تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2088 از 2199 اولاول ... 10881588198820382078208420852086208720882089209020912092209821382188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,871 به 20,880 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه SoluS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امروز یه نفر از 195 بهم زنگ زد و گفت که به شکایت شما رسیدگی خواهد شد.

خودکار نبود!

برای کس دیگه ای هم پیش اومده؟

ای مبین نت بگم چی نشی که بدبجور دیوونمون کردی

2. 4 کاربر از SoluS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

در ساعت 02:41 بامداد صفحه مشترکین برای من باز نمیشه ببینم چقدر حجم دارم :|

اصلاح می کنم:
    حواسم نبود چیز.تر.شکن باز بود! بستمش... دوباره امتحان کردم باز شد!
    آها.پس اشتبا از شما بود.یه لحظه پیش خودم فکر کردم مبین نت اشتبا کرده.دیدم مبین نت که همه کاراش درسته.همیشه سرعتش بالاست مشتری مداریش بالاست پاسخگویش فوق العاده است هیچ وقت دزدی نمیکنه پس مگه میشه صفحه ی مشترکینش باز نشه؟

4. 3 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آها.پس اشتبا از شما بود.یه لحظه پیش خودم فکر کردم مبین نت اشتبا کرده.دیدم مبین نت که همه کاراش درسته.همیشه سرعتش بالاست مشتری مداریش بالاست پاسخگویش فوق العاده است هیچ وقت دزدی نمیکنه پس مگه میشه صفحه ی مشترکینش باز نشه؟

باحال بود )))))))))))))))))
    راستی دیشب هم 1.56 گیگ دانلود داشتم، باز چیزی کم نکرده!!!!! آی پی هم عوض نشده چون واتس اپ گوشیم هنوز با Wifi کار می کنه

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

بچه ها همین چند دقیقه پیش (13:41) از 195 یه خانم خیلی مودب زنگ زد و به درد و دلم گوش داد. بهم گفت به شکایاتتون داره رسیدگی می شه. بعدشم شفاهی باز قضیه عدم اطلاع رسانی رو تاکید کردم، اونم گفت چشم حتما باز این رو انعکاس میدم راضیم ازتون

8. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بچه ها همین چند دقیقه پیش (13:41) از 195 یه خانم خیلی مودب زنگ زد و به درد و دلم گوش داد. بهم گفت به شکایاتتون داره رسیدگی می شه. بعدشم شفاهی باز قضیه عدم اطلاع رسانی رو تاکید کردم، اونم گفت چشم حتما باز این رو انعکاس میدم راضیم ازتون
    چه عجب.ولی من به مبین نت به اندازه ی آمریکا بدبینم نمیدونم چرا

10. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستی دیشب هم 1.56 گیگ دانلود داشتم، باز چیزی کم نکرده!!!!! آی پی هم عوض نشده چون واتس اپ گوشیم هنوز با Wifi کار می کنه

اما جالبه که برای من اینطور نیست. من این چند وقته که در حال جابجایی بین مبین‌نت و ADSL هستم از هر دو استفاده می‌کنم و برای همین مصرف از مبین‌نتم خیلی کم شده. اما به نظر این مصرف شبانه کار دستم داده چون الان نگاه که کردم دیدم بیشتر از یک گیگ از حجمم رو کم کرده و تقریباً داره حجم اصلی صفر می‌شه. وقتی مصرف روزانه‌ام کم باشه تنها احتمال کم کردن از شبانه هست که اینجور شده.

12. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امروز یه نفر از 195 بهم زنگ زد و گفت که به شکایت شما رسیدگی خواهد شد.

خودکار نبود!

برای کس دیگه ای هم پیش اومده؟

ای مبین نت بگم چی نشی که بدبجور دیوونمون کردی

شنیدین می‌گن طرف به مرگ می‌گیره که یارو به تب راضی بشه؟
    وقتی که کاربرهای مبین‌نت درگیر شکایت برای رسیدن به حقشون هستن، این قضیه کم شدن قیمت اینترنت توی شرکتهای دیگه داره رسمی‌تر و جدی‌تر می‌شه. اما توی مبین‌نت همین که برای بعضی از کاربرها دانلود توی اون دو ساعت کم شده شبانه، از حجم اصلی کم نمی‌کنه یه امتیاز حساب می‌شه و باعث خوشحالی طرف می‌شه. دیگه یادمون می‌ره از اولش هم نباید اینطور می‌شد و تازه مبین‌نت بجای کم فروشی، باید مشابه شرکتهای دیگه می‌رفت به سمت ارزون کردن که حق مشتری هست.
    منظورم این هست که با برگشتن چیزی که از اول حق مشتری بوده و بخاطر اون امتیاز دانلود شبانه خیلی‌ها مشترک مبین‌نت شدن، احساس نکنیم همه چی خوب و عادی شده. هنوزم مبین‌نت توی بخش ارزون‌ کردن خیلی عقب هست.

این هم متن خبر مصاحبه ارزون کردن عمومی اینترنت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 8 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

الان شما از چی تعجب کردی؟!
    من دارم میگم از 3 اسفند که این قضیه پیش اومده دارم هر شب میزنم دانلود !

ما ایرانی جماعت چه زود به همه چی راضی میشیم

16. 7 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

الان شما از چی تعجب کردی؟!
    من دارم میگم از 3 اسفند که این قضیه پیش اومده دارم هر شب میزنم دانلود !

ما ایرانی جماعت چه زود به همه چی راضی میشیم
    برای مایی که به طور میانگین هر دو هفته یه بار یه درگیری لفظی با مبین نت داریم، واقعا هم جای تعجب داره!
    درضمن کی راضی شده؟ شماها پایه باشین پا پس نکشین پشت خالی نکنین، به کمک همدیگه فرا تر از حقمون رو میگیریم.
    دفعه قبل به تنهایی با شکایت و شکایت کشی سر کم شدن سرعت دانلود شبم، تونستم دوباره سرعت شب رو عادی کنم، دیگه چه برسه به الان که مشکل همگانیه. شما ها هم اگه به تلاشتون ادامه بدین، زودتر به نتیجه ای بهتر از اونی که میخوایم میرسیم.

شنیدین می‌گن طرف به مرگ می‌گیره که یارو به تب راضی بشه؟
    وقتی که کاربرهای مبین‌نت درگیر شکایت برای رسیدن به حقشون هستن، این قضیه کم شدن قیمت اینترنت توی شرکتهای دیگه داره رسمی‌تر و جدی‌تر می‌شه. اما توی مبین‌نت همین که برای بعضی از کاربرها دانلود توی اون دو ساعت کم شده شبانه، از حجم اصلی کم نمی‌کنه یه امتیاز حساب می‌شه و باعث خوشحالی طرف می‌شه. دیگه یادمون می‌ره از اولش هم نباید اینطور می‌شد و تازه مبین‌نت بجای کم فروشی، باید مشابه شرکتهای دیگه می‌رفت به سمت ارزون کردن که حق مشتری هست.
    منظورم این هست که با برگشتن چیزی که از اول حق مشتری بوده و بخاطر اون امتیاز دانلود شبانه خیلی‌ها مشترک مبین‌نت شدن، احساس نکنیم همه چی خوب و عادی شده. هنوزم مبین‌نت توی بخش ارزون‌ کردن خیلی عقب هست.

این هم متن خبر مصاحبه ارزون کردن عمومی اینترنت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز گام به گام! وقتی بخوای همه چیز رو یه جا مطرح کنی، آخرش به هیچ کدوم نمیرسی و دست از پا درازتر برمیگردی! وقتی این مشکلمون برطرف شد، برای این یکی هم شکایت می کنیم و پیگیر میشیم.

18. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای مایی که به طور میانگین هر دو هفته یه بار یه درگیری لفظی با مبین نت داریم، واقعا هم جای تعجب داره!
    درضمن کی راضی شده؟ شماها پایه باشین پا پس نکشین پشت خالی نکنین، به کمک همدیگه فرا تر از حقمون رو میگیریم.
    دفعه قبل به تنهایی با شکایت و شکایت کشی سر کم شدن سرعت دانلود شبم، تونستم دوباره سرعت شب رو عادی کنم، دیگه چه برسه به الان که مشکل همگانیه. شما ها هم اگه به تلاشتون ادامه بدین، زودتر به نتیجه ای بهتر از اونی که میخوایم میرسیم.

عزیز گام به گام! وقتی بخوای همه چیز رو یه جا مطرح کنی، آخرش به هیچ کدوم نمیرسی و دست از پا درازتر برمیگردی! وقتی این مشکلمون برطرف شد، برای این یکی هم شکایت می کنیم و پیگیر میشیم.

این همون نکته‌ای هست که به نظرم درست هست و توی نظر قبلیم هم گفتم. اینکه مبین‌نت به مرگ گرفته که به تب راضی بشیم.
    منظورم این هست که این قضیه ارزون کردن اینترنت رو بدون شک اینها زودتر از سایتهای خبری و کاربرها می‌دونستن. پیش خودشون گفتن بجای اینکه ارزون کنیم، تازه کم‌فروشی هم می‌کنیم که تازه اگه روزی این کم‌فروشی رو حذف کردیم و به قولی دیگه دزدی نکردیم، باز هم منت سر کاربرها می‌ذاریم که به نفع‌تون کار کردیم. اینجوری دیگه کاربرها یادشون می‌ره که حق اصلی کم کردن قیمتها بوده و مبین‌نت با این بلبشو آب رو گل‌آلود کرده که ماهی بگیره.

در ضمن دقت کردین که مبین‌نت گویا تنها شرکتی هست که مشتری هر چی بیشتر بخره، بیشتر جریمه می‌شه و ازش بیشتر هزینه دریافت می‌شه.؟ یعنی ۱۸۰ درجه مخالف با نظر دولت و سازمان تنظیم مقررات و باقی شرکتها. سوای شرکتهای ADSL حتی توی وایمکس ایرانسل هم با مصرف بیشتر، هزینه کمتر می‌شه. اینطور کم‌فروشی و گروونفروشی‌ها رو هم در مورد مبین‌نت نباید فراموش کرد و همه اینها حق مشتری مبین‌نت هستن.

20. 8 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •