ممنون
فک کنم الپاین پرو باید با zero pro pp مقایسه بشه
ولی قیمت دقیقی از این 2 مدل الپاینو گلیدن ندارم
فک کنم الپاین پرو باید با zero pro pp مقایسه بشه
ولی قیمت دقیقی از این 2 مدل الپاینو گلیدن ندارم
بهتره با dc مقایسه کنی چون pp یه پله بالاتر از آلپاین می ایسته.
dc قبلا حدود 1800 بود فکر کنم.آلپاین هم فکر کنم 1600 یا 1650 دقیق یادم نست. خیلی هم کمیابه چون موج نیکان خیلی وقته بار نیاورده و این کامپ هم فکر کنم تولیدش متوقف شده باشه.
ممنون
اقا حمید پس مدل dc قیمتش 1/800 هست
و اینکه pp چند هستش؟
چون الان شرکت نداره فک کنم
حالا اگه باره جدید بیاد این مدلا هم جزوش باشه قیمتشون چه جوریاست حدودی؟
براي ٢٠٦ با ضبط فابريك ، كدوم گزينه زير بهتره ؟
١- استفاده از باندهاي فابريك جلو و خريد يك جفت كامپ
٢- خريد چهار تا بلندگوي خوب
دنبال يه صداي با كيفيت هستم و نميخام حجم صداي خيلي خيلي زيادي داشته باشم.
سلام و خسته نباشید به دوستان،من می خام یه سیستم ببندم، باندهام یه جفت اینفینیتی 11i هست چند تا سوال داشتم 1 پخشه من jvc r401 هست چند سال پیش خریدم ولی تنظیمات امپیلی گین،loud, تریبل و.. داره می خاستم ببینم پخش مناسبی هست؟2-امپیلی مناسب اینفینیتی تو رینج 200 300 تومن چی هست ( انتخاب مد نظرم ام بی اکوستیک 4670 یا کنوود 847(بیستر نظرم رو ام بی اکوستیک هست به دلیل قدرت خ بالا و مقرون یه صرفه بودن)) 3-برای باند گرد توی در به نظرتون هلیکس e4x بگیرم یا یدونه کامپوننت هرتز dsk 165.3 خیلی ممنونم ازتون ببخشید ک سوالام زیاد و ابتدایی هست( دو بار ارسال شد معذرت)....امپ های پابونیر 3602 یا امپ 527 کنوود ،11i رو راه اندازی میکنن؟(اگر می کنن کدوم بهتر هست؟)
Last edited by Mehdi_1998; 29-08-2016 at 04:06.
سلام.
قیمت حدودی هست ممکنه ارزونتر هم بشه.
قیمت pp حدود 2400 یا کمتر باید بار جدید بیاد تا قیمتها مشخص بشن.
سلام.
جلو رو کامپوننت ببند عقب هم کواک 9*6
سلام دوست عزیز.
به انجمن p30world و تاپیک مشاوره سیستمهای صوتی خوش آمدید
پخشهای جی وی خیلی جالب نبودن.خودتون از صداش راضی هستید؟
امپ رو پیشنهاد میکنم براش خوب هزینه کن.دنبال ام بی هم نرو که پشیمون میشی.
اگر میتونی کامپوننت سایز 16 بگیری هرتز رو نگیر مخصوصا سریه دایچی.یا سری e هلیکس بگیر یا اگه ارزونتر میخوای m165 گلیدن یا از اونم ارزونتر سری آلفا 165
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد همیشگی و قدیمیه من به شما چون تازه تشریف آوردین و احتمالا صفحات قبل رو ملاحظه نکردین.
دوست من اگر داری وارد وادی سیستم میشی و از طرفی هم پول کافی نداری سعی کن خورد خورد قطعاتت رو جمع کنی اما هر چی میخری کالای خوب بخر تا بعدا پشیمون نشی.پس دنبال جمع کردن قطعات ارزون و بی کیفیت اصلا نرو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک رو هم ملاحظه بفرمائید.
همچنین سه تا لینک در امضاء بنده هست مخصوصا اولی حتما مطالعه بفرمائید.
متشکرم![]()
سلام اقا حمید خیلی ممنونم والا باند هایی ک روشه قوی نیستن ولی بازم اهنگ هایی ک بیس نثارن رو باند ها خوب درایو می کنن در کل صدای بدی ندارد ودر مورد کامپ هم اگه باند گرد b6x.2 هلیکس بندازم چطوره؟ تعریف کیفیت محصولاتش شنیدم(بدون امپیلی) امپ هم برای فقط یه جفت کاپا از بین 3602 یا کنوود 527 کدومش بهتره و راه اندازی می کنه کاپا رو،در مورد مارک گلیدن والا من اصلا اشنایب ندارم یا مارک الفا ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی ممنونم ازتون
اقا حمید حق با شماست نظرم عوض شد می خام فعلن کامپوننت یا باند گرد نندازم ولی کاپا 11i رو با امپیلی 1_kenwood 8400
2_dragster 406
3_soundstream 4.500
4_vibe slick stereo 4 کدوم از لحاظ کیفیت صدایی و قدرت مناسب هست و اصلا ساب نمی خام من و فقط یه کامپ یا باند گرد اضافه می کنم بهترین گزینه کیفیتی و قدرتی ک باس نرم و عالی و صدای خیلی با کیفیت داشته باشه چی هست؟ ممنونم بابت راهنمایی های خوبتون واقعا حرف خیلی منطقی زدید(ایشالا پول دستم اومد باند گرد helix e6x.2 میگیرم)
Last edited by Mehdi_1998; 29-08-2016 at 12:26.
خب تا اینجاش خرید این کواک رو قطعی میکنم، حالا از پست های قدیمی که خوندم متوجه شدم خیلیا به کامپوننت اهمیت میدن و میدرنج
به نظر شما با توجه به اینکه من حجم صدای خیلی زیادی لازم ندارم ، بهتر نیست کامپوننت بگیرم و فقط یه جفت از این باند بیضی نصب کنم؟
اگر بله، لطفا یه مدل با کیفیتش رو معرفی کنید و اینکه کلا چه تفاوتی میکنه صدای این ترکیب با چهارتا باند قبلی؟
سلام..حمید اقا
باند هلیکس e4x2 را جلوی پراید نصب کردم احساس می کنم یکی از باندها صدایش از دیگری کمتر است با بالانس پخش این را احساس کردم به نظر شما مشکل کجاست.. اگر قطب مثبت ومنفی اشتباه نصب کرده باشم ممکن است از این باشد؟؟؟
هم اکنون 457 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 457 مهمان)