دوستان میدونم سوال کلی هست.ولی به نظر شما لیسانسه ها بیشتر کدوم ارگان میفتن؟
دوستان میدونم سوال کلی هست.ولی به نظر شما لیسانسه ها بیشتر کدوم ارگان میفتن؟
قائده خاصی نداره ولی میشه گفت بیشتر ناجا و راهنمایی رانندگی چون تو اینجاها معمولا نوع مدرک مهم نیست ولی جاهای دیگه بیشتر میخوان از مدرک طرف استفاده کنن و مخصوصا کارشناسی ارشدا رو.
البته نمیشه گفت اکثرا میفتن ناجا ، میشه اینطور نتیجه گرفت که اگه ارگانای دیگه نیروشون تکمیل شد اضافه هارو اکثرا میدن ناجا و ...
سلام
من پدرم از این کارتهای ایثارگران داره
که 6ماه روخدمت کرده درجنوب و ارتش
اگه من تو سپاه خدمت کنم میتونم کسری با این کارت بگیرم؟
خیلی ممنون ازپاسختون سپاسگذارم
مشکل من پیچیدس نمی دونم چی می شه چون یک عمل انجام شدس![]()
باسلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم کسی اطلاع داره آیا نظام وظیفه تا 5 فروردین تعطیله یا مثل دانشگاهها تا13 تعطیله؟؟؟ وتااون موقع کاری نمی شه کرد؟
دوستان به خدا بهترین روزا تو آموزشیه واس خودتون حال کنین وقتی بیوفتین یگان دیگه خبری از پیچ پیچش نیست تا تکون بخوری بازداشت در یگان و اضاف خدمت می خوری ... یگان زرهی هم بیوفتی که همش بازدیده باید مثل خر کار کنی تا بازدید تموم شه ... آموزشی کجایی که یادت بخیر... دیگه طوری شده دارن از افسر وظیفه ها برا نگهبانی استفاده می کنن نه افسر نگهبانیهااااااااا پست اسلحه خونه :((
سلام اقا امیر.ظاهراعمده ترین و بهترین راهنمایی کننده اینجا شما هستین.
من پدرم از این کارتهای ایثارگران دارهسوال دیگه ای هم داشتم که اگر من اعزامم اول اردیبهشت باشه
که 6ماه روخدمت کرده درجنوب و ارتش
اگه من تو سپاه خدمت کنم میتونم کسری با این کارت بگیرم؟
امیدی به پذیرش سپاه میتونم داشته باشم؟
ما مخلصیم ، کاریه که از دستمون بر میاد.
بزرگواران دیگه ای هم هستن که تو پاسخ گویی کم نمیزارن ( من کوچیکشونم)
راستیتش اطلاعات چندانی در رابطه با این موضوع ندارم وگرنه کامل راهنمایی میکردم.
فقط در این حد:
مهم اینه که کارت داره و شما میتونی کسری بگیری فرق نمیکنه پدرت کجا خدمت کردهاگه من تو سپاه خدمت کنم میتونم کسری با این کارت بگیرم؟
در کل شما برای پذیرش گرفتم به حداقل 2 ماه فرجه تا اعزام نیاز دارید تا بتونید پذیرش بگیرید ولی اگه آشنای خوب داشته باشید هم حله . البته شاید همین الانم اقدام کنی بتونی با اعزام 1 اردیبهشت پذیرش هم بگیری ولی یه کم سخته.اگر من اعزامم اول اردیبهشت باشه
امیدی به پذیرش سپاه میتونم داشته باشم؟
![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 08-03-2014 at 22:57. دليل: ...
کسی نمیدونه چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)