تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2089 از 3745 اولاول ... 1089158919892039207920852086208720882089209020912092209320992139218925893089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,881 به 20,890 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

پینگ 8.8.8.8 از من 72ms

2. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پینگ یعنی چی یعنی ارسال پکت به سرور مقصد و دریافت جواب بر حسب میلی ثانیه
    شما از منزل پکت رو فرستادی اونوره کره ی زمین به ی سرور جوابش تو 400 میلی ثانیه اومده !!!!
    از دمه خونت تا سرور هدف هم فیبر نوری بکشی نور هم ارسال کنی کمتر از این نمیشه !! مسافت رو حساب کن !!
    یعنی من اومده بودم ببینم بعد تخلیه من وضع اسیا تک چطوره . شدت چرت گویی این دوستمون انقدر شدید بود نتونستم تحمل بکنم .
    حالت هست چی گفتی ؟؟ سرعت نور اصلا میدونی چیه ؟
    محض اطلاعت داداش من سن دیگو آمریکا هست . پینگی که از سرور های ژاپن یه بار SSH زده بودم سروری که برام گرفته بود گرفتم 3 4 میلی ثانیه بود.

همین جماعت بی خرد هستن که مارو به این روز انداختن .

حرف منو باور نداری دو کلاس برو زبان بخون . انگلیسی سرچ بکن ببین ملت پینگشون چیه . بالا تر از 30 40 میلی ثانیه پیدا کردی بیا هرچی چرت وپرت دلت میخواد بگو.
    واقعا چرت و بی مردک علمی حرف زدن برا این ملت کنتور نداره که.

پ.ن ژاپن و سن دیگو تقریبا نقطه مقابل هم هستن توی کره زمین (حدودا)

پ.ن 2 : از این به بعد قبل چرت گفتن یه سرچ بکن ببین دنیا کجاست و ادمهایی مثل شما کجایین . به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج رندوم نگاه بکنی متوجه می شی که پینگ تایم گوگل برای یه ادم عادی زیر سی هست . اگه سرچ کردن یاد بگیری خیلی از دروغ هایی که تو مغزت کار گذاشتن رنگ می بازن.باز خود دانی .

پ.ن 3: یه کم اگه دست از چرت گویی برداری و کار کردن با چیزهایی مثل mtr o traceroute رو یاد بگیری . می بینی که پینگ تایم دقیقا وقتی از سیستم فیلترینگ پکت عبور میکنه 200 میلیثانیه حدودا زمان می بره . پس بحث فاصله جز توهم های ذهنی جناب عالی نیست که اینجا هم پاشدی ملت رو ارشاد میکنی .
    Last edited by POLAAB; 18-02-2015 at 17:26.

4. 8 کاربر از POLAAB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

شما از منزل پکت رو فرستادی اونوره کره ی زمین به ی سرور جوابش تو 400 میلی ثانیه اومده !!!!
    از دمه خونت تا سرور هدف هم فیبر نوری بکشی نور هم ارسال کنی کمتر از این نمیشه !! مسافت رو حساب کن !!
    فاصله ؟؟؟
    مگه خودت میخوای ماشین بار بزنی دیتارو ببری برگردونی ؟؟

6. 3 کاربر از aggus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یعنی من اومده بودم ببینم بعد تخلیه من وضع اسیا تک چطوره . شدت چرت گویی این دوستمون انقدر شدید بود نتونستم تحمل بکنم .
    حالت هست چی گفتی ؟؟ سرعت نور اصلا میدونی چیه ؟
    محض اطلاعت داداش من سن دیگو آمریکا هست . پینگی که از سرور های ژاپن یه بار SSH زده بودم سروری که برام گرفته بود گرفتم 3 4 میلی ثانیه بود.

همین جماعت بی خرد هستن که مارو به این روز انداختن .

حرف منو باور نداری دو کلاس برو زبان بخون . انگلیسی سرچ بکن ببین ملت پینگشون چیه . بالا تر از 30 40 میلی ثانیه پیدا کردی بیا هرچی چرت وپرت دلت میخواد بگو.
    واقعا چرت و بی مردک علمی حرف زدن برا این ملت کنتور نداره که.

پ.ن ژاپن و سن دیگو تقریبا نقطه مقابل هم هستن توی کره زمین (حدودا)

پ.ن 2 : از این به بعد قبل چرت گفتن یه سرچ بکن ببین دنیا کجاست و ادمهایی مثل شما کجایین . به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج رندوم نگاه بکنی متوجه می شی که پینگ تایم گوگل برای یه ادم عادی زیر سی هست . اگه سرچ کردن یاد بگیری خیلی از دروغ هایی که تو مغزت کار گذاشتن رنگ می بازن.باز خود دانی .

پ.ن 3: یه کم اگه دست از چرت گویی برداری و کار کردن با چیزهایی مثل mtr o traceroute رو یاد بگیری . می بینی که پینگ تایم دقیقا وقتی از سیستم فیلترینگ پکت عبور میکنه 200 میلیثانیه حدودا زمان می بره . پس بحث فاصله جز توهم های ذهنی جناب عالی نیست که اینجا هم پاشدی ملت رو ارشاد میکنی .
    این جماعت اگر عقل داشتند کارشون به اینجا نمی کشید.

زندگیمون خورشته و بدبختی چاشنی [emoji17]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

8. 3 کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان سلام..سرعت شبانه ی 10 مگ چند هست؟ 200 میرسه؟

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) با قیمت 43900 تومن سرعتش روز و شب چقدر میشه ؟
    الان 2 مگ دارم چند شبه سرعت شبانه کم شده روی 100 تا 120 ثابته بیشتر نمیشه
    اگه 10 مگ بگیرم شبانه حداقل 250 میده ؟
    ساعت رایگانشم همون 6 ساعته فقط از 4 تا 10 صبح هست
    راستی چرا ساعات رایگان همه سرویسها از 2 تا 8 هست اما فقط این 4 تا 10 صبحه ؟ فرقی میکنه ؟
    Last edited by mostafamz2010; 18-02-2015 at 20:15.

11. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعضی موقع ها با خودم میگم یعنی واقعا چرا لیاقت ما همچین حکومت و اینترنتی باید باشه اونا هم که انقلاب کردن دیگه تا الان زیر خاک پوسیدن اون نسل عوض شده پس چرا هنوزم همینی هستیم که بودیم درجا دلیلش واسم روشن میشه که وجود اشخاص نفهمی مثل شماست که باعث میشن همچنان از ما سو استفاده بشه و هی بریم عقب تا بریم جلو!!

من نمیگم شما برای آسیاتک کار میکنی ولی حداقلش اینه که فهم و سوادت پایین هست

بگذریم.... دوستان من چندماهه از دانلود شبانه محروم هستم میخوام بیام اسیاتک دو مگ بگیرم الان می بینم از شانس گند انگار اوضاع خراب شده شبی چند گیگ حدودی میشه دانلود کرد؟ انتخاب دیگه ای بجز های وب و اسیاتک ندارم. پیشاپیش ممنون

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    Last edited by Memonex; 18-02-2015 at 21:50.

13. 5 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خخخخخخخخخخخخخ
    تو با این فهم و درک بالات، واقعا حیفه که وقتتو تو این سایت هدر بدی؛ بهتره بری تو مترو دست فروشی کنی،100% اونجا قابلیتات بیشتر بروز میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خوشبختانه و یا متاسفانه پیش داوری بعضی از دوستان و لحن صحبت و نوشتارشون مشخص هست بر علم و سواد و شور و شخصیت نیاز به بحث و گفتگو اضافی نیست !

اما جالب اینجاست که مقایسه هایی که میکنید بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست !

هیچکس نه از اینترنت پر سرعت بعدش میاد نه از پینگ تایم پایین ! به وضوح مشخصه که تو ایران ااینترنت خیلی پر سرعت باشه با حجم رایگان خوده بنده کره زمین رو دانلود می کنم !
    برا اون دوستمون هم که فرمودند بنده نمایندگی دارم اگه داشتم الان مشغول ثبت نام کردن بودم نه رفع مشکل مردم !

این تاپیک هم صرفا برای حل مشکلات راهنمایی و راهکار های استفاده بهتر از همین اینترنتی که هست ! هست ! پس نه خودتون رو زیر سوال ببرید نه پیش داوری کنید !

یه نکته ای رو هم که ظهر می خواستم اضافه کنم یادم رفت اینه که اون دوستمون که با کارشناس صحبت کرده بودند و گفتند می خواستم دکمه 0 رو تو نظر سنجی بزنم اما نشد 1 زدم بگم که مشکلات خودتون رو با شرکت سر کارشناس که اونجا فقط یه حقوق می گیره و بهش گفتن طبق این چیزی که جلوته به مشترک پاسخ میده چه درست باشه چه اشتباه خالی نکنین ! چون همون نظر سنجی تو کار اون بنده خدا تاثیر داره فکر نمی کنم اینجا کسی دوست کسی رو از نون خوردن بندازه !

ضمنا پول رو کسی دیگه پرداخت می کنه تو جیب کسه دیگه میره ! هر مشکلی هم هست شما یادتون باشه ادبه خودتون رو هیچ وقت زیر سوال نبرید

16. این کاربر از toojih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وضعیت اینترنت ما دقیقا عین وضعیت کالاها و معیشت ماست

اینترنت جهانی رو ما هر چی هزینه میکنیم بخاطر نگهداری سرورها و نرم افزارها و مدیریت کنترلی هست که روی یوزرها که در حال انجامه وگرنه خود اینترنت خریداری کردن از خارج از کشور که اینقدر هزینه های زیاد در بر نداره که بخاطر 3 گیگ اینترنت باید حدود 15 تا 20 هزار پول پرداخت کنیم.....

در ضمن اینطور که من شنیدم اگه اشتباه نباشه فقط در ایران هست که مصرف کاربران بر اساس گیگا بایت هست..... امیدوارم روزی بیاد که اینهمه بدبختی پایان پیدا کنه و ما هم مثل یک فرد ترکیه ای یا عرب زبان اهل دوبی یا عربستان از زندگی مون کمی لذت ببریم شاید.....

با دوستی در مورد گرانی های چند سال اخیر که حتی اجناس و کالاهای مصرفی تا 500 درصد گرانی داشته اند که در هیچ جای کره زمین اینطور نبوده حتی کشورهای ورشکسته اقتصادی بعد یک بنده خدایی رسیده میگه بازم خدارو شکر مثل عراق و افغانستان نیستیم!!! ...... حالا هر چی میخواد گرونی باشه من و دوستم مونده بودیم چی بگیم....

اصولا وضعیت ما رو نه مانند حتی دوبی و عربستان و حتی ترکیه و بلکه مانند عراق و افعانستان مقایسه میکنند و از اونطرفم میلیارد میلیارد میدزدن میبرن خارج از کشور خرج میکنند
    Last edited by amin885; 18-02-2015 at 22:33.

18. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •