سلام دوستان كسي آسياتك استفاده ميكنه ؟ چ طورياش؟ من الا انديشه دارم باهاش حال نميكنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان كسي آسياتك استفاده ميكنه ؟ چ طورياش؟ من الا انديشه دارم باهاش حال نميكنم![]()
براي چ شركتي؟ ولي معمولا نامحدود تا 6 گيگ سرعت دانلود بالاست (البته اگه از اولشم سرعت بالا بدن) بعد از 6 گيگ سرعت دانلودتونو ميارن پايين معمولا تا حد اسمي سرويستون![]()
من الان کافی نت هستم و دارم جواب میدم امروز رفتم گلسار (دیگه ژشتیبانی و 2020 و ... رو ولش کنید. خودشون موندن چه گو... خوردن) رسما همش سرکاریه . اونجا (گلسار) هم رسما گاو دکفته بازاریه. یه نفر میخواد جواب صد نفرو بده هر کسی هم یه مشکلدو تا به عنوان نمونه
1- زنه اومده میگه مرد من سواد نداره و خودم هم نه سیستم دارم و نه مودم و اصلا نت استفاده نمی کنم. صاحب خونه هستم چندین ساله . دو ماهه نجومی برام هزینه نت رو قبض میاد و مینویسه (هزینه استفاده از نت ) فلان قدر. میدونی چی جوابش داد. خوب هزینه رو بدید تا تلفن شما نصب شه
2- طرف از رضوانشهر اومده میگه مودم آشنای اول خرابه. مخابرات و مسئول نت رضوانشهر گفته بیا رشت. همون لحظه زنگ زد به رئیس رضوانشهر بهش گفت مگه ما آدرس محل تعمییر مودم رو بهتون ندادیم. رئیسه گفت بازش نکردم فایل تکسل رو و آدرسو ندیدم. هیچی گفت برو همون جا داد و فریاد کن (سر رئیس رضوانشهر)
مال ما رو هم نوشت گذاشت رو میزش تا امروز بعد از ظهر درست کنه (به نت دسترسی نداشت تا اکانت رو چک کنه) بعید می دونم تا شنبه درست شه
من درگیر این رسیدگی و این مخابرات هستم رسما![]()
راستی شارژ کردن هم مثل اینکه مشکل داره و مبلغ به حساب مخابرات نمیره
اینم یادم اومد الان: گفت سیستم در حال به روز سازی و رفع ایراداته. ممکنه حساب شما رو درست کنم ولی فردا احتیاج به ریست کلی شه دوباره روز از نو و ........این دیگه تهشه
Last edited by TimeWarp; 15-10-2014 at 14:00.
128 حجمی اندیشه سرعت دانلودش در روز و شب 1 به بعد چنده ؟
دوستان یک کمکی هم به ما کنید به این عوضی ها 2020هم زنگ میزنم همش اشغال اعصابم خرد شده هزینه رو نبرن رو قبض بیچاره شم آخه بیشرفا کی گفته برا خودتون تمدید کنید این سرویس مسخره رو
ایول ، خوبه یکی رفت به این خراب شده ببینه چه خبره ، راستش حدس میزدم اینجور گاو دکفته بازارهبرا همین تا الان حضوری نرفتمو اینجور که گفتی دیگه هرگز نخواهم رفت مگر برای فسخ
رو اعصابن ، رفیق باز خبری بدستت اومد تو این تاپیک در جریان بزا مارو
با توجه به تفاوت کم قیمت ها به نظرم بهتره 256 یا 512 بگیری که لااقل بشه چیزی دانلود کرد
تا چند وقت پیش که من اندیشه بودم سرعت 128 محدود حدود 50 تا 70 بود ! 256 = 100 .. 512 = 130 . 1 مگ = 170 و ...
شاید الان بدتر یا بهتر شده باشه1 شب به بعد هم سرعت فرقی نمیکرد با روز ، فقط بعضی شب ها افت میکرد سرعت
Last edited by SA.JJ.AD; 15-10-2014 at 18:28.
الان يكي از بچه ها اومد اينترنتشو چك كنم اين ديگه آخرشه مخصوص مشتريان گمشده در كانورت
![]()
Last edited by zerocold981; 15-10-2014 at 19:31.
عجب اسکل های هستن اینا رفتم تو پنلم روز های مانده شده 21روز حجم شده 48 گیگ یک ساعت بیرون بودم یک ساعت پیش 30 روز بود با 80گیگ حجم واقعا گوسفندن
اي آقا.. ترافيك اين ماه ما ماليد پس؟ 2 گيگ حجم خريدم 1 گيگم كه هديه دادن داريم سر ميكنيم!![]()
آقا از ترافیک رزرو چطور میشه استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)