تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2088 از 3745 اولاول ... 1088158819882038207820842085208620872088208920902091209220982138218825883088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,871 به 20,880 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها دانلود شبانه از ir هم محدود شده یا واسه من محدود شده؟ دانلود با سرعت 1200 شده 60 از دیشب!!!
    دیشب از سرور خارجی سرعتم از 90 شده بود 30 !

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

واقعا شاهکارن این اسیاتر
    من دوسه هفته پیش شکایت کردم از طریق سایتش به خاطر پینگ اشغالش
    بعد زنگ زدن همون دو سه هفته پیش یه کارایی کرد پینگم بهتر شد بعد یه هفته باز همون پینگ مزخرفش برگشت و کماکان هم ادامه داره
    بعد پنج شنبه هفته پیش زنگ زدن ببینن مشکل حل شده یا نه گفتم نه و بدترم شده و باز دیروز یکی دیگشون زنگ زد چند تا سوال تکراری پرسید و گفت بازم باهاتون تماس میگیریم امروز یکی دیگه زنگ زد یعنی به تمام معنی شاهکار بود این فرد
    میگه مشکلتون چیه . میگم پینگ تایم بین 300 تا 400 هست و بالاس و تایم اوت هم زیاد داره گفت پینگ 300 تا 400 مورد تایید نیست ولی نرماله بعد گفتم تایم اوت زیاد داره چی
    بعد 7-8 ثانیه فکر کردن یک جواب استثنایی داد که منو میخکوب کرد . گفت : بحث تایم اوتتون هم برمیگرده به همون پکت لاستتون و پینگ تایمتون !!! !!! من در اون لحظه :
    منم گفتم ایهیم . بعد گفت بذار خطتون هم چک کنم گفت کیفیت خطتون هم خوبه و فلانه و ... بعد گفتم پس مشکل چیه ؟ گفت به هر حال واحد noc ؟ شرکت بالاترین واحد شرکته و اونا هم کارشون تا جایی که میتونستن انجام دادن و دیگه باز بودن شکایت جوابی نخواهد داشت منم خیلی بی میل گفتم باشه خدافظ گفت یه چند ثانیه صبر کنید به خط دیگه وصل میشید برای نظرسنجی بعد وصل شد گفت میزان رضایت شما از نحوه پاسخگویی رو با اعداد یک تا پنج وارد کنید . حیف هر چی صفر میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم یک بزنم
    این کارشناسا رو از تخم مرغ شانسی در اوردن ؟!

در اخر هم دو عکس از پینگ تایم فوق العاده اسیاتر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرض کنید با این پینگ تایم بازی انلاین اونم فیفا15 بازی میکنیم با یارو خارجیه بازی میکنیم با پینگ 10 ms بعد اون طرف شوت میزنه توپش گل میشه ما چند ثانیه بعد خبر دار میشیم تازه تکل میزنیم

چقدر همیشه پیش داوری و دونستن اینکه ما درست می گیم بقیه اشتباه بده یه سری مراحل رو صرفا جهت آگاهی می گم دوست من

اولا اینکه شما داری پینگ 4.2.2.4 رو میگیری و پینگ 8.8.8.8 این دو آیپی داخل ایران نیستن بنابر این از هرجای ایران با هر اینترنتی دوست داری پینگ بگیر بالاتر از 300 و کمتر از 500 خواهد بود
    پس بهتره پینگ یه آی پی رو بگیری که داخل ایران هست برای مثال خدمت بگم اگه کانتر استرایک بازی کنی باید دیده باشی همه سرورا آی پی هاشون با 10. شروع میشه این یعنی اینکه سرور داخله ایرانه و از اینترانت داره استفاده می کنه تو این حالت پینگ شما مطمین باش روی 20 تا 30 هست و تایم اوت کمتر ( این دو مورد اشتباه شنا و خیلی از عزیزانی که این مشکل رو دارن )

حالا مشکلاتی که از سمت مرکز به وجود میاد چیه ؟؟
    مرکز و دمو دستگاهایی که خطه شما بهش وصل هست برای کارشناسان به این صورت قابل بررسی هست که وقتی میرن چک می کنن دوتا اطلاعات بهشون میده ping time و packet lost اگه پینگ تایم بهتون بگن از مرکز بالاست طبیعتا پینگ شما بالا میره و اگه بگن پکت لاست بالاست قطعا تایم اوت شما زیاد میشه

حالا اگه مرکز هم سالم بود چی ؟؟
    اینجا دیگه بر میگرده به اتصالات فیزیکی شما

برای اینکه بفهمی مشکل از کجاست بهتره با دستور tracert ip در کامند پرامت ببینی کجا تو کدوم مسیر پینگ شما بالاست تا بهتر متوجه بشی مقصر کیه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اینم برای درک بهتر دوستان !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان دیشب و امروز تماس گرفتم واسه محدود شدن دانلود ir شبانه . گفتند که طبق مصوبه شرکت از این به بعد به جای ضریب اشتراک 4 شبا به 8 تقسیم میشه یعنی علنآ پولی که داری بابت سرویس میدی که دانلود شبانه داشته باشی مالیده شده . و اینم گفتند که ما هیچ تضمینی واسه کیفیت رایگان شبانه نداریم . اگه تا یکی دو شب دیگه همین جوری باشه من که دیگه درخواست تخلیه خط میدم

6. این کاربر از mehdi_cd2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر همیشه پیش داوری و دونستن اینکه ما درست می گیم بقیه اشتباه بده یه سری مراحل رو صرفا جهت آگاهی می گم دوست من

اولا اینکه شما داری پینگ 4.2.2.4 رو میگیری و پینگ 8.8.8.8 این دو آیپی داخل ایران نیستن بنابر این از هرجای ایران با هر اینترنتی دوست داری پینگ بگیر بالاتر از 300 و کمتر از 500 خواهد بود
    پس بهتره پینگ یه آی پی رو بگیری که داخل ایران هست برای مثال خدمت بگم اگه کانتر استرایک بازی کنی باید دیده باشی همه سرورا آی پی هاشون با 10. شروع میشه این یعنی اینکه سرور داخله ایرانه و از اینترانت داره استفاده می کنه تو این حالت پینگ شما مطمین باش روی 20 تا 30 هست و تایم اوت کمتر ( این دو مورد اشتباه شنا و خیلی از عزیزانی که این مشکل رو دارن )

مرکز و دمو دستگاهایی که خطه شما بهش وصل هست برای کارشناسان به این صورت قابل بررسی هست که وقتی میرن چک می کنن دوتا اطلاعات بهشون میده ping time و packet lost اگه پینگ تایم بهتون بگن از مرکز بالاست طبیعتا پینگ شما بالا میره و اگه بگن پکت لاست بالاست قطعا تایم اوت شما زیاد میشه

برای اینکه بفهمی مشکل از کجاست بهتره با دستور tracert ip در کامند پرامت ببینی کجا تو کدوم مسیر پینگ شما بالاست تا بهتر متوجه بشی مقصر کیه !
    پینگه اینترانت به چه درد می خوره آخه!!!!!!!!!!!!!!!!! مهم پینگه اینترنته، وگرنه اینترانت که همه پینگشون پایینه و خوبه.

8. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

پینگه اینترانت به چه درد می خوره آخه!!!!!!!!!!!!!!!!! مهم پینگه اینترنته، وگرنه اینترانت که همه پینگشون پایینه و خوبه.
    پینگ یعنی چی یعنی ارسال پکت به سرور مقصد و دریافت جواب بر حسب میلی ثانیه
    شما از منزل پکت رو فرستادی اونوره کره ی زمین به ی سرور جوابش تو 400 میلی ثانیه اومده !!!!
    از دمه خونت تا سرور هدف هم فیبر نوری بکشی نور هم ارسال کنی کمتر از این نمیشه !! مسافت رو حساب کن !!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شما از منزل پکت رو فرستادی اونوره کره ی زمین به ی سرور جوابش تو 400 میلی ثانیه اومده !!!!
    از دمه خونت تا سرور هدف هم فیبر نوری بکشی نور هم ارسال کنی کمتر از این نمیشه !! مسافت رو حساب کن !!
    خواهشا جوک تعریف نکن
    دو روزه رفتی نمایندگی اسیاتک یه چندر غاز ازشون میگیری بیای اینجا توجیه و دفاع الکی کنی ازشون .
    برو پینگ های بقیه رو ببین تو شرکت های دیگه از همین 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 خیلیا زیر 200 یا حتی 100 هست اونم بدون تایم اوت . تو اومدی به من میگی برم از مثلا ورزش3 پینگ بگیرم

11. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این که نشد حرف این که نشد توجیح
    شما برو تو همین ترکیه با سرور امریکا تست بگیر پینگ زیر 50 داری همه اینایی هم که گفتی مسافتو این چیزا مثل همن

13. این کاربر از number-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

الان این صحبت رو بر چه اساس گفتی؟!!!!
    پس حتما شرکت های ایرانی که پینگشون با سرور 8.8.8.8 حدودا 100 هست از تجهیزاتی بهتر از فیبر نوری استفاده می کنن!!!!
    نور هم ارسال کنم کمتر از این نمیشه؟؟؟!

15. 5 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خدمت شما
    Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=152ms TTL=44

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 152ms, Maximum = 152ms, Average = 152ms

البته اکثرا روی 120 هست
    پس لطفا حرف الکی نزن

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •