تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2084 از 2199 اولاول ... 10841584198420342074208020812082208320842085208620872088209421342184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,831 به 20,840 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این سوال همه ست....هیشکیم جوابشو نمیدونه هنوز!
    خود من تاحالا 2-3 بار تو این تاپیک پرسیدم!
    باید یه مرد پیدا شه مثه چی شبا دانلود بزنه نتیجه رو به بقیه هم اعلام کنه

Sent from my GT-I9300
    از روزی که این جریان رو داخل سایتش زده به غیر از سه یا چهار شب ، هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود زدم.
    به نظرم باید بالای 30 گیگ گرفته باشم ( دو برابر 15 گیگ طرح 6 ماهه ) ولی همینطور که میبینید هنوز زنده ام ، نفس میکشم.

هر شب هم دارم میزنم دانلود از چیزی هم نمی ترسم ، تموم بشه مودم رو زیر 140 میفروشم یا ایرانسل میگیرم یا میرم سراغ GPRS .
    پول دادم که دانلود کنم ! نه اینکه بزارمش تو ویترین نگاش کنم.
    من دارم هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود میزنم ، اگه نتم تموم شد میام اینجا میگم تموم شد ، تا من هستم غم نخورید

ویرایش : به نظرم این یه حرف مفتی هست که مثل خر توش موندن ، انگار مغز مدیر عامل این شرکت توی 5 سالگی مونده !
    فرض که شبانه تموم شد ، خب روزانه چی ؟ باید با روزانه بتونی وصل بشی .
    همیشه بر عکس بوده ، اگه روزانه تموم می شده ، شبانه هم تموم .
    یا دنیا بر عکس شده یا مخ اینا تاب داره اساسی هم تاب داره
    Last edited by mehr1362; 13-03-2014 at 21:46.

2. 8 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اینم تصاویر قدیمی از سایتش:
      محتوای مخفی: تصاویر قدیمی سایت مبین نت 

4. 9 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از روزی که این جریان رو داخل سایتش زده به غیر از سه یا چهار شب ، هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود زدم.
    به نظرم باید بالای 30 گیگ گرفته باشم ( دو برابر 15 گیگ طرح 6 ماهه ) ولی همینطور که میبینید هنوز زنده ام ، نفس میکشم.

هر شب هم دارم میزنم دانلود از چیزی هم نمی ترسم ، تموم بشه مودم رو زیر 140 میفروشم یا ایرانسل میگیرم یا میرم سراغ GPRS .
    من دارم هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود میزنم ، اگه نتم تموم شد میام اینجا میگم تموم شد ، تا من هستم غم نخورید

ویرایش : به نظرم این یه حرف مفتی هست که مثل خر توش موندن ، انگار مغز مدیر عامل این شرکت توی 5 سالگی مونده !
    لطفا به مغز یک بچه 5 ساله توهین نکنید

انقدر خبر حجمی شدن اینترنت شبش مسخره و مزحکانه بود که حتی پست هاش به عنوان شایعه پاک شد .
    این بی شرفا هنوز اطلاع رسانی نکردن کلی با sms نکردن ببین چقدر دارن حجم میدزدن.
    بنده خدا کسایی که مثلا 10 گیگ حجم دارن تو حسابشون تا 2 هفته دیگه هیچیش نمونده

6. 5 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شب عیدی که ریدن به عصاب ملت. بیچاره اونای که هنوز خبر ندارن و هر شب داره حجمشون میپره .شب عید یا اول سال میفهمن چه حجمی ازشون مبین نت دزدی کرده فکر کنم سالشون خراب شه
    من تماس گرفتم برای این حجم شبانه پست بالا رو بخونید ببینید خودتون فضاوت کنید
    شما در پست های اخیرتون از الفاظ زشتی استفاده کردید. دیگه تکرار نشه وگرنه محدودیت حق دسترسی میگیرید.

8. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پایتم دوست عزیز منم دو شبه شروع کردم و تا اخرین نفس دانلود میکنم. هر چه شد بادا باد. فقط هر موقع بحث اینترنت میشه یاد این بیت میفتم که میگه : از آن روز این خانه ویرانه شد / که نان آورش مرد بیگنانه شد / چو ناکس به ده کدخدایی کند/ کشاورز باید گدایی کند
    Last edited by alirezaveis; 13-03-2014 at 23:06.

10. 6 کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هر شب میذارم از اون موقع از ساعت 3-تا7 چیزی کم نکرده ولی 4 روز نت من رو سرعتش رو زیر 100 اورد الان دوباره یکم خوبه امشب هم میذارم

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پایتم دوست عزیز منم دو شبه شروع کردم و تا اخرین نفس دانلود میکنم. هر چه شد بادا باد. فقط هر موقع بحث اینترنت میشه یاد این بیت میفتم که میگه : از آن روز این خانه ویرانه شد / که نان آورش مرد بیگنانه شد / چو ناکس به ده کدخدایی کند/ کشاورز باید گدایی کند

آقا 2 تا مرد پیدا شد
    حال کردم!

Sent from my GT-I9300

13. 5 کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من ک تا روزی ک سرویسم تموم بشه از 1مگ شبانه هم نمیگزرم .با 512 شبی تقریبا 800 مگ میگیره حصاب کردم از اون روزی که ساعتارو عوض کردن تا الان نزدیک 5 گیگی شده حالا تا قبل عید سرویس دارم ، اگه کم کرد خبر میدم.
    واسه اینکه تو گزارشات مصرف مشخص بشه که کم کرده یا نه هر شب ساعت 2:59 و 6:59:59:999 مودمو ریبوت میکنم .
    آقا دمت جیز...خبرشو بده حتما.

Sent from my GT-I9300
    Last edited by bahram_warrior; 13-03-2014 at 23:21.

15. 2 کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اینم تصاویر قدیمی از سایتش:
    من تصویر قدیمی تری دارم، اون موقع گیگ اضافه ی همه ی طرح ها یکسان حساب می شد: مگابایتی 4 تومن، گیگی 1024*4= 4096 تومن.

17. 3 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما در پست های اخیرتون از الفاظ زشتی استفاده کردید. دیگه تکرار نشه وگرنه محدودیت حق دسترسی میگیرید.
    والا یکی از دلایلی که انجمن های اینترنت انقدر خلوت شده همینه همه رفتن تو فیس بوک . چون اینجا یا پست ها پاک میشه یا هی فرت قرت تذکر داده میشه یا یکی مثل من که 5 ساله اینجا عضوه خیلی راحت بن میشه.
    باور کن من 100 جور خودمو سانسور میکنم . اگه کافی نیست که نیاز نیست بگید دیگه کلا نمیام چون من اینم دیگه بیشتر از این نمیتونم خودمو سانسور کنن .این بی شرفا مودمو کردن تو پاچمون دیگه این کمترین چیزی هست که میشه گفت
    بقیه هم که از اسامی مبین گوه و .. استفاده کردن
    چرا یکدفه من بد شدم؟
    اگه هم منظورتون پست اخیرم تو تاپیک دیگه بود ک پاک شده من چیز بدی نگفتم . ترجمه واقعا مسخره بود . نوشته بود رایچه چوب انفجار زیبایی و دارد اصلا نه دستور زبانی نه معنایی هیچی نداشت .
    حالا شما بگید کدوم پست راجبش بحث کنیم.
    Last edited by pcgamer; 14-03-2014 at 00:13.

19. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •