سال 93 ، چه ماه هایی اعزام دارن ؟
کلیه مشمولان دیپلم و زیر دیپلم نوزدهم هر ماه و مشمولان دارای مدارک دانشگاهی، اول ماه های زوج اعزام دارند و بنا به تاریخ درخواست ، اولین اعزامی که ظرفیت داشته باشد اعزام می شوند.
آفا جریان ما فراریها چی میشه؟
ما که دیگه ازمون گذشته 25 سالمون شده..120 کیلو وزنمه هزا رتا بیماری دارم.. اعصاب ..مشکل زانو ..مشکل کمر...مشکل بینایی...آخه من چه باید بکنم؟ من برم پادگان 1 هفته ای میمیرم
تو همین تهرانش دارم میمیرم چه برسه با پادگان احساس درد سمت قلب بخاطر نمیدونم چربی خونه چاقیه...نمیدونم
بیان 68 فراریها رو معاف کنن دیگه ..![]()
لیسانس و بالاتر یکم ماه های زوج مثل یکم اردیبهشت و یکم تیر و یکم شهریور و ....
دیپلم و پایین تر از دیپلم هم نوزدهم هر ماه اعزام داره
طرف 30 سالشه با دو تا بچه و فوق لیسانس انداخته بودنش زاهدان چون غیبت و اضاف داشت تسهیلات بهش نداده بودن, اینقدر هستن وضعشون وخیمتر از شماست ازشون نگذشتن. اگر میتونین دنبال معافیت پزشکی باشین چون بعید میدونم بابت سن معافی بدن همه مشمولایی که دکترا دارن 34 ،35 سال سن دارن میرن خدمت.
آقا ما رفتیم نظام وظیفه شهرمون بپرسیم برا تعویق خدمت.یارو میگفت برا اول اردیبهشت نه تعویق میشه نه تعجیل راست گفته یا خواسته از سر باز کنه؟اصلا همچین قانونی هست؟
دوستان یک توصیه برادرانه اصلا رو حرف کسی برا امریه و پارتی و... حساب نکنین وقتش که می شه همه می پیچن![]()
خدمت همون 21 ماه خواهد بود در سال 93
Last edited by The Stig; 09-03-2014 at 21:58.
داداش شما به همون فرارت ادامه بده![]()
احتمالا درست گفته چون به دلیل شاید شایعه 24 ماه شدن خیلیا دفترچه پست کردن و با تکمیل نیروهای اسفند به احتمال زیاد نیرو های اردیبهشت هم تکمیل شده.
آدم که هیچ راهی نداره . یا باید همینطوری پاشه بره خدمت و هرچی بادا با یا رو حرف همین افراد حساب کنه
فعلا که گفتن 21 ماه هست ولی دوباره گفتن قطعی نیست![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)