تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2086 از 2199 اولاول ... 10861586198620362076208220832084208520862087208820892090209621362186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,851 به 20,860 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

لطفا به مغز یک بچه 5 ساله توهین نکنید

انقدر خبر حجمی شدن اینترنت شبش مسخره و مزحکانه بود که حتی پست هاش به عنوان شایعه پاک شد .
    این بی شرفا هنوز اطلاع رسانی نکردن کلی با sms نکردن ببین چقدر دارن حجم میدزدن.
    بنده خدا کسایی که مثلا 10 گیگ حجم دارن تو حسابشون تا 2 هفته دیگه هیچیش نمونده
    داداش ، کسی به کسی توهین نکرده
    بچه 5 ساله ادراک و درایتش به اندازه آدم 20 یا 30 ساله نیست ، همه آدم ها یه روزی 5 سالشون بوده .
    ولی وقتی میان یه حرفی میزنن با عقل جور در نمیاد و نشدنی هست ، انگار که یه بچه نشسته اونجا تصمیم گیری میکنه .
    -----------------------
    در مورد پاک شدن پست هات ، تا الان من هم دو تا پست زدم که حذفش کردن ، البته حق داشتند که حذف کنن .
    پست هام اصلا حرفای رکیکی نداشت ، خلاصش این بود که تا بوده چنین بوده و تا هست همین است .
    پست آخر من ، حرفای حقی بود که اونی هم که حذفشون کرده صد درصد قبول داره ، ولی قبول دارم که هر حقی رو نمیشه هر جایی گفت.
    این شعر پروین اعتصامی مصداق جایی هست که زندگی می کنیم ( گفتم جایی که کسی ناراحت نشه )
    محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست
    گفت مستی، زان سبب افتان و خیزان می‌روی گفت جرم راه رفتن نیست، ره هموار نیست
    گفت می‌باید تورا تا خانهٔ قاضی برم گفت رو صبح آی، قاضی نیمه‌شب بیدار نیست
    گفت نزدیک است والی را سرای، آنجا شویم گفت والی از کجا در خانهٔ خمار نیست؟
    گفت تا داروغه را گوییم، در مسجد بخواب گفت مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست
    گفت دیناری بده پنهان و خود را وارهان گفت کار شرع، کار درهم و دینار نیست
    گفت از بهر غرامت، جامه‌ات بیرون کنم گفت پوسیده‌است جز نقشی ز پود و تار نیست
    گفت آگه نیستی کز سر درافتادت کلاه گفت در سر عقل باید، بی‌کلاهی عار نیست
    گفت می بسیار خوردی زان سبب بیخود شدی گفت ای بیهوده‌گو حرف کم و بسیار نیست
    گفت باید حد زند هشیار مرد مست را گفت هشیاری بیار اینجا کسی هشیار نیست

2. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    middel of nowhere

پيش فرض

من چهار سال هست که مشتری مبین‌نت هستم و به رفتارهاش عادت کرده بودم. وقتی چند روز پیش رفتم سراغ ADSL و این متن رو توی بخش کاربری خوندم کم بونده از تعجب خشکم بزنه که مگه می‌شه:

با توجه به ابلاغ مصوبه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 3 اسفند ماه 1392 درباره تغییر قیمت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارایه‌دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت از یک سو و تغییر قیمت سرویس‌های اینترنت پرسرعت برای کاربران نهایی از سوی دیگر، شرکت ...... ضمن ارج نهادن به هرگونه اقدامی که به افزایش کیفیت و کاهش قیمت برای کاربران نهایی و تامین رضایت و خشنودی هر چه بیشتر آنان بیانجامد، این تغییر قیمت را در قالب تعرفه‌های جدید از تاریخ 15 اسفند ماه 1392 در اختیار مشتریان قرار خواهد داد.

باقی توضیحات در مورد جبران کردن هزینه‌ کسانی هست که قبلاً اکانت رو گروون گرفتن. حالا مواردی مثل قرعه‌کشی و تخفیف‌های مشابه رو حساب کنید می‌بینید که هرگز در کل تاریخ مبین‌نت همچین چیزی نبودن و فقط همین یک گیگابایت کادوی اخیر بوده که توی کارنامه مبین‌هست. یعنی مبین‌نت هر چی بیشتر جلو می‌ره بیشتر حق مشتری رو ضایع می‌کنه و تنها شرکت پیشتاز توی نامردی هست. موندم چطور هست که تازه بهش جایزه هم می‌دن. آیا بجز گردن کلفت مدیران و صاحب امتیاز اصلیش یعنی مخابرات هست؟
    سهام مخابرات رو سپاه پاسداران چندسال پیش به مبلغ 8ملیارد دلار خرید
    پشت مبین نت به خوب جایی گرمه
    ...

4. 4 کاربر از kb24s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بچه ها من از این فروم رفتم .
    من خیلی سعی کردم درباره ی این مورد سکوت کنم. ولی متاسفانه نشد...
    قبل از هر چیز لازمه بگم که من خودم همین الان یه اخطار از طرف مدیریت دریافت کردم و این اخطار رو صرفاً به خاطر انتقاد از شرایط پی سی ورلد و نحوه ی مدیریت اون و رفتار ناظران در یافت کرده ام...
    ولی واقعاً نمیتونم سکوت کنم

من یک دانشجوی فوق لیسانس این مملکت هستم سنی هم ازم گذشته دیگه اینکه یکی بخواد بمن بگه چی درسته چی غلطه گذشته
    دوست عزیزی که دانشجو هستید! بنده هم مثل شما دانشجو هستم و با استفاده از درس هایی که توی دانشگاه یاد گرفته بودم برای آشکار کردن یک مورد از کم فروشی هایی که امروزه تمام ISP های ایرانی در حق مشتریانشون انجام میدهند یک تاپیک درست کردم و ساعت ها برای نوشتن پست هایی که هدفشون صرفاً افشاگری این مسئله بود وقت صرف کردم....
    وقتی من لینک این تاپیک جدید رو برای آگاه کردن دیگران توی تاپیک مبین نت قرار دادم شما این رو به من گفتی:

اقا افتابه هاتو برو یه جا دیگه بفروش این .. شرا چیه تلاوت میکنی؟
    این طرز صحبت یک دانشجوست؟ این طرز صحبت یک انسان با یک انسان است؟ و جالب این که مدیریت محترم هم به جای تذکر به جنابعالی من رو مقصر دونست و پست من رو حذف کرد...

البته ظاهرا این طرز صحبت به عادت شما در زندگی روزانه تبدیل شده.... و این هم طرز صحبت شما با یک کارمند ساده و از همه جا بی خبر شرکت مبین نت:

انقدر عصبانی شدم گفتم عجب گاوی هستی زنیکه چقدرش مونده میدونی یا نه .بعد سکوت کرد .گفت خدافظ قطع کرد .
    این خانم منشی بخت برگشته چه گناهی کرده که باید توسط شما با این لفظ رکیک مورد خطاب قرار بگیره؟ مگر این خانم برای سیاست های مبین نت تصمیم گیری میکنه؟
    مگر کل مبلغ قرارداد شما با مبین نت چقدر هست که به خاطر اون اینطور ادب و انسانیتتون رو از دست داده اید؟

تازه به این طرز صحبتتون افتخار هم میکنید و چقدر هم گستاخانه این رو بیان میکنید:

وای زیدم پرید حاج خانم قهر کرد به ی ورم حروم زاده ها
    جالب اینکه این پست هنوز حذف نشده...
    و افسوس که دوستان دیگر هم حسابی این پست رو تشکر باران کرده اند!

همون شبکه های اجتماعی و فیس بوک رو به فروم هایی که زیر نظر وزارت ارشاد هست رو ترجیح میدم.
    دوست عزیز از شما تقاضا میکنم که به فیس بوک نرید و توی همین فورم بمانید!! از شما عاجزانه تقاضا میکنم!!! لکه ی ننگ هتاکی به مجری خانم برزیلی و توهین های کاربران ایرانی به لیونل مسی هنوز از دامن تک تک ما ایرانیها پاک نشده... دوست عزیز! فیس بوک هم آداب خودش رو داره ... اما توی فیس بوک کاربران خود مراقب رفتار و گفتار خودشون هستند و کسی به زور چماق اون ها رو مجبور به رعایت قرهنگ شایسته ی کشور خودشون نمی کنه... متاسفانه ما ایرانی ها به حضور چماق عادت کرده ایم و هنوز به این درجه از بلوغ نرسیده ایم.... نتیجه این که امروز بی آبرو ترین کاربران فیس بوک ما ایرانی ها هستیم... افسوس...

دوست عزیز یاد بگیرید که به دیگران احترام بگذارید تا دیگران هم به شما احترام بگذارند....
    از ماست که بر ماست
    Last edited by netstat; 15-03-2014 at 02:30.

6. 5 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

بچه ها من از این فروم رفتم .
    من یک دانشجوی فوق لیسانس این مملکت هستم سنی هم ازم گذشته دیگه اینکه یکی بخواد بمن بگه چی درسته چی غلطه گذشته .تکرار بشه منو میندارید از فروم بیرون .خوب بندازید.واقعا مگه تو این فروم که من عضو قدیمی هستم چطور برخورد میکنن که انتظار دارید مبین نت جور دیگه ای برخورد کنه

همون شبکه های اجتماعی و فیس بوک رو به فروم هایی که زیر نظر وزارت ارشاد هست رو ترجیح میدم.
    همون روزی که تاپیک زیر قفل شد باید از فروم میرفتم زمانی که اینجا پر کاربر بود
    این تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان فروم شده 10 تا کاربر بقیه همه مدیر
    نتیجش این شده که بهترین خواننده زن به انتخاب بچه ها و اعضا فروم شده ادل .

و این جمله همه درسته که از ماست که بر ماست .
    خدافظ
    آخی... همه کلاغا از دَم سیاه میپوشن!
    مدرک تحصیلی، فهم و درک و شعور نمیاره !!! حالا میخواد دانشجوی فوق لیسانس باشی یا فوق پروفسورا !!! برو خودتو درست کن! وقتی نمی تونی با قانون خودتو وفق بدی مشکل از توئه نه بقیه... درضمن، رفتاری که آدم داره به سن و سایز نیست به عقل و شعوره! چه بسا که یه بچه 5 ساله رفتار و منش و اخلاقش خیلی بهتر از یه آدم 35 ساله باشه!
    اتفاقا همون فیسبوکش علارغم آزادی سختیش بیشتر از اینجاست. دو سه بار اینجوری حرف بزنی، چهار پنج نفر ریپورتت کنن بلاک میشی، در حداقل مواردش هم اینه که یکی بد دهن تر از خودت میاد دهن به دهنت میذاره و اعصابتو لجن مال می کنه!

از دیشب ساعت 03:04:15 تا 06:59:00 فقط 1.6 گیگ دانلود شده!
    راستی یه چیزی... این 25 مگ برای چی کم شده؟ لپتاپ اتوماتیک بعد دانلود خاموش شده بود!!!!

Last edited by DariushGreat; 14-03-2014 at 10:50.

8. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

از دیشب ساعت 03:04:15 تا 06:59:00 فقط 1.6 گیگ دانلود شده!
    راستی یه چیزی... این 25 مگ برای چی کم شده؟ لپتاپ اتوماتیک بعد دانلود خاموش شده بود!!!!

دوست عزیز شما از 00:56 تا 7:05 کانکت بودی. قبل 3 چیزی نگرفتی .؟
    ترجیحا شما قبل 3 مودمو 1 بار ریبوت کن.

ویرایش:
    از 2:59 تا 7 اصلا ثبت نمیشه نمیدونم اینا چطور میخوان محدود کنن !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by javid_hector; 14-03-2014 at 11:27.

10. 3 کاربر از javid_hector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوست عزیز شما از 00:56 تا 7:05 کانکت بودی. قبل 3 چیزی نگرفتی .؟
    ترجیحا شما قبل 3 مودمو 1 بار ریبوت کن.

چیز زیادی دانلود نکردم. قبل از خواب برای مانیتورینگ شبکه برنامه networx رو دانلود و نصب کردم (3 مگ بیشتر نیست). تازه کامپیوتر هم حداکثر تا 7 خاموش میشه. اینم عکسش:

موبایلم هم سیمبینه آپدیت خودکار نداره!

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

مبین نت برای من حدود یک هفته هست که صبحها ساعت 5تا 8 قطع میشه هرکاریش میکنم انتن نمیده برای شما هم قطع میشه

14. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مبین نت برای من حدود یک هفته هست که صبحها ساعت 5تا 8 قطع میشه هرکاریش میکنم انتن نمیده برای شما هم قطع میشه
    منم قطعی دارم بعضی شبا ولی سر ساعت مشخصی نیس.

Sent from my GT-I9300

16. این کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

منم قطعی دارم بعضی شبا ولی سر ساعت مشخصی نیس.

Sent from my GT-I9300

اتفاقا میخواستم بهتون بگما...
    سیمبین s60v5 نوکیا با این که خیلی داغون و بدرد نخوره، ولی یه سری خوبیا هم داره! یکیش اینه که اگه آیپی شبکه عوض بشه، دسترسی گوشی به نت قطع میشه. دیشب دوبار بیدار شدم دیدم گوشی واتس اپ رو از wifi سوئیچ کرده روی GPRS ایرانسل!!! هنوزم داره آی پی عوض میکنه که دانلودا کامل نشن!!!

18. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اتفاقا میخواستم بهتون بگما...
    سیمبین s60v5 نوکیا با این که خیلی داغون و بدرد نخوره، ولی یه سری خوبیا هم داره! یکیش اینه که اگه آیپی شبکه عوض بشه، دسترسی گوشی به نت قطع میشه. دیشب دوبار بیدار شدم دیدم گوشی واتس اپ رو از wifi سوئیچ کرده روی GPRS ایرانسل!!! هنوزم داره آی پی عوض میکنه که دانلودا کامل نشن!!!
    دانلود من دیشب ساعت 4:40 قطع شده و نصفه مونده...دقیقا همینی که شما میگی.

Sent from my GT-I9300

20. 2 کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •