تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2087 از 2199 اولاول ... 10871587198720372077208320842085208620872088208920902091209721372187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,861 به 20,870 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یکی یک متن شسته رفته که کاملا همه چیز توش شرح داده شده باشه از سیر تا پیاز (افزایش قیمت ها کیفیت پایین و این مورد اخرشو کم فروشیش) تمام موارد کلا برام پیغام خصوصی میکنه؟من انشام و نوشتنم خوب نیست برای گزارشگر منو تو میخوام که تو برنامه جواب پخش کنه و اگه بشه زنگ هم میزنن به شرکت!!مرسی

2. 6 کاربر از ashkan_b_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

دوستان با این شرایطی که مبینت داره سرویس میده به نظر من اگه بابت این نت مسخرش پول بعدین به حق خودتون ظلم کردین برید فکر یه نت دیگه باشید.. این ۲ سال حدود ۲ میلیون پول بابت مبینت دادم.. امیدوارم چند برابرش ضرر کنن من که رفتم سمت ای دی اس ال..

4. 4 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان با این شرایطی که مبینت داره سرویس میده به نظر من اگه بابت این نت مسخرش پول بعدین به حق خودتون ظلم کردین برید فکر یه نت دیگه باشید.. این ۲ سال حدود ۲ میلیون پول بابت مبینت دادم.. امیدوارم چند برابرش ضرر کنن من که رفتم سمت ای دی اس ال..
    دقیقا کاری که همون اول باید می کردی

6. 3 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هم هر شب دونلود داشتم و تا حالا مشکلی نداشتم

8. 3 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در جواب پست های اخیر باید بگم که :

1- قانون رو من تعیین نکردم و فقط به نحوی یکی از مجری های اون هستم.
    2- اگر بنا به حذف کردن بود که باید کل پست های اخیر اون دوست گرامی رو حذف میکردم ولی بنا به دلایلی ترجیح دادم این کار رو نکنم.
    3- مدرک تحصیلی شما هر چی که میخواد باشه وقتی که با این مدرک و این سن و سال هنوز شعوری رو که همچین فردی باید داشته باشه ندارید، باید به حال وضعیت آموزش این کشور گریه کرد. اینترنت بهانه است.
    4- الان میتونم به شما ایمیل و صندوق پیام خصوصیم رو نشون بدم که چقدر سر این تاپیک من با ملایمت رفتار کردم. (تیم مدیریت هی به من اعتراض میکنه که فلانی چرا رسیدگی نمیکنی... چرا پست حذف نمیکنی و ....)
    5- کسی دعوتنامه برای شما نفرستاده (منظورم همون شخصی هست که همه میدونید کیه) ، لطفا به همون شبکه های اجتماعی و فروم های زیر نظر وزارت ارشاد تشریف ببرید. این جا جای افرادی مثل شما نیست.

دوستان یکی یک متن شسته رفته که کاملا همه چیز توش شرح داده شده باشه از سیر تا پیاز (افزایش قیمت ها کیفیت پایین و این مورد اخرشو کم فروشیش) تمام موارد کلا برام پیغام خصوصی میکنه؟من انشام و نوشتنم خوب نیست برای گزارشگر منو تو میخوام که تو برنامه جواب پخش کنه و اگه بشه زنگ هم میزنن به شرکت!!مرسی
    متاسفانه این مطلب در هزار صفحه هم جا نمیگیره و توضیحش و گفتن دوبارش فقط وقت تلف کردنه. این صفحات انجمن بهترین منبع و متن رو در خودش داره. بخونید متوجه میشید.

10. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خوندم و متوجه هم هستم فقط یه متن چند خطی میخواستم که توضیح کامل باشه تا واسشون میل کنم و اونام اعلام کنن ولی چون خودم نگارشم خوب نیست خواستم یکی زحمت بکشه و بهم پبغام خصوصی بده!

12. این کاربر از ashkan_b_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حذف شد ...
    Last edited by Sorena_777; 14-03-2014 at 20:04.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی مسخرست، بعد از سالها اومده یک گیگ هدیه رایگان بده، برای این یک گیگ هزار جور جنگولک بازی درآورده، اول باید کد تاییدی که با شناسه اشتراکه اسمس میکنه بگیری، بعد بری تو ایمیلت با لینکی که داده تایید کنی این کدرو که بعد بهت یک گیگ اینترنت بده، البته من تو سه بار تلاشم تو مرحله اول این هفت خوان موندم، نمیدونم دو مرحله بعدی براحتی که گفته میشه هست یا اینکه اونجام تو یک گیگ بخشش اذیت میکنه

از یک شرکت منفعت طلب و خودبین که با رانت و امتیازات انحصاری حکومتی از جیب مردم میخوره جز این انتظاری نیست. اینهمه دزدی کرده، یدونه مثل آدم حجمو زیاد نمیکنه، خدارو شکر که ما رفتیم ای دی اسل، و این فقط بک آپمونه.

15. 3 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

در ساعت 02:41 بامداد صفحه مشترکین برای من باز نمیشه ببینم چقدر حجم دارم :|

اصلاح می کنم:
    حواسم نبود چیز.تر.شکن باز بود! بستمش... دوباره امتحان کردم باز شد!
    Last edited by DariushGreat; 15-03-2014 at 02:45.

17. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

ببخشید یه سوال،
    چند روزه میخوام از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همون پوتلاکر سابق) با adsl دالنود کنم بعد حدود یه ساعت سرعت صفر میشه و هی request میفرسته ... وقتی هم پاز و رزیوم میدم میگه لینک اکسپایر شده و باید از owner page رفرش بشه...
    میخواستم بدون مبین هم این مشکلو داره یا مشکل از isp خودمه؟؟

19. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •