تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2087 از 3195 اولاول ... 1087158719872037207720832084208520862087208820892090209120972137218725873087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,861 به 20,870 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یک ایمیل اومده برای من:
    Hi EhRooneyYour 30 day Xbox LIVE Gold trial has just begun, so it’s still early days – and that means there’s loads of great stuff out there just waiting for you to discover it! EhRooney Gold Member
    فرستنده ایمیل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یعنی چی؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

یک ایمیل اومده برای من:
    Hi EhRooneyYour 30 day Xbox LIVE Gold trial has just begun, so it’s still early days – and that means there’s loads of great stuff out there just waiting for you to discover it! EhRooney Gold Member
    فرستنده ایمیل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یعنی چی؟
    ميگه كه 30 روز Xbox Live Gold شما شروع شده.
    احتمالا همون 1 ماه اكانت Gold رايگان هست.

3. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ميگه كه 30 روز Xbox Live Gold شما شروع شده.
    احتمالا همون 1 ماه اكانت Gold رايگان هست.
    با تشکر از شما
    خوب پس فعلاً نیازی به ساخت یه GT جدید نیست آخه امروز مهلت هفت روزم تموم میشه

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

منم ميخوام كينكت بخرم شما كه تجربه بازي باهاش رو داريد بنظرتون چطوره بگيرم؟ يا هركس ديگه كه استفاده كرده راهنمايي كنه ممنون ميشم
    من که کلی باهاش حال کردم و میکنم . واقعا باحاله

دلم نمیاد 300 تومن پول بی زبون رو بدم یه آرکید بخرم .....

اون pc چهارصد هزاز تومنی حداقل اسمش pc که هست ......

شما دنبال یک وسیله خوب واسه بازی هستی یا نه ؟
    اون xbox 360 هم اسمش هست بهترین کنسول 2010 از نگاه سایت IGN
    اون دستگاه راحت تا 2014 و 2015 واسش بهترین بازیها با بهترین کیفیت میاد ولی اونی که "حداقل اسمش pc هست" اگه هم واسش بازی بیاد(یک نگاهی به لیست بازیهایی که واسه این دوتا اومده و خواهد اومد بنداز) معلوم نیست تا چند ماه درحد معمولی بازی ها رو بیاره تازه اگه کرک بشن بازیهاش.
    من اون همه پول کیس دادم و بعد از مدتی بازی ها رو با حداکثر کیفیت نتونستم باز کنم .
    رفتم یک لپ تاپ خفن کاستوم شده از xoticpc سفارش دادم(Asus G73 jh-A1 Customized) ، ولی باز هم مثل 360 نشد.
    در کل میگم شما اگه دنبال بازی هستی اصلا فکر به pc هم خنده داره اونم با اون مبلغ و من اصلا نمیفهم واسه چی اصرار داری که بگی pc بگیری.

6. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که xbox رو خیلی دوست دارم ........

اما زورم میاد 220 تومن رو برم 280 تومن بدم .....

یه نظرسنجی : با اومدن اسلیم -- شده به ایران وضعیت آرکید به چه صورتی میشه ؟؟؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اما زورم میاد 220 تومن رو برم 280 تومن بدم .....
    این حرفت درسته که الان الکی گرونه ولی این 220 رو بدی 280 خیلی بهتره تا اینکه pc بگیری اون 60 تومن رو بزار به حساب اعصاب خوردت بعد از خرید pc که نمیتونی باهاش درست و درمون بازی کنی.

یه نظرسنجی : با اومدن اسلیم -- شده به ایران وضعیت آرکید به چه صورتی میشه ؟؟؟
    فکر کنم ارزون بشه چون اون موقع دیگه فقط کنسول های فت نیستن که LT+ داشته باشن.

9. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

13

حرف عزیزان کاملا منطقی هست ...... اما من هم ناچارم برم سراغ pc .....

دلم نمیاد 300 تومن پول بی زبون رو بدم یه آرکید بخرم .....

اون pc چهارصد هزاز تومنی حداقل اسمش pc که هست ......

ما که صبر ایوب رو داریم ..... یک و نیم ماه صبر می کنیم تا بیبینیم اوضاع چه جوری میشه ......
    خب شما در حال حاضر کامپیوتر نداری ؟؟؟؟؟ اگه داری کی گرفتی اونو ؟؟؟؟؟؟ اینرو هم بهت بگم با 450 که میگی فکر کنم pes2011 رو در بهترین حالت بازی کنی !!!! یعنی کامپیوترت شاید کلا 3 تا بازی رو در خوش بینانه ترین حالت جواب بده !!!!! اگه کامپیوتر نداری تو خونه خب مسلمه که باید بری سراغ کامپیوتر ولی اگه داری ولو ماله 5 ساله پیش بهتره 450 رو به خاطر یه PC زیر متوسط ( در حال حاضر ) دور نریزی . چون خودت 1 سال دیگه پشیمون میشی !!!!! کاری که من میخواستم انجام بدم و کلا متقاعد شدم برم سراغ کنسول . اینو بدون که با اون کامپیوتر 1 سال دیگه فقط میتونی فیلم ببینی و موزیک گوش بدی و تو نت بری نه بیشتر !!! با آفیس و شاید و شاید با فتوشاپ هم بتونی کار کنی !!!!
    حالا با خودته انتخاب !!! من جای تو بودم الان بالای 85% رو میدادم به کنسول !!

11. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه چیزی بگم دوستان من دستگاه جدید رو که خریدم طرف روش اپدیت ضد AP25 ضزده بود که قادر بود بازی های NFS و AC رو اجرا کنه من همون اول کاری کاملا خالی کردم مموری یونیت رو رفتم لایو و آپدیت کرد در واقع آپدیت هاش همون خنثی کننه هکی بود که باعث میشد NFS اجرا بشه خلاصه ورن جدید داشبورد کینکت رو ناخواسته از لایو گرفتم (اعتبارم ته کشید ) و چون دستگاه فاقد LT+ بود NFS اجرا نشد... خوب؟ الان چه اتفاقی افتاده؟ یادتونه می گفتیم داشبورد کینکت رو نزنید ولی اگه زدید نباید بازی های دارای AP25 رو نذارید توی دستگاه و فقط بعد از ریختن ال تی پلاس این کارو کنید در واقع کار نباید رو من ناخواسته انجام دادم چون کسی که ازش خریده بودم به من الکی گفته بود ال تی پلاس داره.. بنابراین من فکر کردم فلگ شدم ولی الان یک هفته اس بکوب دارم آنلاین می زنم شاید این مسئله به خاطر اینه که دستگاه من روش LT داره واسه همین فلگ نکرده اون کارم

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام امکان برقی کردن دسته ایکس باکس هست .....چون دو نوع سوراخ هست رو دسته گفتم شاید سیم وصل بشه بهش ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان منم یه نظر بدم

متاصفانه مشکلی که PC ها با آن مواجه هستن سخت افزار نیست ! بلکه نرم افزار است !!

Microsoft چندین سال پیش که بسته های مختلف ویندوز XP رو مثل نقل نبات بیرون میداد یه بسته هم به نام WinXp Game اگه اشتباه نکنم بیرون داد که Performance سیستم رو تو بازی 15-19% افزایش میداد.

خب این بسته چیکار میکرد ! هیچی ! فقط کل قطعات سیستم رو با بازی Config میکرد !!

الان کنسول های بازی از OS هایی استفاده میکنن که فقط و فقط بر روی پردازش بازی کار میکنن نه کنترل قسمت های دیگه !!
    اما شما یک PC رو در نظر بگیرید که از زمان روشن شدن چقدر Software رو Run و Load میکنه !! و تا زمانی که سیستم بالا بیاد
    حتی با داشتن یک SSD و یک CPU Core i حداقل 50-60 ثانیه وقت میبره تا برای کار آماده سازی بشه.
    شما زمانی که وارد بازی میشید ( در PC) و در حال بازی کردن هستید سیستم هنوز که هنوزه داره علاوه بر پردازش بازی قسمت های دیگه رو Support میکنه !! که این امر در کاهش هماهنگی سیستم با بازی نقش به سزایی داره.
    شما زمانی که دارید با Xbox یا PS3 بازی میکنید (مخصوصا PS3) نمیتونید تغییراتی در تنظیمات اصلی دستگاه اعمال کنید .

خب مطمئنا MS میتونه یک ویندوز مختص GAME درسته ولی اینکه چرا اصلا این کارو نمیکنه خب خودش جای سوال داره !!

که البته اگه از عمو بیلی هم سوال کنید مطمئنا بهتون میخنده چون این شرکت کلی خرج کرده و کنسول Xbox 360 خودش رو مختص بازی روانه ی بازار کرده تا دیگه کسی از ویندوز گلگی نکنه.

من خودم با سیستم Core i7 و کارت گرافیک HD5730 که کار میکنم همراه با بازی 2 تا کاره دیگه رو Run میکنم تا ببینم افت فریم چقدر زیاد میشه ولی باز هم همون مقدار افت فریم هست !!

خب این خودش مشخص میکنه که سیستم قدرتمند هست ولی برای بازی ساخته نشده !!!

15. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •