من سرویس مگا دارم و شبی 8 گیگ دانلود میکنم !!! من از سال 90 به بعد دانلود شبانم رفت بالای 4 گیگ که تا 18 گیگ هم رفت و دوباره سرویسم رو عوض کردم والان با سرویس مگا مخابرات شبی 8 گیگ بدون دردسر و افت سرعت دانلود میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سرویس مگا دارم و شبی 8 گیگ دانلود میکنم !!! من از سال 90 به بعد دانلود شبانم رفت بالای 4 گیگ که تا 18 گیگ هم رفت و دوباره سرویسم رو عوض کردم والان با سرویس مگا مخابرات شبی 8 گیگ بدون دردسر و افت سرعت دانلود میکنم
بله دوست عزیز با اولترای مخابرات می تونی تا 18 گیگ هم دانلود داشته باشی
شما کدوم مرکز هستین؟ چرا حالا میری مخابرات؟
با سلام
دوستان عزیز یه سوال.
من سرویس جدید مگای همارا که 1-3 هست را گرفتم، بعد تمدید دیدم باز روی 512 -2 بسته شده.
زنگ زدم پشتیبای گفت نویز داری و بالاتر نمیاد، در حالی که من حدس نمیزنم اینهمه وضع خط خراب باشه.
دوستان نظرشون چیه، نویز هست و یا مشکل دیگه ای هست؟ شرکت ما را سر کار گذاشته.
از طرفی هم پشتیبانی یه حرفی انداخته دهنش که از ورودی ساختمان بزن، یکی نیست بگه یه نفر بیکار میخواد بره سیم ها را پیدا کنه، باز کنه و...
و مسدله ای که هست آیا این همه دوستی که داره با مخابرات حال میکنن هیچ کدوم نویز ندارن؟
فکر کنم باید قید 4 گیگ حجم هدیه را بزنم و برم مخابرات.
خوب این که کار سختی نیس
شما زحمت بکش از صفحه نویز مودمت یه عکس بذار تا ببینیم نویز داری یا نه !!
اگر نویز داشتی میگم چیکار کنی تا وضعیتت بهتر بشه
===============================================
اگر نویز خط من رو ببینی به خط خودت افتخار میکنی ولی با یه ترفند های کوچولویی میتونم تا 8 مگابیت از این خط تلفن آشغال سرعت بگیرم
اینم وضعیت خط فعلی من : اگر یکم انگولک کنم میتونم ببرم روی 8 مگ
Line Rate : Downstream Line Rate (Kbps): 4416 Upstream Line Rate (Kbps): 512
Last edited by fanoostalaei; 10-10-2014 at 02:47.
حاجی جان صفحه مذکور اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من گفت الان خطت را گذاشتم روی 4 ولی گفت چون نویز داره بالا نمیره، من تو این زمینه اصلا اطلاعات ندارم اگه بشه که درست کنیم عالی میشه![]()
شهید مدنی!!!بخاطر قطعی زیادی پینگ خیلی بالا سرعت کم و...کلا ماکسنت جون به لبم کرده تو این یکسال...میگم جمعه ها هم جمع اوری میکنند سرویس رو یا موند شنبه...چون بدجور به نت احتیاج دارم![]()
جمع آوری و رانژه بعضی اوقات حتی روزهای تعطیل هم انجام میشه. شمارتونو برام بفرستین نگاه میکنم جمع آوری بشه بهتون اطلاع میدم
داداش من از مخابرات کرمانم خطم روی 10 بسته شده ولی حداکثر 7500 رو میتونم بگیرم نمیشه کاری کرد تا 9 بگیرم.ممنون
داداش روی statics کلیک (سمت چپ تصویر ) بعد عکس بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)