میشه گفت مخابرات فعلا بهترین پینگ رو داره و مکس نت هم خوبه. مخابرات هزینه رانژه نداره و پس پرداخت و پیش پرداخت نه از نظر قیمت فرق دارن نه از نظر کیفیت پس مونده به سلیقه خودتون می تونین یکی رو انتخاب کنین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میشه گفت مخابرات فعلا بهترین پینگ رو داره و مکس نت هم خوبه. مخابرات هزینه رانژه نداره و پس پرداخت و پیش پرداخت نه از نظر قیمت فرق دارن نه از نظر کیفیت پس مونده به سلیقه خودتون می تونین یکی رو انتخاب کنین
جا هست و اگه خیلی عجله دارین می تونین حضوری برین مرکز آزادی یا یکی از نمایندگی ها
البته همه ی اکانت ها دارای دانلود رایگان شبانه نمی باشن اکانت شما چیه؟
ساغ اولون. اگر همزمان 2 نفر از وایبر و 1 نفر از سی سی کم استفاده کنند آیا اینترنت نامحدود 128 مخابرات جواب میدهد یا نه؟ پس پرداخت و پیش پرداخت از نظر حداقل دوره هم فرقی ندارند؟ درصورتیکه سرعت کافی نبود میشود در وسط دوره سرعت را ارتقا داد؟
Last edited by 971971; 07-10-2014 at 02:54.
سلام.
بهتون پیشنهاد میکنم از شرکت همارا سیستم اینترنت بخرین.واقعا نسبت به پولی که میگیره سرعت خیلی خوبی میده.تازه دانلود رایگان شبانه هم داره.
من خودم سرویس مگا هماراسيستم رو دارم سرعتش بین بازه ۱ تا ۳ مگه.شبا هم نزدیک به ۲ گيگ دانلود میکنم.
سلام.
سرویس مخابرات رو خبر ندارم ولی مال هماراسيستم جدیدا اشتراکش ۲به۱ شده که احتمالا سرعتشان بیشتر شه.
ولی تو جاهای پر تراکم مثل باغميشه مطمئنا سرعت نامحدود کم خواهد بود.
شما اگه ميتونين سرويس مگا بگيرين و از دانلود رایگان شبانه استفاده کنین.
مخابرات اگر در ساعات رایگان 1 الی 7 از کابران حجم کم کنه یه جور دزدی و کلاهبرداری محسوب میشهو موجب بی اعتمادی مردم به مخابرات میشه و کم کم مشتریاشو از دست می ده
نامحدود استفاده کنم که حجم کم نمی کنه
اکانت من
اولترا 2 گیگ
Last edited by Persianhb; 07-10-2014 at 10:54.
سوال مربوط به تاپیک نیست ولی یه هارد اکسترنال داش دون برای ارشیو فیلم معرفی کنید
tango بزن
خطتت نویز نداشته باشه کافیه
Last edited by Persianhb; 07-10-2014 at 14:04.
یاشا، من اینترنت محدودم را به 2 نفر از همسایه ها دادم، قرار شد فعلا تا گرفتن اینترنت نامحدود فقط از وایبر بصورت متنی اسفاده کنند ولی نمیدانم چطور شد که 700 مگ در عرض 2-3 ساعت تمام شد، نمیدانم آیا مصرف وایبر اینقدر زیاد است یا در موبالشان برنامه دیگری اینترنت را استفاده میکند و یا از اینترنت در برنامه های دیگر هم استفاده کرده اند.
Last edited by 971971; 07-10-2014 at 14:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)