مخابرات قاط زده در حد ...!!!
من وقتی میخوام وارد اکانتینگ بشم ، یوزر و پسورد رو که میزنم میگه " کد تصویری وارد شده صحیح است " و هیچ جایی نمیره !!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات قاط زده در حد ...!!!
من وقتی میخوام وارد اکانتینگ بشم ، یوزر و پسورد رو که میزنم میگه " کد تصویری وارد شده صحیح است " و هیچ جایی نمیره !!![]()
من دو روزه خط مکس نتم رو جمع آوری کردم که از مخابرات بگیرم الان هم سایت مخابرات میگه پورت آزاد نداره... سایت صبانت هم میگه مرکزی با این شماره وجود نداره!!! بعد شما هی بیایین مکس نت رو بگین بده... حداقل مکس نت این ادا بازی ها رو نداره و سایتش مثل آدم کار میکنه
حضوری برید خوب
توی ایران این چیزا هنوز رایج نشده![]()
بعضی مواقع ثبت نام آنلاین مشکل داره و این اداها رو در میاره. عادیه. باید حوصله داشته باشین و بعدا مراجعه کنین. البته بعضی مواقع هم چند روز طول میکشه که درست بشه اینم بخاطر آپدیت سیستم الکاشونه. در این مواقع بهتره از نمایندگی ها اقدام کنین. هم موقعی که مشکل پیدا میکنین راحتتر حلش کنین و مجبور نیستین برای هرکاری برین ابوریحان مرکز آزادی. البته این چند روز هم سیستم بخاطر آپدیت اکثرا مشکل داشت
بله این چند روز هم سیستم بخاطر آپدیت سیستم الکا اکثرا مشکل داره
این چند روز سیستم آنلاین مخابرات اکثرا مشکل داره و شما بهتره از طریق نمایندگی ها اقدام کنین. مشکل نبود پورت هم به دوستای دیگه هم گفتم جا هست اما تو سیستم آنلاین نشون نمیده. شما کدوم مرکز هستین؟
مرکز فهمیده هستم...
میخواهم سرویس نامحدود بگیرم، مخابرات الان هم مشکل پینگ دارد؟(مخصوصا در ساعات شبانه) به نظر شما برای سی سی کم 128 نامحدود مخابرات بگیرم یا همارا؟ مخابرات هزینه رانژه میگیرد یا نه؟ سرویس نامحدود را میتوانم بصورت پس پرداخت بگیرم یا نه؟
من به خاطر کارم فقط شبا از ساعت 1 الی 7 صبح اینترنت استفاده می کنم
ولی ازم شارژ کسر می شه علتش چیه ؟
مگه ساعات رایگان از 1 الی 7 صبح نیست ؟
من به خاطر کارم فقط شبا از ساعت 1 الی 7 صبح اینترنت استفاده می کنم
ولی ازم شارژ کسر می شه علتش چیه ؟
مگه ساعات رایگان از 1 الی 7 صبح نیست ؟
مخابرات اگر در ساعات رایگان 1 الی 7 از کابران حجم کم کنه یه جور دزدی و کلاهبرداری محسوب میشه
Last edited by Persianhb; 07-10-2014 at 02:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)