تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2085 از 2199 اولاول ... 10851585198520352075208120822083208420852086208720882089209521352185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,841 به 20,850 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام،
    منم تا چند وقت پیش بی‌امان از شبانه استفاده کردم فک کنم آخرین رکوردم 123 گیگ شد. اما یک دفعه دیدم حجمم خالی شد. حالا نگرانم اگه بخوام به شرکت مبین‌نت اعتراض کنم که چرا بدون اطلاع‌رسانی ساعات شبانه رو تغییر دادین بیان کلا منو از شرکت بندازن بیرون آخه بازم علی‌رغم تذکر اون‌ها همچنان بی‌امان دانلود می‌کنم. از اون زمان تا حالا 12 گیگ (یعنی سه برابر حجم اصلی) دانلود کردم. حالا واقعا نمی‌دونم چی بگم. تازه می‌خواستم یک سایت دانلود و آپلود راه بندازم و درآمدی دربیارم ولی مبین‌نت کلا اهداف بلندپروازانه ما رو با خاک یکسان کرد.
    Last edited by Mr.Shakeri; 14-03-2014 at 00:33.

2. 5 کاربر از Mr.Shakeri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من تصویر قدیمی تری دارم، اون موقع گیگ اضافه ی همه ی طرح ها یکسان حساب می شد: مگابایتی 4 تومن، گیگی 1024*4= 4096 تومن.

یادش بخیر من این طرح 1024 20 گیگ 1 ماهه رو داشتم .. فقط دانلود می کردم .. جمعه ها هم تازه تا 2 ظهر رایگان بود دیگه گاهی میموندم چی دان کنم !

4. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

منم از امشب میزنم توی خط دانلود
    گور باباشون! هرچه بادا باد...

6. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم از امشب میزنم توی خط دانلود
    گور باباشون! هرچه بادا باد...
    منم همین کارو میکنم.

Sent from my GT-I9300

8. 3 کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها من از این فروم رفتم .
    من یک دانشجوی فوق لیسانس این مملکت هستم سنی هم ازم گذشته دیگه اینکه یکی بخواد بمن بگه چی درسته چی غلطه گذشته .تکرار بشه منو میندارید از فروم بیرون .خوب بندازید.واقعا مگه تو این فروم که من عضو قدیمی هستم چطور برخورد میکنن که انتظار دارید مبین نت جور دیگه ای برخورد کنه

همون شبکه های اجتماعی و فیس بوک رو به فروم هایی که زیر نظر وزارت ارشاد هست رو ترجیح میدم.
    همون روزی که تاپیک زیر قفل شد باید از فروم میرفتم زمانی که اینجا پر کاربر بود
    این تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان فروم شده 10 تا کاربر بقیه همه مدیر
    نتیجش این شده که بهترین خواننده زن به انتخاب بچه ها و اعضا فروم شده ادل .

و این جمله همه درسته که از ماست که بر ماست .
    خدافظ

10. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

بچه ها من از این فروم رفتم .
    من یک دانشجوی فوق لیسانس این مملکت هستم سنی هم ازم گذشته دیگه اینکه یکی بخواد بمن بگه چی درسته چی غلطه گذشته .تکرار بشه منو میندارید از فروم بیرون .خوب بندازید.واقعا مگه تو این فروم که من عضو قدیمی هستم چطور برخورد میکنن که انتظار دارید مبین نت جور دیگه ای برخورد کنه

همون شبکه های اجتماعی و فیس بوک رو به فروم هایی که زیر نظر وزارت ارشاد هست رو ترجیح میدم.
    همون روزی که تاپیک زیر قفل شد باید از فروم میرفتم زمانی که اینجا پر کاربر بود
    این تاپیک

الان فروم شده 10 تا کاربر بقیه همه مدیر
    نتیجش این شده که بهترین خواننده زن به انتخاب بچه ها و اعضا فروم شده ادل .

و این جمله همه درسته که از ماست که بر ماست .
    خدافظ

واقعا با شما موافقم.

شما در پست های اخیرتون از الفاظ زشتی استفاده کردید. دیگه تکرار نشه وگرنه محدودیت حق دسترسی میگیرید.
    الان واقعا کلمه ''ریدن'' انقدر زشته که شما بخاطرش به ایشون تذکر دادید؟

12. این کاربر از javid_hector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پست هایی مثل پست شما رو که میبینم واقعا تعجب میکنم، آخه شماها که میتونید ADSL بگیرید برای چه از اون اول اومدید مبین نت؟ من اگه منطقه گلستان مشکل نداشت اصلا مبین نت نمیموندم، من حتی به مخابرات هم راضی هستم.

شاید برای این هست که کسی حوصله جابجایی رو نداره و تا مجبور نشه جا عوض نمی‌کنه. من خودم اول توی منطقه‌مون وضعیت ADSL خراب بود و شرکتی نبود. تا مدتها هم فقط یه شرکت بود که خیلی گروون‌فروش بود. بعدش هم نگران گرفتن مجوز برای سرعت بالا بودم. الان که رفتم دیدم هم شرکتها بیشتر شده و هم نیاز به مجوز نیست. برای همین رفتم سراغ ADSL و اکانت هم گرفتم. اینجا هنوز می‌یام که هم اخبار جدید رو بسنجم و هم اگه بچه‌های قدیمی اهل مبین‌نت برای کاری مثل شکایت و مشابه همیاری خواستن، انجام بدم.
    تا اکانت ADSL داشت راه می‌افتاد طرح ۶ ماهه قدیمی رو یک ماهه تمدید کردم و الان هم می‌خوام سوای حجم روزانه تا می‌تونم شبها هم دانلود کنم که مبین‌نت خیلی خوشبحالش نشه و فکر کنه تونسته راحت سر همه کلاه بذاره.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مبین نت داره کاربرای معمولیشو فراری میده تا بتونه پهنای باندش رو برای فروش به سازمان ها آزاد کنه

عجب!!!
    جالب بود...خیلیم منطقی بنظر میرسه.

Sent from my GT-I9300

مدتهاست که بحث از حدس منطقی گذشته و خود مبین‌نت با افتخار اعلام کرده فقط کاربرهای سازمانی براش مهم هستن. این پست رو بخونید:

من خودم الان که وای‌فای رو روشن می‌کنم می‌بینم که به غیر از خودم دو یا سه مشتری هووای دم گوشم هست که مطمئناً مشترک مبین‌نت یا ایرانسل هستن. متاسفانه توی منطقه ما که غرب تهران تراکم وایمکس زیاد هست و مشکل هم از نبود ADSL مناسب هست. برای همین مبین‌نت دوست داره تا می‌تونه مشتریهای عادی رو فراری بده که جا برای دولتی‌ها باز بشه.

راستی دقت کردین بعضی از دوربینهای سر چهارراه‌ها هم یه مودم شبیه وایمکس دارن. نکنه اونها هم بجای وایرلس خصوصی از شبکه وایمکس استفاده می‌کنن؟ کسی خبری داره؟

16. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال مهم :
    کسی هست که شب ها بیش از دو برابر حجم طرحی که داره دانلود کرده باشه ؟
    می خوام ببینم چه اتفاقی میفته اگه بیش از اون حد دانلود ببکنیم ؟ اینترنت شب ها رو قطع میکنن ؟ سرعت رو کم میکنن ؟ از حجم روز ها کم میکنن ؟

من هر شب از ۳ تا ۷ رو یکسره گذاشتم برای دانلود و فعلاً چیزی ندیدم که شاهد کم کردن حجم باشه. البته یه بار تست کردم و از ۲ تا ۸ گذاشتم و به نظرم اومد که کم کردن و دیگه بعدش جرئت نکردم تست کنم.

18. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینو همینجوری نگفتم
    در ضمن یه شرکت نمیاد یکدفعه خودشو بدبخت کنه تمامش نقشه چند ساله بوده که من تجربش کردم پشتشم باید گرم باشه که بخاد همچین کاری رو بکنه سرخود نیست هیچکی رو آدم هم حساب نمیکنه

مبین نت در طی این سال ها فقط پسرفت داشته ..

من از اون موقع ها که جمعه ها رایگان بود مبین نت داشتم

اولش جمعه ها رو کلا رایگان کرده
    از نظر تنوع طرح هم خیلی متنوع بود و قیمتاشم در حد adsl بود ، طرح های یک ماه سه ماه شش ماه و یکساله داشت
    مثلا یکی از طرحاش این بود یکسال 9گیگ 65 تومن حدودا گیگ اظافه هم 8 تومن (باور کردنی نیست نه!) من تصویرشو دارم سر فرصت آپ میکنم
    یک وبلاگ داشت که کاربرا رو دونه دونه جواب میداد و ساپورتش عالی بود میتونستی توی وبلاگ ثبت نام کنی و راحت سوالات و مشکلاتو مطح میکردی
    و چیزای خارق العاده دیگه که حضور ذهن ندارم

در مرحله بعد(چند ماه بعدش) ..

جمعه ها رو اگه درست یادم باشه تا 2 بعد از ظهر رایگان کردو بعدش حجم کم میکرد
    قیمتا رو بالاتر برده بود و طرح ها کم کمک همینجوری تغیر میداد و کمتر میشدن ، که یکساله حذف شد
    وبلاگو به وبلاگ خبری تبدیل کرد و مدال هایی که بهش میدادن رو بیان میکرد توش بعد از مدتی دیگه بروز نشد

جمعه ها به خاطرات پیوست
    و طرح های 6 ماه رو هم حذف کرد و قیمتا همینجوری بالاتر میرفتن همچنین گیگ اظافش
    دانلود شبانش افتظاح شده بود
    کیفیت همینجوری بدتر و بدتر میشد
    که تا الان ....

سرعت 2 مگ با ترافیک 1 گیگ فکر کنم 16 تومن و بعد همینجوری تا شده الان 40 تومن

کلا این عجیب فقط پسرفت داشته اصلا کاربر براش پشیزی ارزش نداشته

من چهار سال هست که مشتری مبین‌نت هستم و به رفتارهاش عادت کرده بودم. وقتی چند روز پیش رفتم سراغ ADSL و این متن رو توی بخش کاربری خوندم کم بونده از تعجب خشکم بزنه که مگه می‌شه:

با توجه به ابلاغ مصوبه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 3 اسفند ماه 1392 درباره تغییر قیمت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارایه‌دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت از یک سو و تغییر قیمت سرویس‌های اینترنت پرسرعت برای کاربران نهایی از سوی دیگر، شرکت ...... ضمن ارج نهادن به هرگونه اقدامی که به افزایش کیفیت و کاهش قیمت برای کاربران نهایی و تامین رضایت و خشنودی هر چه بیشتر آنان بیانجامد، این تغییر قیمت را در قالب تعرفه‌های جدید از تاریخ 15 اسفند ماه 1392 در اختیار مشتریان قرار خواهد داد.

باقی توضیحات در مورد جبران کردن هزینه‌ کسانی هست که قبلاً اکانت رو گروون گرفتن. حالا مواردی مثل قرعه‌کشی و تخفیف‌های مشابه رو حساب کنید می‌بینید که هرگز در کل تاریخ مبین‌نت همچین چیزی نبودن و فقط همین یک گیگابایت کادوی اخیر بوده که توی کارنامه مبین‌هست. یعنی مبین‌نت هر چی بیشتر جلو می‌ره بیشتر حق مشتری رو ضایع می‌کنه و تنها شرکت پیشتاز توی نامردی هست. موندم چطور هست که تازه بهش جایزه هم می‌دن. آیا بجز گردن کلفت مدیران و صاحب امتیاز اصلیش یعنی مخابرات هست؟

20. 6 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •