تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2086 از 3195 اولاول ... 1086158619862036207620822083208420852086208720882089209020962136218625863086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,851 به 20,860 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من کلا به فکر آرکید هستم ...... اما با این اوضاع فکر نکن همون آرکید هم نصیبم بشه ....

اگه تا یک ماه و نیم دیگه یه آرکید زیر 250 نصیبم شده که شد در غیر اینصورت با به فکر pc باشم ...

350 تومن + 100 برای یه pc خیلی بهتره تا همین هزینه برای یه xbox slim که هیچ تفاوت سخت افزاری با آرکید نداره .....

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا شرمنده . شاید من اطلاعاتم کم و ناقص باشه راجع به بازی :(چون شما گفتی واسه بازی میخوای چیزی بگیری)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من خودم 3.5 میلیون فقط واسه کیس هزینه کردم اما فقط با ایکس باکس و کینکت بازی میکنم.

3. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

350 تومن + 100 برای یه pc خیلی بهتره تا همین هزینه برای یه xbox slim که هیچ تفاوت سخت افزاری با آرکید نداره .....
    یعنی شما معتقدی با یه PC که همش 450 تومن قمیمت داره میتونی مثلا اویل 5 رو فول فریم بازی کنی ؟

نمیخوام روحیت رو خراب کنم ولی من یک سیستم دوال CPU با دوتا CPU اینتل i7 با کارت گرافیک SLI و 4 گیگ رم و هارد SSD و ... برای یک بنده خدای مایه داری خریدم ، قیمتش با مانیتور ها و باقی دفتر دستکش شد 2500 یورو ، باز هم اون لذتی که کنسول داره رو نداره و بعضی وقتها هم کم میاره چه برسه به اونی که شما میگی .

این رو ببینید :

مخصوص بازی کردن درست شده و محصول کمپانی ACER هست مال سال 2008 هستش - و چیزی که جالبه خیلی از بازی های سال 2008 رو نمیتونه مثل آدم اجرا کنه و افت فریم داره - قیمتش هم اون زمان خیلی ناقابل بود - 3000 یورو کامل و کیس خالی 1699 یورو ، الان کیس خالیش 900 یورو .
    مشخصات تکنیکیش رو هم میتونید اینجا بخونید :

کد:
    بعد بازی های کنسول ها کجا و بازی هایی که برای PC میاد کجا - به خصوص که به احتمال زیاد تا چند سال آینده دیگه هیچ بازی تجاری برای PC نیاد چون شدیدا شرکت ها روی بازی های PC دارند ضرر میدند .

یه کنسول بخر خودت رو راحت کن ، هم ارزونه - هم براش فرقی نمیکنه بازی چه سالی تولید شده و هم باعث میشه از PC به عنوان اسباب بازی استفاده نکنی

5. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرف عزیزان کاملا منطقی هست ...... اما من هم ناچارم برم سراغ pc .....

دلم نمیاد 300 تومن پول بی زبون رو بدم یه آرکید بخرم .....

اون pc چهارصد هزاز تومنی حداقل اسمش pc که هست ......

ما که صبر ایوب رو داریم ..... یک و نیم ماه صبر می کنیم تا بیبینیم اوضاع چه جوری میشه ......

7. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا شرمنده . شاید من اطلاعاتم کم و ناقص باشه راجع به بازی :(چون شما گفتی واسه بازی میخوای چیزی بگیری)

کد:

من خودم 3.5 میلیون فقط واسه کیس هزینه کردم اما فقط با ایکس باکس و کینکت بازی میکنم.
    منم ميخوام كينكت بخرم شما كه تجربه بازي باهاش رو داريد بنظرتون چطوره بگيرم؟ يا هركس ديگه كه استفاده كرده راهنمايي كنه ممنون ميشم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام دوستان.

همین چند روز پیش یکی از دسته های کنسولم, استیک سمت چپش لاستیکش پاره شد و الان نمیدونم چی کار کنم ! یک عکس میزارم ازش و اگه راه حلی دارید بگید.

کد:
    مرسی.
    احتمالا شما با دستهای چرب بازی میکنید
    قبل از بازی کردن دستاتونو با آب و صابون بشویید(پیام بازرگانی)
    میتونی لاستیک جواستیک pc تو بکنی و رو این بچسبونی
    و اینکه فکر کنم بیرون بفروشند یه همچین چیزایی

یعنی شما معتقدی با یه PC که همش 450 تومن قمیمت داره میتونی مثلا اویل 5 رو فول فریم بازی کنی ؟

نمیخوام روحیت رو خراب کنم ولی من یک سیستم دوال CPU با دوتا CPU اینتل i7 با کارت گرافیک SLI و 4 گیگ رم و هارد SSD و ... برای یک بنده خدای مایه داری خریدم ، قیمتش با مانیتور ها و باقی دفتر دستکش شد 2500 یورو ، باز هم اون لذتی که کنسول داره رو نداره و بعضی وقتها هم کم میاره چه برسه به اونی که شما میگی .

این رو ببینید :

مخصوص بازی کردن درست شده و محصول کمپانی ACER هست مال سال 2008 هستش - و چیزی که جالبه خیلی از بازی های سال 2008 رو نمیتونه مثل آدم اجرا کنه و افت فریم داره - قیمتش هم اون زمان خیلی ناقابل بود - 3000 یورو کامل و کیس خالی 1699 یورو ، الان کیس خالیش 900 یورو .
    مشخصات تکنیکیش رو هم میتونید اینجا بخونید :

کد:
    بعد بازی های کنسول ها کجا و بازی هایی که برای PC میاد کجا - به خصوص که به احتمال زیاد تا چند سال آینده دیگه هیچ بازی تجاری برای PC نیاد چون شدیدا شرکت ها روی بازی های PC دارند ضرر میدند .

یه کنسول بخر خودت رو راحت کن ، هم ارزونه - هم براش فرقی نمیکنه بازی چه سالی تولید شده و هم باعث میشه از PC به عنوان اسباب بازی استفاده نکنی
      محتوای مخفی: 1 
    میلاد جون عکسایی که میذاری تو کشور ما ف ی ل ت ر ه
    خواستی یه جای دیگه برامون آپ کن
    البته من عکسشو دیدم برای بقیه گفتم

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

منم ميخوام كينكت بخرم شما كه تجربه بازي باهاش رو داريد بنظرتون چطوره بگيرم؟ يا هركس ديگه كه استفاده كرده راهنمايي كنه ممنون ميشم
    من تجربه ی کینکتو نداشتم ولی به نظرم حتما بگیر چون انقدر باهاش حال میکنی که حد نداره
    من خودم یه چند وقت دیگه میخرمش

10. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان گفتند این عکسی که گذاشته هیتلر بهش حمله کرده ، یه جایی که هنوز دست هیتلر بهش نرسیده آپلود کردم

12. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

حرف عزیزان کاملا منطقی هست ...... اما من هم ناچارم برم سراغ pc .....

دلم نمیاد 300 تومن پول بی زبون رو بدم یه آرکید بخرم .....

اون pc چهارصد هزاز تومنی حداقل اسمش pc که هست ......

ما که صبر ایوب رو داریم ..... یک و نیم ماه صبر می کنیم تا بیبینیم اوضاع چه جوری میشه ......
    سلام دوست عزیز..... اینو بگم اگه pc رو ته دلت به خاطر بازی میگیری حالتو میگیره چرا؟؟ اول که یه بازی میزاری

اصلا گرافیکت ساپورت نمیکنه و مشکل shader و این حرفا داری... بعد یه مدت گرافیک میخری وبازی میکنی اولاش بهت

حال میده بعد میفهمی احتیاج به cpu و رم و شاید مین قویتری داری و اگه پول داشتی اونارو هم میخری! وبعدش اگه قطعات رو خوب انتخاب نکرده باشی سیستم میشه پر از باگ و دنگو فنگ و میفهمی یه قطعه به کارت نمیاد! و یکی دیگه میگیری.بعدش این داستان ادامه داره تا موقعی که مغزت سوت میکشه میری یه آرکید میگیری! البته این داستان خودم بود واسه شما شاید یه زره فرق کنه ( خلاصه pc واسه بازی ساخته نشده دوست عزیز).......... تازه دوست عزیز mortal kombat9 هم تو راهه چه طور دلت میاد یه کمی صبر کن!
    Last edited by HORROR; 13-01-2011 at 01:09.

14. 5 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمالا شما با دستهای چرب بازی میکنید
    قبل از بازی کردن دستاتونو با آب و صابون بشویید(پیام بازرگانی)
    میتونی لاستیک جواستیک pc تو بکنی و رو این بچسبونی
    و اینکه فکر کنم بیرون بفروشند یه همچین چیزایی
    جویستیک PC ندارم من

من خیلی محتاتم موقع بازی کردن و اهل خراب کردنه وسایل نیستم اما این دسته جنسش اصلا خوب نیست !

منم واسه همین اومدم اینجا مطح کردم ببینیم جایی هست که لوازم یدکی اینو بفروشه ؟!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اون آپدیتی را روی کنسول ریختم که باهاش تونستم بازی assassins creed brotherhhod و NFS را اجرا کنم ( اونی که قبل از LT+ اومد ) . حالا دوتا سوال دارم :
    1 - چه جوری میتونم به LT+ ارتقا بدم ؟
    2 - اگه کینکت بخرم باید LT+ بریزم یا کلا کینکت رو چه آپدیتی جواب میده ؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •