حالا با این تفاسیر بجز 1345 چه باند دیگری پیشنهاد میشود البته بدون آمپ که نتیجه بهتری بگیرم
حالا با این تفاسیر بجز 1345 چه باند دیگری پیشنهاد میشود البته بدون آمپ که نتیجه بهتری بگیرم
بدون امپ شما بهترین کواک رو هم بزارید همینجور دیستورت میشه.
سلام بر دوستان گرامی. وقت بخیر.
امروز داشتم تو سایت DLS یه چرخی می زدم. چند تا کامپوننت به چشمم خورد که به نظر خیلی خوش ساخت میومد. از دوستان کسی صدای اینا رو شنیده؟ اصلا ایران هست اینا؟
1- Reference RMC6.2
2- Reference RZ6.2
3- Reference RC6.2
با تشکر
سلام
کلا dls صدای بسیار گرم و تیوتر نرمی داره و دلنشین سبک خاص خودش رو داره همه کس پسند نیس.
من up36 رو داشتم 3وی صدای جالبی داشت اما فقط به خاطر میدبیس نرمش فروختم.به نوعی توی صداش هیجانی نداره.
این مدلها هم هست بالاتر هم هستش .
شرکت مجیر الکترونیک dls رو به تازگی وارد میکنه اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا شماره های نماینده رو بهتون بدم.
سلام
به نظر من نه نگیر.چون همخونی با قطعات نداره.
ساب ووفر و آمپلی مونوی خوبی داری.
به نظر من جلو یا sql165 بگیر یا دیگه حد اقل sqx165.
آمپ هم برای sql باید XL150c4 بگیری و برای sqx هم rs100c4
همونطور که امیر حسین گفت خیلی راحت میتونی با خارج کردن قاب اسپیکرهای فابریک کامپوننت سایز 16 نصب کنی.من شدیدا تک استیج رو پیشنهاد میکنم. ساب هم ببند حتی شده یه 8 اما ببند.
قیمتها هم بله افزایش پیدا کردن.چون یورو رفت بالا.
بزار جنسهای شرکت برسه تا دقیق براورد هزینه کنم برات.شما هم دقیق بودجه رو مشخص کن.
مرسي حميد جان
فعلا كه وضع خرابه ببينم چي ميشه تا ماه ديگه❤️❤️❤️❤️
دم شما و امیرحسین عزیز گرم
پس تا اینجا سر تک استیج کامپوننت 165 به علاوه یه ساب حالا هشت یا ده اوکی
فک کنم عقب فابریکی داره که احتمالا اونا رو هم باید قطع کنم
در مورد بودجه نهایی چون ماشین رو تازه ثبت نام کردم و یه چهل روزی طول میکشه تا تحویل بگیرم اگه برات زحمت نبود هروقت موجودی بود قیمت ها رو بگو که حتی شده تیکه تیکه تا اون موقع بخرم.
ولی کف اش دو میلیونه حالا ش تا سه تومن هم هزینه میکنم
راستی بخوام برم رو SQX 165 با ساب SXQ 10 چقدر باید بودجه کنار بگذارم شاید بتونم جورش کنم.
Last edited by kindlinessangel; 20-08-2016 at 17:58.
راستی توی برند های همرده gladen کدوم وکال گرم تری دارن؟
فوکال دیگه وارد نمیشه؟
نظرتون راجع به هرتز هلیکس یا اینفینیتی چیه؟
Last edited by kindlinessangel; 20-08-2016 at 17:48.
سلام خواهش میکنم
از الان پول کنار بزار چون احتمالا تا زمان تحویل ماشینتون بار میرسه
sqx165 قیمت قبلش 740 بوده.ساب sqx10 هم 610 ساب باکس فابریکش هم که میشه sqx10vb بوده 940.اگر بتونی ست sqx برداری که فوق العاده میشه.منتها آمپلیفایر رو باید حتما xl150c4 بگیری تا بریجش بتونه سابت و پر کنه البته کامل نه ولی 75% پر میکنه و بسته.
فوکال که خدا رحمتش کنه البته شرکتش خانگیهاش رو میاره اما ماشینی چون قیمت تمام شدش بالا در میاد براشون نمیصرفه.هلیکس به نظر من خیلی ووکال گرم و نرمی نداره.اینفی هم قدیمیاش عالی بود اما جدیدا.صدای 172prs پایونیر هم خوبه اما خب گرونه.
سلام
فدای شما
الآن مشخصات ساب رو نگاه کردم باکسش خیلی بزرگه و تقریبا دوبرابره sqx08vb بود.
فکر کنم همون ساب هشت اینچی برام بهتره. توانش هم پایین تره درایو کردنش راحت تر.
یه حدود برای سیستم کامل با کابل و وسایل نصب روی تک استیج sqx165 و sqx08vb با آمپ xl540c4 میگی که برم پول جور کنم؟
ببخشید میدونم خیلی زحمت دارم بهت میدم.
بعد اینها هیچکدوم موجودی نداره کم کم بخرم نفهمم دارم چیکار میکنم؟
خدا بیآمرزدش من که خیلی دوسش دارم.فوکال که خدا رحمتش کنه البته شرکتش خانگیهاش رو میاره اما ماشینی چون قیمت تمام شدش بالا در میاد براشون نمیصرفه.هلیکس به نظر من خیلی ووکال گرم و نرمی نداره.اینفی هم قدیمیاش عالی بود اما جدیدا.صدای 172prs پایونیر هم خوبه اما خب گرونه.
یه مسافر دارم داره میره هلند نمیشه بگم برام کامپ بیاره؟ گمرک گیر میده بهش؟
از بابت ووکال sqx خیالم راحت باشه؟ من خیلی اهل سیستم بازی نیستم میخوام یه چیزی بگیرم حالاحالاها کیف اش رو بکنم
172prsهم دیگه زیادی گرونه شورش رو درآورده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)