تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2087 از 3745 اولاول ... 1087158719872037207720832084208520862087208820892090209120972137218725873087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,861 به 20,870 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تف تو اسیاتک 512نامحدود طلایی گرفتم سرعتش از 25 بالاتر نمیره مسوولینشم همه توپیدن هیچکی جواب تلفن نمیده ...واقعا حرامشون کصافتا اشغال
    شما اشتباه کردی 512 نامحدود طلایی گرفتی. شما باید 1024 نامحدود برنزی میگرفتی که قیمتش از اینی که داری هم کمتره. البته اینجوری که معلومه بستگی به ترافیک مرکز مخابراتی شما هم داره. خود من تو شهرستانم و مرکز مخابراتی ما هم اصلا شلوغ نیست بخاطر همین من سرعت دانلودم بین 45 تا 60 ثابته. البته به غیر از 40 گیگ حق تبادل در ماه که با 120 دانلود میکنم. من که سیستمم 24 ساعته رو دانلوده و تا جایی که امکان داره از این شرکت میکشم! ماه بعد هم سرویسم تمام بشه میرم "فن آوا" ظاهرا اونجا نامحدوداش رو کاغذ حق تبادل دارن ولی در عمل همش سرعت اسمیه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان من نزدیک 20 روز هست داخل سایت آسیاتک (1544)ثبت نام کردم واسه ADSL . بعد من نزدیک به سه ماهه که اینترنت نداشتم قبلش حسابگر داشتم که یه شرکت خصوصیه تو کرمانشاه. خلاصه بعد از 20 روز زنگ میزنم پشتیبانی میگن اینترنت تون وصله . بعد میرم داخل سایت دوهفتس نوشته در انتظارتایید رانژه از مخابرات . بعد پشتیبانی میگه کانفیگ مشکل داره هرچی میگم کانفیگ درسته تو کتشون نمیره. بعد اینکه اگه مشکل کانفیگ باشه چراغ adsl مودم قرمز میشه ولی مال من فقط چراغ پاور روشنه هیچکدوم از چراغا روشن نیستن. نمیدونم الان باید چیکار کنم؟

3. این کاربر از Milad_Hw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان من نزدیک 20 روز هست داخل سایت آسیاتک (1544)ثبت نام کردم واسه ADSL . بعد من نزدیک به سه ماهه که اینترنت نداشتم قبلش حسابگر داشتم که یه شرکت خصوصیه تو کرمانشاه. خلاصه بعد از 20 روز زنگ میزنم پشتیبانی میگن اینترنت تون وصله . بعد میرم داخل سایت دوهفتس نوشته در انتظارتایید رانژه از مخابرات . بعد پشتیبانی میگه کانفیگ مشکل داره هرچی میگم کانفیگ درسته تو کتشون نمیره. بعد اینکه اگه مشکل کانفیگ باشه چراغ adsl مودم قرمز میشه ولی مال من فقط چراغ پاور روشنه هیچکدوم از چراغا روشن نیستن. نمیدونم الان باید چیکار کنم؟
    راستش من ندارم از آسیاتک ولی زنگ بزن پشتیبانی .مودم رو ببر پیش نمایندگی برات کانفیگ کنن و اونجا شمارتو چک کنن ببینن وصل شده یا خیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شماره خط تلفن رو برام پ.خ کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ویرایش.......
    Last edited by m2music; 17-02-2015 at 18:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خطت از سمت مخابرات رانژه شده مشکل نداره
    اگه چراغ لینکت روشن نیست بسته به مودمت چراغ اگه به صورت شکل باشه میشه ی نیم دایره که ی فلش داخلشه یا نوشته dsl یا adsl یا link این چراغ باید روشن و ثابت باشه
    اگه خاموش یا چشمک زن هست باید اول هرچی دستگاه رو خط تلفنت وصله جدا کنی رو هر پریزی فقط مودم وصل باشه اگه باز هم روشن نشد باید مودم رو ببری سر خط جلوی درب اصلی ورودی به جعبه تقسیم مخابرات وصل کنی اگه اونجا روشن نشد باید زنگ بزنی 1544 تا برات پیگیری ثبت کنن
    اما اگه چراغ لینکت ثابت هست مرحله اول زنگ بزن به 1544 بگو برات فاکتورت رو بروزرسانی کنن یوزر و پسوورد و vpi و vci رو بگیر بعد از اینکه فاکتور رو بروزرسانی کرد باید ی بار دیگه تنظیمات رو انجام بدی تا انلاین شه تا زمانی ک فاکتور بروزرسانی نشه هر چه قدر هم تنظیم کنی فایده نداره بعد انلاین شدن مجدد زنگ میزنی برات فعال سازی انجام میدن وصل میشه
    به پشتیبانی هم زنگ میزنین برا راحتی کار همون ابتدا شماره رو بدون کد بگین بعد اعلام شماره بگین ک پیش شماره چند هستش تا اگه تو لیست کارشناس چند شماره مختلف اومد بدون برا شماست
    موفق باشین

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

واقعا شاهکارن این اسیاتر
    من دوسه هفته پیش شکایت کردم از طریق سایتش به خاطر پینگ اشغالش
    بعد زنگ زدن همون دو سه هفته پیش یه کارایی کرد پینگم بهتر شد بعد یه هفته باز همون پینگ مزخرفش برگشت و کماکان هم ادامه داره
    بعد پنج شنبه هفته پیش زنگ زدن ببینن مشکل حل شده یا نه گفتم نه و بدترم شده و باز دیروز یکی دیگشون زنگ زد چند تا سوال تکراری پرسید و گفت بازم باهاتون تماس میگیریم امروز یکی دیگه زنگ زد یعنی به تمام معنی شاهکار بود این فرد
    میگه مشکلتون چیه . میگم پینگ تایم بین 300 تا 400 هست و بالاس و تایم اوت هم زیاد داره گفت پینگ 300 تا 400 مورد تایید نیست ولی نرماله بعد گفتم تایم اوت زیاد داره چی
    بعد 7-8 ثانیه فکر کردن یک جواب استثنایی داد که منو میخکوب کرد . گفت : بحث تایم اوتتون هم برمیگرده به همون پکت لاستتون و پینگ تایمتون !!! !!! من در اون لحظه :
    منم گفتم ایهیم . بعد گفت بذار خطتون هم چک کنم گفت کیفیت خطتون هم خوبه و فلانه و ... بعد گفتم پس مشکل چیه ؟ گفت به هر حال واحد noc ؟ شرکت بالاترین واحد شرکته و اونا هم کارشون تا جایی که میتونستن انجام دادن و دیگه باز بودن شکایت جوابی نخواهد داشت منم خیلی بی میل گفتم باشه خدافظ گفت یه چند ثانیه صبر کنید به خط دیگه وصل میشید برای نظرسنجی بعد وصل شد گفت میزان رضایت شما از نحوه پاسخگویی رو با اعداد یک تا پنج وارد کنید . حیف هر چی صفر میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم یک بزنم
    این کارشناسا رو از تخم مرغ شانسی در اوردن ؟!

در اخر هم دو عکس از پینگ تایم فوق العاده اسیاتر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرض کنید با این پینگ تایم بازی انلاین اونم فیفا15 بازی میکنیم با یارو خارجیه بازی میکنیم با پینگ 10 ms بعد اون طرف شوت میزنه توپش گل میشه ما چند ثانیه بعد خبر دار میشیم تازه تکل میزنیم
    Last edited by Greedy; 17-02-2015 at 16:52.

9. 11 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

آقا تا اومدیم اینجا گفتیم سرعت شبانه خوب شده سرعت رید
    الان دو شبه که 2.5 تا 3 گیگ دانلود میشه
    پینگ از 8.8.8.8 هم الان گرفتم 72 ms شد
    پینگ من لحظه ایه بعضی وقتا مثه الان خوبه ولی دیروز گرفتم همون 200 شد

11. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anjel1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دانلود شبانه از ir هم محدود شده یا واسه من محدود شده؟ دانلود با سرعت 1200 شده 60 از دیشب!!!

13. این کاربر از anjel1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

بچه ها دانلود شبانه از ir هم محدود شده یا واسه من محدود شده؟ دانلود با سرعت 1200 شده 60 از دیشب!!!
    تایید میشه. واسه من هم وضعیت دو روزه همینه.

15. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •