من هنوز باورم نميشه داره همچين حالي ميده
من خودمم الان چند وقته تايم سرويسم تموم شده، قطع نشده دارم استفاده مي كنم ولي بازم نگرانم بازي در نيارن!
اينطوري من تا 1 سال ديگه هم حجمم تموم نميشه چون زياد مصرف ندارم. خدا كنه خر نشه يهو جفتك بندازه.
من هنوز باورم نميشه داره همچين حالي ميده
من خودمم الان چند وقته تايم سرويسم تموم شده، قطع نشده دارم استفاده مي كنم ولي بازم نگرانم بازي در نيارن!
اينطوري من تا 1 سال ديگه هم حجمم تموم نميشه چون زياد مصرف ندارم. خدا كنه خر نشه يهو جفتك بندازه.
حال نیست بابا. سیستماشون مشکل داره. اینجا کسی به کسی حال مفتی نمیده
سیستماشون جز این خیلی مشکل دیگه ام داره که کاربرا تو این تاپیک زیاد دربارش گفتن
پس تا می تونین استفاده کنین که دیر یا زود رفعش می کنن. گرچه فکر نکنم حالا حالاها این کارو بکنن چون بقیه مشکلاتشونم بیش از چند ساله که حل نشده.
Last edited by whitewolf; 25-05-2018 at 10:46.
آخه بعيده اينقدر گيج باشن يا سيستم هاشون تا حدي قاطي باشه كه نتونه يه تاريخ ساده رو مطابقت بده و دسترسي رو قطع كنه.
به نظرم اين سياست رو در پيش گرفتن تا مشتري هاشون رو حفظ كنن و كسي از مخابرات نره شركت هاي ديگه.
کسی همین الانشم نمی تونه از مخابرات بره اینقدر که به همه میگن خطتون فیبره
اصلا سیستمشون اینقدر باگ داره که این کوچیکترینشونه.
سایتاشون همه قدیمی و تاریخ گذشتس و ظاهرشون چند ساله تغییر نکرده! توی صفحه اول سیستم مشترکین هنوز داره تبلیغ ربات تلگرام رو می کنه، رباتی که هیچ وقت فعال نشد و حالا هم حتی به خودشون زحمت نمیدن تیلیغشو بر دارن. توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت هاست که 3 مورد از منوهاشون رو زده به زودی ولی هنوز درست نشده. کامپیوترهای مراکز مخابراتیشونم اگه رفته باشین می بینین که همه مال عهد بوقه
با همه این اوصاف من فکر می کنم که باگ باشه نه حال دادن مجانی
سلام من زنگ زدم به روابط عمومی مخابرات گفتم لااقل حجم ها را بیشتر کنید مثل بقیه شرکتها . گفتن بررسی میکنید اما فکر نکنم در یکسال تغییری ایجاد بشه . اصلا به فکر جذب کردن مشترک نیستند
آقا من که ماه پیش 512 نامحدود رو کردم 4 مگ پیش پرداخت الان با 1818 استعلام قرض میان دوره گرفتم میگه 30000 بدهکاری داری!!!معلوم نیست چه خبره فردا باید برم مخابرات یه بار دیگه هم با آپ
قبض رو پرداخت کرده بودم گفتن ندادی پرینت از حساب بردم هزار جور مکافات کشدم تا درست شد... خلاصه که دوستان درست میگن نو مخابرات همه چی قاطی پاطیه همیشه هم باید منتظر
اتفاقات عجیب و غریب باشید...
الان گزارش مصرف من 1 هفتست اپدیت نشده!
روز به روز پسرفت می کنن جای پیشرفت
![]()
برای منم همینطوره . 2 روز دیگه تاریخ قرار دادم تموم میشه نمیدونم چقدر از حجمم باقی مانده
تاریخ شروع و پایان رو اون بالا ست می کنید؟
سیستم مخابرات فقط 2 روز تاخیر نداره. یک هفته نیست
اوناش اوکیه مشکلی نیست
این دفعه تاخیر زیاد شد
حساب کتاب نداره گاهی با 1 روز تاخیر نشون میده گاهی 3 روزیا بیشتر ولی متوسطش همون 2 روزه
این دفعه دیگه رکورد زد قشنگ 10 روز گزارش مصرف موجود نبود!!
امروز گزارش اون چند روز یهو با هم اومد
Last edited by L.utus; 02-06-2018 at 03:17.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)