تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2088 از 2365 اولاول ... 10881588198820382078208420852086208720882089209020912092209821382188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,871 به 20,880 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    کلا راکفوردهای جدید صدای جالبی ندارن.شما هم که دیگه پائینترین رده رو دارید.پخش هم اگر میخواهید تغییر بدین به نظر من کن وود خیلی بهتر از پایونیره.مثل 8019 یا 7056
    بله خودمم متوجه شدم من اینارو دست دو افتاد با حساب راکفورد سه سال پیش که داشتم عالی بودن ورداشتم سابمم جز‌این هیچ سابی تو تاخچه گاز سوز جا نشد کلا یه تومن در اومد با این بودجه فک نکنم بهتر از این میشد بست

الان به نظرتون من ضبط بهتری بگیرم میتونم کمی نتیجرو بهتر کنم یا نه بیخود هزینه اضافی نکنم بهتره

در آغاز فعالیت hadi797's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام چه عجب.خوبین؟داداش یعنی اینجا اصلن کسی پیدا نمیشه که با این چیزا سروکار داشته باشه؟خودت کسیرو نمیشناسی؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان به نظرتون من ضبط بهتری بگیرم میتونم کمی نتیجرو بهتر کنم یا نه بیخود هزینه اضافی نکنم بهتره
    سلام.
    من فکر نمیکنم
    سلام چه عجب.خوبین؟داداش یعنی اینجا اصلن کسی پیدا نمیشه که با این چیزا سروکار داشته باشه؟خودت کسیرو نمیشناسی؟
    سلام.عجب به جمالتون.اگر کسی وارد بود شک نکن که دریغ نمیکرد و راهنمائیتون میکرد من خیرکسی رو نمیشناسم.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام.
    به نظر من بهتر بود کل لوازم رو رو ماشین میدادین میرفت چون اصلا ارزش ندارن.
    سمند جزو ماشینهای بد صدا و بد نصبه.جلو رو باید با دستکاری و زحمت سایز 13 ببندی. چون فابریکاش 12س
    عقب هم اگر بخواهید یک جفت دیگه 6*9 اضافه کنید باید دقیقا عین همین کواکهائی که دارید باشن نه چیزه دیگه ای.
    ساب ووفرها باید حتما تو کابینت مناسب باشن.اگر موزیک کیفیتی دوست دارید باکس سیلد اگر spl دوست دارین باکس پورتد.
    با سپاس از حسن توجه شما

طبق فرمایشات شما تصمیم گرفتم که چهارتا باند بگیرم که کلا 6995 وجود نداشته باشه و همچنین یه پخش 6 کانال که برای هندل کردن این 4باند و ساب و دوتا امپلی دیگه تبدیل نخواد استفاده بشه
    حالا خواهشم اینه که راهنمایی بفرمایید که برای خرید 4تا باند چه مارکی و چه مدلی انتخاب کنم که صدای قابل قبولی داشته باشم و هزینه هم از 1400 بیشتر نشه و اصلا آیا باید 4تاش از یه مارک و مدل باشه یا میشه مختلف باشه؟
    برای تعطیلات از امروز به مدت 10 روز اصفهان اقامت دارم. صبح رفتم یه فروشگاه بهم باند dls 3710 رو پشنهاد کرد و جفتی آخرش 680 قیمت داد.... این چطوره؟

پخش 6 کانال چی بخرم با هزینه حدود 400؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام حمید اقا---
    ظاهرا امیرحسین چند وقتی نیست شما همه اش وقت می گذارید جواب می دهید...
    من یک باند هلیکس10 سانتی مدل e4x2 خریدم...برای پرایدم...باندهای جلو را باز کردم اما یادم نیست کدام سیم منفی وکدام مثبت است ایا راهی هست بدون اینکه پخش را باز کنم بفهم کدام سیم منفی و کدام مثبت است؟؟؟
  7. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سپاس از حسن توجه شما

طبق فرمایشات شما تصمیم گرفتم که چهارتا باند بگیرم که کلا 6995 وجود نداشته باشه و همچنین یه پخش 6 کانال که برای هندل کردن این 4باند و ساب و دوتا امپلی دیگه تبدیل نخواد استفاده بشه
    حالا خواهشم اینه که راهنمایی بفرمایید که برای خرید 4تا باند چه مارکی و چه مدلی انتخاب کنم که صدای قابل قبولی داشته باشم و هزینه هم از 1400 بیشتر نشه و اصلا آیا باید 4تاش از یه مارک و مدل باشه یا میشه مختلف باشه؟
    برای تعطیلات از امروز به مدت 10 روز اصفهان اقامت دارم. صبح رفتم یه فروشگاه بهم باند dls 3710 رو پشنهاد کرد و جفتی آخرش 680 قیمت داد.... این چطوره؟

