سیگنال کیفیت رو مشخص نمیکنه ؟! در نتیجه کیفیت بالاتر سرعت بالاتری رو داریم دیگه !

ممنون میشم در مورد پهنای باند و سیگنال یه توضیح مختصر بدین .
    من خودم یه نقطه از خونمون آنتن بیشتر هست اما سرعت کمتره، یه جای دیگه سیگنال خیلی ضعیف اما سرعت بالاتره، پس باید بگردی نقطه ای که سرعت بیشتر میده، فضایی باز بودن یا بسته بودن مکان مورد نظر خیلی تاثیر داره

Sent from my D6503 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خودم یه نقطه از خونمون آنتن بیشتر هست اما سرعت کمتره، یه جای دیگه سیگنال خیلی ضعیف اما سرعت بالاتره، پس باید بگردی نقطه ای که سرعت بیشتر میده، فضایی باز بودن یا بسته بودن مکان مورد نظر خیلی تاثیر داره

Sent from my D6503 using Tapatalk
    دقیقا

Send from Tapatalk

6. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام .

یه مشکلی دارم ؛

فرض کنید یه بسته شبانه از ساعت 2 الی 8 صیح خریدید . IDM رو هم طوری تنظیم میکنید که ساعت 2 یا حداقل چند دقیقه دیرتر شروع به دانلود کنه . از نظر گیرندگی و آنتن هم هیچ مشکلی نیست . میرید بخوابید به امید اینکه ساعت 2 شروع به دانلود کنه .
    اما میبینید که اصلاً نتونسته به اینترنت متصل بشه و تنها راهش این هست که مودم USB رو یکبار از لپتاپ یا PC یا روتر قطع و دوباره متصل کنید که اینترنت برقرار میشه .

این چه مشکلی هست و چطوری میشه برطرفش کرد ؟ البته میشه یه بسته ارزونقیمت کم حجم خرید و قبل از خواب از متصل بودن به اینترنت مطمئن شد ولی واقعاً میخوام بدونم اشکالش چی هست که باید مودم خاموش و روشن کنم تا اینترنت وصل بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان این بسته هایی که این هفته اضافه شده(12 گیگ +12 گیگ شبانه ) 3 ماهه شش ماهه ویک ساله میخوان برش دارن ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان این بسته هایی که این هفته اضافه شده(12 گیگ +12 گیگ شبانه ) 3 ماهه شش ماهه ویک ساله میخوان برش دارن ؟؟؟
    اگه بخوان بردارن چرا گذاشتن؟
    اینا رو نه ولی احتمال اینکه بسته‌های به صرفه‌تر قبلی مثل ۳۰ گیگ شش ماهه ۶۰ تومن رو بردارن هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

اگه بخوان بردارن چرا گذاشتن؟
    اینا رو نه ولی احتمال اینکه بسته‌های به صرفه‌تر قبلی مثل ۳۰ گیگ شش ماهه ۶۰ تومن رو بردارن هست.
    اگر بخوای هم حجمی و طول مدتش حساب کنی به صرفه ترینش 12 ماهه 12گیگ 42000 تومن من حدود آبان پارسال خریدم مواقع که بیرون میرفتم استفاده میکردم داخل حل کار و خونه از wifi یا adsl خونه استفاده میکنم که یک هفته پیش تموم شد دوباره خریدم همون بسته رو
    العان adsl دارم 15 تومن یکساله 30 گیگ !!!! البته جشنواره ای هست العان آسیاتک های وب شاتل دارن زرت زرت جشنواره فروش میدن قیمت ها تو همین حدودا
    اینا بتونن قیمت ثابت نگر دارن یک آپشن در کنارش شبی یشه ازش 7-8 گیگ دانلود شبانه رایگان گرفت این ملت کوچ نمیکنن سمت نت همراه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام .

یه مشکلی دارم ؛

فرض کنید یه بسته شبانه از ساعت 2 الی 8 صیح خریدید . IDM رو هم طوری تنظیم میکنید که ساعت 2 یا حداقل چند دقیقه دیرتر شروع به دانلود کنه . از نظر گیرندگی و آنتن هم هیچ مشکلی نیست . میرید بخوابید به امید اینکه ساعت 2 شروع به دانلود کنه .
    اما میبینید که اصلاً نتونسته به اینترنت متصل بشه و تنها راهش این هست که مودم USB رو یکبار از لپتاپ یا PC یا روتر قطع و دوباره متصل کنید که اینترنت برقرار میشه .

این چه مشکلی هست و چطوری میشه برطرفش کرد ؟ البته میشه یه بسته ارزونقیمت کم حجم خرید و قبل از خواب از متصل بودن به اینترنت مطمئن شد ولی واقعاً میخوام بدونم اشکالش چی هست که باید مودم خاموش و روشن کنم تا اینترنت وصل بشه .

سلام
    منم این مشکل رو داشتم با این روش حلش کردم یه بسته ماهانه 200 مگ خریدم به اینصورت همیشه به نت وصل هست بعد کنترل مصرف رو هم فعال کنی و بسته شبانه .
    دانلودمنیجر رو تنظیم کن چند دقیقه بعد از ساعت 2 و بسته ای ک مثلا خریدی سه ساعته اس که میشه حدودا ساعت 5 صبح و قطع دانلود رو بزار برای اون موقع . به این صورت مودم وصل هست به اینترنت و اون موقع هم از بسته شبانه دانلود میکنه و دیگه نیاز نیست مودم رو از pc یا روتر و... قطع کنید و دوباره وصل کنید.
    البته این روش کمی آماتوری هست ولی با این وجود این مشکل رو میتونه حل کنه درواقع من با این روش این مشکل رو حل کردم
    اگه به چراغ مودم توجه کنید درحالت اتصال هست ولی هیچ دیتایی انجام نمیشه شاید به خاطر استفاده از کنترل مصرف باشه ؟
    Last edited by ahashahin; 06-05-2016 at 19:38.

12. این کاربر از ahashahin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اگر بخوای هم حجمی و طول مدتش حساب کنی به صرفه ترینش 12 ماهه 12گیگ 42000 تومن من حدود آبان پارسال خریدم مواقع که بیرون میرفتم استفاده میکردم داخل حل کار و خونه از wifi یا adsl خونه استفاده میکنم که یک هفته پیش تموم شد دوباره خریدم همون بسته رو
    العان adsl دارم 15 تومن یکساله 30 گیگ !!!! البته جشنواره ای هست العان آسیاتک های وب شاتل دارن زرت زرت جشنواره فروش میدن قیمت ها تو همین حدودا
    اینا بتونن قیمت ثابت نگر دارن یک آپشن در کنارش شبی یشه ازش 7-8 گیگ دانلود شبانه رایگان گرفت این ملت کوچ نمیکنن سمت نت همراه !!
    این جشنواره ها بیشتر حالت جذب کاربر رو داره بعد از خرید میفهمید چ آشغالی تحویل گرفتید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 952 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 952 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •