محدود به دلایل نامعلوم حجم کم می کنه نامحدود بگیر خیالون راحت السون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
محدود به دلایل نامعلوم حجم کم می کنه نامحدود بگیر خیالون راحت السون
Last edited by Persianhb; 07-10-2014 at 15:09.
نه بهتره از 512 نامحدود یا اکانت های محدود استفاده کنین. پس پرداخت و پیش پرداخت هیچ تفاوتی باهم ندارند چه از نظر قیمت چه از نظر زمانی و هر وقت خواستین می تونین اکانتتونو پس بدین و مابقی پولتونو بگیرین یا اکانتتونو عوض کنین.
دوست عزیز شما با اکانت مگا 2 گیگ دانلود می کنی در حالیکه مخابرات 8 گیگ دانلود میده حالا شما خودتون بگین کدوم بهتره ؟
کسی جوابگو نبود ؟
بابا مخابرات خود به خود حجم کم میکنه تو 3 روز 5 گیگ حجم زدم :-D
تو وایبر وقتی تو گروه کسی ویدیویی یا عکسی میذاره وایبر به محض وصل شدن شما به اینترنت شروع میکنه به دانلود اونها حتی اگه شما روش کلیکم نکرده باشین و اینطوریه که میبینین یه هویی حجمتون کم شد
فکر کنم شما اشتباه متوجه شدین.حجم دانلود من برای یک ماه ۹ گيگه.
من گفتم تو زمان دانلود شبانه ۲ گیگ دانلود میکنم.
من خودم همارا بودم به درد بازه ی رایگان نمیخوره اصلن خوب نیست به درد مغاه این چیا میخوره
اقای نماینده من زنگ زدم 2020 میگن تو مرکز علامه جا نیست باید چیکار کنم حالا
اقای نماینده من با کامپیوتر دیگه ای اومدم خطم رو از همارا جمع کردم زنگ زدم 2020 ولی میگن تو علامه جا نیست پورت ازاد نداریم حتی یک دونه موندم حالا چیکار کنم بعدشم crm جی هست شما میگین بعدشم به همه توصیه میکنم از همارا سرویس نگیرین سرعت دانلود اولتراشون تو بازه راایگان 192 هستش بسیار کمتر از مخابرات
Last edited by mahdi1323; 08-10-2014 at 12:06.
خب سرویس رو از روز دوشنبه در خواست جمع اوری دادم که تا الا هنوز جمع اوری نکردن سرویس!!بی اینترنتی بدجور دردی انگار
!!الا من می تونم برم با مخبرات سرویس بگیرم تا وقتی خطم رو از ماکسنت جمع اوری کردند اتوماتیک رو مخابرات ببرند یا باید صبر کنم اینا جمع اوری کنند اول!!!و چطوری می تونیم خودمون پیگیری کنیم این جمع اوری اینا رو چون اگه به ماکسنت باشه تا 1 هفته انگار باید تو صف باشم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)