منظورت از paypa.ir هست؟
منظورت از paypa.ir هست؟
مرسی مصطفی سعی میکنم زیاد به امین فشار نیارم اخه خودش گفت ریسورست با من اما کلا بچه خوبی هست مرسی گلدن کلاغ به این رفیق شما هم یک ایمیل میزنم از همه تشکر میکنم
salam bacheha
esme man pasha hast albate tu w10 be onvane parsa0078 bazi mikonam. pointam rafte balla va ehtiyaj be premium daram!
albate chand modati mishe ozve in forum hastam ama ziad forsate umadan be inja ro nadashtam b lotfe mstf66 ke rahnamayeem kard va emrooz dar khedmate shoam hastam. kheyli doost daram ba bacheha bishtar ashna besham.
![]()
پرایمیوم میخوای؟
به pay_pal_ir پی ام بده توی یاهو که شماره حساب بهت بده بعد برای هر دلار 945 تومن براش بفرست و شماره قبض رو براش بفرست و بگو که برای ترایبال وارز میخوای باید یوزر و پس رو هم بدی.
البته اگه نمیخوای بدی باید یه اکانت اصافه درست کنی اونو بدی بعد که خرید پوینت هارو برای خودت بفرستی.
خوش اومدی دوست خوب شما به دنبال اکانت پرمیوم هستی من به دنباله ریسورس![]()
حالا به امین فشار هم آوردی مسئله ای نیست !عادت داره
پاشا جان خوش اومدی !
شما کجای کره زمین زندگی میکنید ؟
اون عکس امتیازت هم میتونی بذاری توی امضات .
آره.همون.
اصلا میخوای یک کاره دیگه بکن.
به همون یارو PM بزن و بگو بیاد TW بازی کنه.
بگو بیاد این فروم تا حسابی مشتری جمع کنه.
میتونه خودش یک اکانت توی TW بسازه و هر وقت پول رو ریختیم به حسابش پوینت ها رو برای ما ترنسفر کنه.
اینم فکر خوبیه.
باشه بهش پی ام میدم.
valla golden accounte digee ham daram monteha nemidoonam chejoori emkane in hast ke az 1 account point haro vase 1 accounte dige befrestam mishe rahnamaee koni lotfan ba tashakor
va merC az lord_alone_dark az khoshamad gooyee samimane![]()
توی Premium►Transfer میتونی پوینت ها رو انتقال بدی.
اینم عکسش.
![]()
وقتی پوینت خریدی توی قسمت پرایمیوم یه قسمت به نام ترنسفر اضافه میشه.
میزی اونجا اسم اکانت دیگه رو میزنی بعد پسورد رو وارد میکنی و تمام.
من دارم با طرف صحبت میکنم که خودش عضو بشه و اینجا هم بیاد.
اینجوری کارمون راحتتره
شاید خودمش معتاد شد
من برم تریا یه ناهاری بزنم برگردم.
آخه قرار شده عید همه بیام مشهد در نتیجه من باید همین جا بمونم و از نعمت اینترنت استفاده کنم![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)