آسیاتک مثل شاتل ترافیک اضافه خریداری شده رو اگر استفاده نکنی میره ماه بعد یا نه ؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتک مثل شاتل ترافیک اضافه خریداری شده رو اگر استفاده نکنی میره ماه بعد یا نه ؟؟
این پشتیبانی آسیافاک چرا اینطوریه رنگ زدم میگم حجمم رو اعمال کن
دانلود استریم خطم رو از 8 کرد 5![]()
چالاکـ نامحدود برنزی 32 بیشتر دانلود نمیده تازه محدود به 10 گیگ بعد 10 گیگ دیگه سرعت چند میخاد بشه
چالاکـ نامحدود برنزیچالاکـ نامحدود برنزی
از دیروز رایگان بود الان داره کم میشه
واسه شما الان کم میشه ؟
امروز اصلا خونه نبودم که تست کنم ولی بیشتر مواقع بعدا یک دفعه کم میکنه اگه الان واسه منو کم کنه منفی 1 گیگ میشه حجم باقی مانده![]()
22 بهمن طرحی چیزی نذاشته بودن؟
بنده حاضرم پولم رو توجوب بریزم اما به این آدمای حرام خور ندم تا با پول من و شما برن جزایر قناری حال کنن. بنده اکانتم رو غیرفعال کردم و دیگر از اینترنت هم استفاده نمیکنم اگر هم کاری مقاله ای چیزی لازم داشتم به کافی نت مراجعه میکنم. والسلام نامه شد تمام. همین که یه مشتری مثل بنده رو از دست دادین ، برام بسیار خوشنود کننده ست. برین هر گ **ی میخواین بخورین بخورین. مملکتی که توش قانون نباشه هر سگ و خری آدم میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
بین سرویسهای مختلف کدومش برای دانلود زیاد مناسبه؟ چه محدود با شبانه رایگان و چه نامحدود؟ البته قیمتش هم مناسب باشه
درود
بین محدود ها به نظر من سرویس 2مگ از نظر قیمت نسبت به سرعت شبانه مناسبتر هست
سلام دوستان. من گیلان هستم و الان از شرکت اندیشه سبز خزر سرویس دارم. 256 نامحدود و سرعتش چند ماهیه که فوق افتضاح شده!!! یه صفحه به زور باز میکنم
میخواستم از دوستانی که آسیاتک دارن بپرسم ارزش داره جمع کنم بیام آسیاتک؟ 512 نامحدود برنزی رو میخوام بگیرم. متوسط سرعتش چقده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)