جواب ورون
اساتید با تجربه فروشنده ها جواب بدین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جواب ورون
اساتید با تجربه فروشنده ها جواب بدین
نه دوست عزیز منم منظورم همون دانلود رایگان شبانه ست که خیلی تعجب کردم وقتی شما گفتین 2 گیگ دانلود رایگان دارم و خیلی راضیم. در حالیکه با 128 مخابرات میشه همون دانلودرو انجام داد!
قبلا هم گفتم شما می تونین مشخصاتتونو برام بفرستین براتون بزنم
خب دوست عزیز جمع آوری ماکس نت یکمی طول میکشه یا باید چراغ لینک مودمتون باید خاموش بشه تا بفهمید اکانتتونو جمع آوری کردن یا باید از نمایندگی ماکس نت بپرسین یا توی crm مخابرات باید نگاه کنین.
اگه خواستی هارد اکسترنال بگیری حتما my passport بگیرین 245000 قیمته شه ولی خیلی بادوامه من خیلی ازش راضیم.
وسترن دیجیتال (نظر شخصی)
سه شنبه از طریق 2020 اینترنت نامحدود 128 پس پرداخت گرفتم، گفتند 24 ساعته وصل میشود، چهارشنبه با 2 مودم تست کردم اثری از رانژه شدن خط نبود، به 2020 زنگ زدم گفتند راه اندازی شده و مشکلی ندارد، به MDF مخابرات رجایی زنگ زدم گفتند خط رانژه شده و مشکلی ندارد، خطم هم فکر نمیکنم نویز زیادی داشته باشد چون مودم را مستقیم به سیم سیاه مخابرات وصل کرده ام و از کیفیت مکالمه هم مشخص است که نویز ندارد، چهارشنبه مجددا با 2020 تماس گرفتم و قرار شد کارشناس بفرستند ولی تا حالا که ساعت 12 پنجشنبه است خبری نیست، جالب اینجاست که مبلغ 6075 تومان مابقی روزهای ماه مهر بلافاصله در صورتحساب این ماه حساب شده است و بر خلاف اکثر شرکتها مبدا محاسبه را تاریخ اولین اتصال نه بلکه تاریخ ثبت نام قرار داده اند و حتی بلافاصله بعد از ثبت نام اس ام اس مبلغ کسرشده این ماه هم آمد.
داداش یکم بیشتر توضیح بده.یعنی میشه با شرکت های دیگه در ساعات دانلود رایگان ۸ گيگ دانلود کرد؟از نظر من غیر ممکنه.
می دونم ولی یه هفته یکم زیادیه واسه جمع اوری... با این اینرنت موبایل هم نمیشه کاری کرد زیاد قطع وصل میشه!!
الا صبح ساعت 11 اینا دیدم تازه چراغ اینرنت خاموش شد امروز ولی هنوز چراغ adsl روشنهانگار باید چند روزی رو هم صبر کنم این چراغ adsl خاموش بشه تا برم مخابرات ببینم اونجا هنوز جا هست یا نه!!!
شما اولترا مخابرات بگیر هر شب بالای 16 گیگ دانلود کن
شما موندی رو اینترنت 5 سال پیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)