آقا کنسول من سری بازی های NFS رو اجرا نمیکنه. میگه دستگات باید آبدیت شه !!! فقط با بازی های nfs مشکل دارم ، چه قدیماش چه جدیدش
آقا کنسول من سری بازی های NFS رو اجرا نمیکنه. میگه دستگات باید آبدیت شه !!! فقط با بازی های nfs مشکل دارم ، چه قدیماش چه جدیدش
با درود
قصد خرید یک کنسول برای بازی را دارم . شما کدامیک را پیشنهاد میدین ؟ پلی استیشن 3 بهتره یا ایکس باکس 360 ؟ البته میدونم که قیمت بازیهای پلی استیشن بسیار بالاس ولی میخوام ببینم که تفاوت از لحاظ گرافیکی بین ایکس باکس و پلی استیشن وجود داره؟
و ایا 1080 p را ساپرت میکنن ؟
بهتره بگم کلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
شما چه مدلی را پیشنهاد میدین و با چه قیمتی ؟![]()
آقا جان اون قیمت گوشت و مرغه که دم عید میره بالا (مثل اینکه هنوز تو خرج و مخارج زندگی نیفتادیا)
من 360 خودمو 27 اسفد خریدم 220 تومن و عمرا کسی انقدر ارزون خریده باشه .
والا اینجوری که ما شنیدم دم عید همه چی میره بالا .......
خب اگه قرار باشه که من 360 (( اسلیم )) رو بخرم 220 خب صبر می کنم ......
اما بعید می دونم ....![]()
قیمت جهانیش 300$ه. البته 250 گیگش
اينقدر بحث شده قبلا هم تو فروم هاي فارسي هم خارجي
نمون اخرش هم انتخاب بهترين كنسول سال 2010 از سمت Ign يعني 360
گرافيك بازي هاي مولتي هم كه تابلو كدوم بالاتره
1080p رو هم support ميكنن
elite بگير البته اگه گير بياري
خوشمان می اید هیچ بازی انحصاری خاصی به این زودی ها نداریم
هییییی
بریم Fifa 11 بازی کنیم بهتره
Pes 11 هم که قفل گذاشتن روش نمی شه بازی کردش
خدااااا
علیکم سلامبا درود
قصد خرید یک کنسول برای بازی را دارم . شما کدامیک را پیشنهاد میدین ؟ پلی استیشن 3 بهتره یا ایکس باکس 360 ؟ البته میدونم که قیمت بازیهای پلی استیشن بسیار بالاس ولی میخوام ببینم که تفاوت از لحاظ گرافیکی بین ایکس باکس و پلی استیشن وجود داره؟
و ایا 1080 p را ساپرت میکنن ؟
بهتره بگم کلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
شما چه مدلی را پیشنهاد میدین و با چه قیمتی
اقا هردو یه مزیتی دارند و یه مشکلاتی ولی به نظر من ایکس باکس به خاطر کینکت نسبت به ps3 بسیار بهتره و بازی براش بیشتر میاد
پلی3 هم بازیهاش ارزون شده و هر بازی اون 5 هزار تومنه پس دیگه قیمت بازیهای پلی 3 گرون نیست یه قابلیت پلی 3 بلوری هستش و همینطور محیط مولتی پلیر رایگان و از لحاظ سخت افزاری یکمی قوی تر به نظر میرسه (البته نه از نظر گرافیک)
اگه میخای ایکس باکس بگیری یه مدل اسلیم اورجینال بگیر و صبر کن تا -- بشه این خیلی بهتره البته به نظر من
اگه پلی 3 میخای بگیری یه مدل 120 گیگ بگیر و در کنارش یه هارد 500 یا 1 ترابایت اکسترنال بگیر بیخودی پولتو به پلی 3 320 گیگ نده
خوشم میاد فیفا بازی دمت گرمبریم Fifa 11 بازی کنیم بهتره
Last edited by marvel_malayer; 12-01-2011 at 13:04.
هزینه آپدیت فریمور چقدر است ؟؟ لطفا یک جای مطمن رو شماره و آدرس پ خ کنید . غیر از آپدیت فریمور درایو امکان اجرای بازی های جدید هست ؟ با دیسک بوت مانند یکی دو سال پیش عرضه شده بود !
برای اجرای بازی های کال آو دیوتی و مدال افتخار هم نیازی به فریمور جدید است ؟!
pes 11 كه ap 2.5 نداره
براي cod:bo و moh نيازي به Lt pLus نيست
هزينه update هم 6 تومان هست
همين اقا ميثم خودمون هم انجام ميدن
نه اون Activator ديگه كارايي نداره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)