پخش 6 کانال چی بخرم با هزینه حدود 400؟
    سلام خواهش میکنم.
    بله باید دوجفت دقیقا یک مدل و یک جور باشن.
    به نظر من اگر میخواهید این مقدار هزینه کنید دو جفت MTX T8693 بگیرید.اگر خواستن من خودم میتونم مستقیم از شرکت براتون بگیرم. قیمتش جفتی 720 بود که باید موجودی و قیمت دقیقش رو فردا براتون سوال کنم.نیاز به ساب هم دیگه نخواهید دشت چون حجم بیس وحشتناک میشه.البته باز سلیقه ای هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا میتونید با یه امپلیفایر گردن کلفت مقل گلیدن XL150C4 درایو کنید که اونم قیمتش 1.350 هست و فکر کنم یک عدد شرکت موجود داشته باشه اگر نفروخته باشن.

پخش هم x400 کن وود.

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید اقا---
    ظاهرا امیرحسین چند وقتی نیست شما همه اش وقت می گذارید جواب می دهید...
    من یک باند هلیکس10 سانتی مدل e4x2 خریدم...برای پرایدم...باندهای جلو را باز کردم اما یادم نیست کدام سیم منفی وکدام مثبت است ایا راهی هست بدون اینکه پخش را باز کنم بفهم کدام سیم منفی و کدام مثبت است؟؟؟
    یه راهش اینه فیدر رو بدین چپ و راست ،اگر صدای بیس تو مرکز بالاتر بود درسته اگر به هر سمت رفتی حجم بیس و صدا بیشتر از حالت مرکز بود منفی و مثبتها ممکنه اشتباه بسته شده باشن.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد این 3 مدل کامپ چیه؟
    الپاین spx 17 pro
    گلیدن zero 165
    میل 2015
    پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام خواهش میکنم.
    بله باید دوجفت دقیقا یک مدل و یک جور باشن.
    به نظر من اگر میخواهید این مقدار هزینه کنید دو جفت MTX T8693 بگیرید.اگر خواستن من خودم میتونم مستقیم از شرکت براتون بگیرم. قیمتش جفتی 720 بود که باید موجودی و قیمت دقیقش رو فردا براتون سوال کنم.نیاز به ساب هم دیگه نخواهید دشت چون حجم بیس وحشتناک میشه.البته باز سلیقه ای هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا میتونید با یه امپلیفایر گردن کلفت مقل گلیدن XL150C4 درایو کنید که اونم قیمتش 1.350 هست و فکر کنم یک عدد شرکت موجود داشته باشه اگر نفروخته باشن.

پخش هم x400 کن وود.
    فکر کنم اگه بخوام 8693 بگیرم باید امپلی هم اجبارا تعویض کنم درسته؟ یا اینکه فعلا میشه با همین امپلی راشون انداخت تا وقتی که بتونم هزینه کنم واسه امپلی که معرفی کردید
    Last edited by khark11; 28-08-2016 at 11:11.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد این 3 مدل کامپ چیه؟
    الپاین spx 17 pro
    گلیدن zero 165
    میل 2015
    الپاین پرو رو نباید با زیرو مقایسه کرد.
    از نظر کیفیت صدا زیرو 165 فوق العادس.مخصوصا اگر با آمپ ماسکنی مثل as100.4 درایو بشه.بیخود نیست های لایت شده

مبل سری قدیماش خوب بود جدیدا رو صداشون رو نشنیدم
    فکر کنم اگه بخوام 8693 بگیرم باید امپلی هم اجبارا تعویض کنم درسته؟ یا اینکه فعلا میشه با همین امپلی راشون انداخت تا وقتی که بتونم هزینه کنم واسه امپلی که معرفی کردید
    باید حتما آمپتون عوض کنید ولی موقت میتونید با آمپ موجود نصب کنید.
    همون امپ XL150C4 عالیه براش.
    اتفاقا برای یکی از دوستان همین ست رو گرفتم البته با یک جفت 8693 خیلی راضی هستند. حتما خودشون میان توضیح میدن.
    ضمنا قیمت هم براتون پائینتر میگریم.فروشش جفتی 725 هست من براتون 700 میگیرم

15. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •