اره حقوق میدن ولی نصف البته تو سپاه اینجوریه
اره حقوق میدن ولی نصف البته تو سپاه اینجوریه
حقوق داره منتها بعد از اینکه آموزشیت تموم شد شروع به پرداخت میشه.
!!!!!!!
من تا به حال نشنیدم و حقوق خودم هم که حساب کرده بودم دقیقا همون میزان مصوب برای هر ماه ریخته بودن که البته الان یادم نیست چه قدر بود.
اینجور چیزا هم تابع قاون نظام وظیفه هست و هیچ ارگانی نمیتونه مستقل برای خودش تصمیم بگیره و مثل مدت خدمت سربازی میمونه.
مثل این میمونه که شما بگی تو ارتش خدمت 20 ماه هست و تو سپاه 21 ماه![]()
نخیر . اینجور هم که شما فکر میکنی نبود . اونجا یکسری که حالم خیلی بد شد یکی از فرمانده ها گفت : اینجا تنها راه نجاتت اینه که دوباره اقدام کنی برا معافیت و گرنه اینجا کسی به مشکلاتت اهمیت نمیده . گفت یه سری بیا پیشم تا بهت بگم چیکار کنی تا معاف بشی . منم دیگه دیدم 1 ماه رفته و ماه رمضون هم شروع شده و فشار قطعا کم میشه نرفتم . خانواده هم موافق نبودن .
با حقوقش میشه زن گرفت
حقوق کارشناسی ارشد با لیسانس فرق میکنه ؟ برای ارشد فیزیک میشه جایی امریه گرفت تا حالا چیزی شنیدی ؟ میخوام سبک سنگین کنم ببینم با لیسانس برم یا با ارشد
سلام به همه
آقا ما هم بالاخره بعد از دو هفته از باهنر اومدیم مرخصی و امروز عصر دوباره باید برگردیم
من چون بدن آماده ای داشتم زیاد بهم سخت نگذشت ولی فشار روانی سنگین بود بیشتر به خاطر اینکه من به توصیه دوستم بد رژه رفتم تا از چارت رژه پرتم کنن بیرون
ولی در عوض خیلیی فشار روانی بهم اومد گرچه می ارزید چون وقتی داشتیم برمی گشتیم مرخصی کلی چلاق و شل و کور باهامون بودن که همش به خاطر رژه بود
ولی بهترین چیز دوست خوبه ، من و چند تا از بچه ها چون با هم اکیپ شدیم و همه چیز رو به مسخره گرفتیم بهمون بد نگذشت با اینکه بدترین گروهان افتادیم ولی بیشترین خنده رو داشتیم جوری که فرمانده ها آسی شده بودن و هرچی تنبیه هم می دادن اثر نداشت
کلا اینو بگم که همه چیز رو راحت بگیرین و به خنده بگذرونین از هیچ تهدیدی هم نترسین مثلا من کلی تهدید به تجدید دوره و ندادن مرخصی و.... شدم
ولی مثل بقیه اومدم مرخصی
و مهم ترین توصیه : به سلامتیتون بیش از همه چیز بها بدید، من وقتی دیدم فشار رژه ممکنه به بدنم آسیب برسونه تهدید و فشار روانی رو به جون خریدم و گرچه خیلی سختی کشیدم ولی الان راضیم چون داغون شدن کمر و زانوی دوستام رو دیدم
عمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــرا"
حدود 5 هزار تومن بیشتر هست برا ارشد.
برا امریه هم باید پیگیر باشید دیگه . ببینید کجا رشته شما رو میگیره. شاید سرباز معلمی هم بتونی بگیری.
اگر میتونی 100% با ارشد شایدم بالاتر برو خدمت به 2 دلیل کلی:
1. راحتره
2. بعد از خدمت خیلی سخته دوباره درس بخونی ( تجربه خودم )
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 07-03-2014 at 16:09.
هیچ کس خبری نداره ؟
بقیه نیروها ( نیرو انتظامی ، سپاه ، نهاجا و ... ) چطور هست ؟
کسی نمیدونه راه حلی واسه اقدام به معافی با این شرایط؟
من هم دقیقاً مشکل شما رو دارم. الان هم 01 هستم. به بیمارستان اعزام شدم و دکتر همون 502 گفت که اصلاً سراغش نرو که این بیماری رو اصلاً تو کمسیون راه نمیدن!
به فرمانده گفتم و ورزش رو نمیرم. ولی رژه واسه همه اجباریه. معاف شدن و حتی معاف از رزم شدن خیلی خیلی سخت شده. کسایی رو دیدم که با مشکلات حاد نتونستن کاری بکنن.
باید سعی کنی شرایط رو واسه خودت تغییر بدی. یا میزان دارو رو افزایش بده (خودم روزی 3 تا پروپرانولول 20 میخورم) یا انقدر خودت رو مریض نشون بده که خودشون کنارت بذارن. ولی به نظر من اگر میتونی تحمل کن.
سلام .. به کمک فووووری نیاز دارم.. تا قبل عید از ستاد مشترک به نزاجا(لویزان) به جهت انتقال به نیروی زمینی (زنجان) معرفی میشم.اگه کاری نکنم و کارا عادی پیش بره نزاجا منو میده به پادگان زنجان. اما من میخوام بیفتم بیمارستان نزاجا. یعنی من باید به یه شکلی وقتی رفتم لویزان برم اداره بهداش و ذرمان که اونجا تقسیم کنن چطوری این کارو کنم ؟ (بیمارستان هم حاضره به من نامه اعلام نیاز بده )
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)