تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2084 از 4105 اولاول ... 1084158419842034207420802081208220832084208520862087208820942134218425843084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,831 به 20,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آخه اون موقع که دانشجو بودم میخواستم پاس بگیرم معاونت آموزشی بهم گفت که باید درخواستتو بدی به ما بعد ما بفرستیم کمیسیون بعد برات کمیسیون تشکیل بدیم که آیا موافقت کنیم با معرفیت به اداره گذرنامه یا نه و خلاصه هفت خوان رستم جلو پام گذاشتن و ماهم بیخیالش شدیم.الان وثیقه اینا مگه نمیشه گذاشت برای پاس گرفتن؟فوقش امام حسین میطلبه بعد عید یه کربلا هم میریم دیگه،5 میلیون وثیقه میخوان دیگه؟بعد اینکه مدارکم برای رفتن به کربلا رو حتما میخوان همین اول قبل راه انداختن کارم یا اینکه موافقت میکنن با راه انداختن کارم و بعد موقع خروج از کشور وثیقه میگیرن؟
    من فقط در مورد سفر حج میدونم گذرنامه میدن در مورد بقیه سفرهای زیارتی اطلاع ندارم به مشمولین گذرنامه میدن یا نه. تا وثیقه نزارین اصلا گذرنامه نمیدن اولین مرحله گذاشتن وثیقه است حالا میل خودتونه که از کشور خارج بشید یا نه وثیقه رو باید همون اول بزارید. دقیقا نمیدونم واسه سفر زیارتی باید مدارک سفر رو الزاما نشون بدین یا نه ولی اگر الزامی باشه فکر کنم واسه سفر حج همون نامه حج و زیارت ملاکشونه اگر بابت سفرای زیارتیه دیگه هم گذرنامه بدن احتمالا باید بلیط هوایی یا زمینی یا مدارکی مثل نامه کاروان زیارتی رو نشون بدین. ولی در کل اگر وثیقه بزارید یا سربازی رفته باشید خیلی سریع در عرض دو هفته گذرنامتون آماده میشه.اگر قوانین رو دوباره عوض نکرده باشن مثل سابق همون 5 میلیونه.
    Last edited by rezakiaa; 06-03-2014 at 16:50.

2. این کاربر از rezakiaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایرانیان که خیلی خوبه! ما شهید محمدی هستیم
    از کجا میگی خیلی خوبه؟؟

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام خدمت بروبچ
    آقا من هم از 02 میام مرخصی آخر هفته، آقا خداییش اصلانم هتل نیست، تنها مزیبتش نسبت به بقیه پادگان ها همین تعطیلی آخر هفته اس که اونم به همین راحتی ها به خاطر قضیه نگهبانی داشتن نمیشه امد

داداشای گلم، یه مشکل ناجور دارم من !

اگه بچه ها یادشون باشه من پرولاپس دریچه قلب داشتم با نارسایی MR و TR ( هر دو خفیف )، طبق قانون نظام وظیفه من به احتمال زیاد معاف دائم یا نهایت معاف از رزم میشدم، اما الان از بهداری پادگان اقدام کردم، اونا اعزامم کردن بیمارستان 502 ارتش تهران، اونجا معاینه شدم، یارو توی شورا میگه 80 درصد مردم همین مشکل قلبی رو دارن و مسئله مهمی نیست!! و معافیت نداره! میگم حتی معاف از رزم؟!! میخنده میگه حتی معاف از رزم !!

به من گفته بودن توی خدمت راحتر میشه معاف شد اما اصلا اینطور نیست، با بدبختی میتونی یه بهداری بری، دو نفر باید تایید و امضاء کنن تا تو فقط بری بهداری!!! یعنی رو به موت هم باشی، نگهبان باشی نمیتونی بری، نوبتت هم نباشه نمیتونی بری!

ظاهرا قانون ارتش با قانون نظام وظیفه فرق داره، اصلا و اصلا واسه سرباز جماعت ارزشی قائل نیستن!

حالا من موندم و مشکل قلبی و دو روز در هفته صبگاه و ورزش و دویدن و رژه، هر چند تقریبا کل هفته تمرین رژه داریم

میخواستم ببینم بچه ها راهی چاره ای چیزی ندارن من اقدام کنم حداقل معاف از رزم بشم؟!!
    سلام
    منم 02 بودم . افتادگی دریچه قلب و تپش شدید قلب و ... هم دارم . من البته معاف از رزم شدم ولی هیچ فرقی برام تو آموزشی و الان که توی یگانم نداشت. هم رژه ، هم ورزش ، هم نگهبانی هم تیراندازی داشتم . فقط رژه با اسلحه اونم توی آموزشی نبردنم ولی در عوضش هزارتا کار سنگین تر و بدتر دادن بهم . دنبال معاف از رزم نباش که توی 02 بهمون میگفتن معاف از رزم = معاف از جنگ . فرماندمون میگفت هر وقت جنگ شد تو نیا . که اینم دروغی بیش نیست جنگ بشه معاف پزشکیا هم میبرن .

5. 3 کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

می‌بینم که همه بچه‌های ۰۲ ناراضی و خسته‌ن :p
    منم ۰۲ هستم گردان شهید حسینی. این هفته بد نبود فقط روز آخری واقعا پدرمون دراومد از دویدن و رژه رفتن و بعدش بیل زدن و بعد با عجله آماده شدن واسه مرخصی. غذا هم به نظرم کم‌کم داره بهتر می‌شه دو سه روز آخر انصافا غذاهاشون بهتر و مخصوصا بیشتر شد که امیدوارم همینطوری بهترتر بشه. ولی توصیه‌م به دوستان اینه که یه مقداری مثبت‌تر نگاه کنن و اینقدر به خودشون سخت نگیرن. شاید چند جا باشه که از ۰۲ بهتر باشه و کمتر فشار بیارن اما مطمئن باشین پادگان‌های خیلی بیشتری وجود داره که اگه می‌افتادیم اونجا وضعیتمون الان خیلی خیلی سخت‌تر بود. یکیش همین که آخر هفته می‌تونیم بریم مرخصی که واقعا یکی دو روز بیرون بودن از پادگان خیلی خوبه واسه ریکاوری آدم روحش تازه می‌شه! مرخصی روزانه هم هست که البته من استفاده نکردم تا حالا چون به نظرم زیاد مناسب نیست آدم ساعت حدود ۵ تازه می‌ره بیرون و همون شب قبل خاموشی یا صبح قبل از ۶:۳۰ باید برگرده.
    ایشالا این دو ماهه که خیلی کمتر از دو ماه هست زودتر تموم شه و همه هم بیوفتن یه جای بهتر.
    یه نکته‌ی منفی هم بگم که نگین چرا همش مثبت‌اندیشی می‌کنی :p اونم اینکه همونطور که بعضی از دوستان گفتن واقعا سر رژه رفتن اونایی که توانایی ندارن اذیت می‌کنن یارو رسما می‌گفت هرکی معاف از رزمه به ما مربوط نیست اینجا آموزشیه و همه باید آموزش ببینن معاف از رزم واسه اینه که اگه جنگ شد لازم نیست شما بجنگین!

7. 3 کاربر از milad_black70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز وقتی تو پادگان میگن احتمال داره از خود ماها می خوان یه تعداد رو برای آموزش سرباز آموزشی لیسانس وظیفه استفاده کنن دیگه چه توقعی میشه داشت؟ولی چیزی که جالب بود به افراد مریض ققط یه نوع قرص میدن!تازه برای بیمارستان رقتن هم میگن خودت برو.پس اون آمبولانس ها برای خنده هستن!

9. این کاربر از hamidtom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

کسی اطلاعات دقیق داره تعطیلات عید 02 از کی شروع میشه؟؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تو دوره آموزشی دو ماهه حقوق هم میدن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سختترین پادگان آموزشی در حال حاضر کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سختترین پادگان آموزشی در حال حاضر کجاست؟
    هر جا خودت به خودت سخت بگيري!
    سخت هست ولي قابل اجتناب نيست.

14. 3 کاربر از NINJA_PANDA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    منم 02 بودم . افتادگی دریچه قلب و تپش شدید قلب و ... هم دارم . من البته معاف از رزم شدم ولی هیچ فرقی برام تو آموزشی و الان که توی یگانم نداشت. هم رژه ، هم ورزش ، هم نگهبانی هم تیراندازی داشتم . فقط رژه با اسلحه اونم توی آموزشی نبردنم ولی در عوضش هزارتا کار سنگین تر و بدتر دادن بهم . دنبال معاف از رزم نباش که توی 02 بهمون میگفتن معاف از رزم = معاف از جنگ . فرماندمون میگفت هر وقت جنگ شد تو نیا . که اینم دروغی بیش نیست جنگ بشه معاف پزشکیا هم میبرن .
    سلام
    خودت نخواستی
    1 بار خودت رو می زدی به مردن کسی جرات نمی کرد بهت کار بده
    ببخشید ، عذر می خوام ! ( خودم سرباز بودم ) خر هرچقدر بگی بهش بار می زنن تا وقتی نخوابیده ! سرباز هم هرچقدر بدنش بکشه بهش بار می زنن ، سرباز اسکول و تازه کار باشه کلی کار می ریزن رو دوشش
    ولی کافیه یکی خودش رو بزنه به اسکول بودن یا ناتوان بودن ، مجبورن باهاش کنار بیان

16. 2 کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •