تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2083 از 4105 اولاول ... 1083158319832033207320792080208120822083208420852086208720932133218325833083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,821 به 20,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

الان از مرکز آموزشی 02 اومدم خونه، لتو پارمون کردن نامردا آخه کجای 02 هتله ؟ !!! اصلا هتل نخواستیم ولی اصلا داخلش احساس کمی راحتی نداریم و از اولین فرصت برای خروج از پادگان استفاده میکنیم . واقعا این دوهفته برای حداقل گردان ما سخت بود!
    معمولا 2 هفته 10 روز اول رو سخت میگیرن بعدش راحت تر میشه . یعنی شما هم عادت میکنی. شنیدی که ! میگزره ...

الان وضعیت ما مشخصه 10 روز تعطیلیم ... 10 روز دیگش رو هم یه روز کامل پادگانیم یه روز خونه....ولی مشکلم اینجاست که احتمال زیاد انتقالیم رو قبل عید

بگیرم و بیفتم یه جای اداری و روزبرگ بشم میخواستم ببینم تعطیلاتم چجوری میشه جایی که میخوام برم ستاد مشترکه .
    پس اگه اینطوره بزار بعد از عید منتقل شو

اگه طرفای تختی بیفتی من تقریبا شیفتای عید سال قبلشون رو میدونم که چه طوری بوده.
    البته الان یه کم سرباز کم شده ، شاید شیفتاشون بیشتر بشه.

2. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یعنی کسی نمیدونه من که الان نامه معرفی رو هم از دانشگاه گرفتم چطوری میتونم پاسپورت بگیرم؟
    پاسپورت گرفتنش فقط مهمه و خروج از کشور برام مهم نیست،فقط میخوام قبل اینکه رسما سرباز بشم پاسپورت رو یه جوری بگیرم.فوقش یه بلیت میگیرم کنسل میکنم
    برم میدون سپاه چیزی بهم میدن؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا یعنی کسی نمیدونه من که الان نامه معرفی رو هم از دانشگاه گرفتم چطوری میتونم پاسپورت بگیرم؟
    پاسپورت گرفتنش فقط مهمه و خروج از کشور برام مهم نیست،فقط میخوام قبل اینکه رسما سرباز بشم پاسپورت رو یه جوری بگیرم.فوقش یه بلیت میگیرم کنسل میکنم
    سلام تا جایی که من اطلاع دارم شما نمی توانید پاسپورت دریافت کنید مگر با تاییده وزارت علوم که اون هم برای ادامه تحصیل درخارج از کشور و یا شرکت در کنفراس و... داده میشود .شما اگر دانشجو یودی کارت راحتتر بود واما الان که معافیت تحصیلی نداری کارت سخته ولی برای سفر زیارتی میتونی پاسپورت بگیری ....

tapatalk
    ...............
    viva la vida
    Last edited by SNOW PATROL; 05-03-2014 at 23:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واسه سفر زیارتی یا تحقیقاتی میتونید بگیرین و همینطور از طریق وزارت علوم. اگر بگید برای چه منظوری گذرنامه احتیاج دارین شاید بهتر بشه کمک کرد. چون اگر نمیخواین سفر کنید چیز به درد بخوری نیست جز اینکه دو سال از زمان صدورشم میره. واسه سفر زیارتی ساده تر میشه دریافت کرد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه اون موقع که دانشجو بودم میخواستم پاس بگیرم معاونت آموزشی بهم گفت که باید درخواستتو بدی به ما بعد ما بفرستیم کمیسیون بعد برات کمیسیون تشکیل بدیم که آیا موافقت کنیم با معرفیت به اداره گذرنامه یا نه و خلاصه هفت خوان رستم جلو پام گذاشتن و ماهم بیخیالش شدیم.

الان وثیقه اینا مگه نمیشه گذاشت برای پاس گرفتن؟
    فوقش امام حسین میطلبه بعد عید یه کربلا هم میریم دیگه،5 میلیون وثیقه میخوان دیگه؟
    بعد اینکه مدارکم برای رفتن به کربلا رو حتما میخوان همین اول قبل راه انداختن کارم یا اینکه موافقت میکنن با راه انداختن کارم و بعد موقع خروج از کشور وثیقه میگیرن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت بروبچ
    آقا من هم از 02 میام مرخصی آخر هفته، آقا خداییش اصلانم هتل نیست، تنها مزیبتش نسبت به بقیه پادگان ها همین تعطیلی آخر هفته اس که اونم به همین راحتی ها به خاطر قضیه نگهبانی داشتن نمیشه امد

داداشای گلم، یه مشکل ناجور دارم من !

اگه بچه ها یادشون باشه من پرولاپس دریچه قلب داشتم با نارسایی MR و TR ( هر دو خفیف )، طبق قانون نظام وظیفه من به احتمال زیاد معاف دائم یا نهایت معاف از رزم میشدم، اما الان از بهداری پادگان اقدام کردم، اونا اعزامم کردن بیمارستان 502 ارتش تهران، اونجا معاینه شدم، یارو توی شورا میگه 80 درصد مردم همین مشکل قلبی رو دارن و مسئله مهمی نیست!! و معافیت نداره! میگم حتی معاف از رزم؟!! میخنده میگه حتی معاف از رزم !!

به من گفته بودن توی خدمت راحتر میشه معاف شد اما اصلا اینطور نیست، با بدبختی میتونی یه بهداری بری، دو نفر باید تایید و امضاء کنن تا تو فقط بری بهداری!!! یعنی رو به موت هم باشی، نگهبان باشی نمیتونی بری، نوبتت هم نباشه نمیتونی بری!

ظاهرا قانون ارتش با قانون نظام وظیفه فرق داره، اصلا و اصلا واسه سرباز جماعت ارزشی قائل نیستن!

حالا من موندم و مشکل قلبی و دو روز در هفته صبگاه و ورزش و دویدن و رژه، هر چند تقریبا کل هفته تمرین رژه داریم

میخواستم ببینم بچه ها راهی چاره ای چیزی ندارن من اقدام کنم حداقل معاف از رزم بشم؟!!
    Last edited by parsiaweb; 06-03-2014 at 14:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ظاهرا هه از 02 ناراضين
    خدا به ما رحم كنه حتما وضعيت ما بدتره
    بچه ها مگه 02 روز برگ بهتون مرخصي نميدن؟
    منم 19ـم اعزامم

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام خدمت بروبچ
    آقا من هم از 02 میام مرخصی آخر هفته، آقا خداییش اصلانم هتل نیست، تنها مزیبتش نسبت به بقیه پادگان ها همین تعطیلی آخر هفته اس که اونم به همین راحتی ها به خاطر قضیه نگهبانی داشتن نمیشه امد

داداشای گلم، یه مشکل ناجور دارم من !

اگه بچه ها یادشون باشه من پرولاپس دریچه قلب داشتم با نارسایی MR و TR ( هر دو خفیف )، طبق قانون نظام وظیفه من به احتمال زیاد معاف دائم یا نهایت معاف از رزم میشدم، اما الان از بهداری پادگان اقدام کردم، اونا اعزامم کردن بیمارستان 502 ارتش تهران، اونجا معاینه شدم، یارو توی شورا میگه 80 درصد مردم همین مشکل قلبی رو دارن و مسئله مهمی نیست!! و معافیت نداره! میگم حتی معاف از رزم؟!! میخنده میگه حتی معاف از رزم !!

به من گفته بودن توی خدمت راحتر میشه معاف شد اما اصلا اینطور نیست، با بدبختی میتونی یه بهداری بری، دو نفر باید تایید و امضاء کنن تا تو فقط بری بهداری!!! یعنی رو به موت هم باشی، نگهبان باشی نمیتونی بری، نوبتت هم نباشه نمیتونی بری!

ظاهرا قانون ارتش با قانون نظام وظیفه فرق داره، اصلا و اصلا واسه سرباز جماعت ارزشی قائل نیستن!

حالا من موندم و مشکل قلبی و دو روز در هفته صبگاه و ورزش و دویدن و رژه، هر چند تقریبا کل هفته تمرین رژه داریم

میخواستم ببینم بچه ها راهی چاره ای چیزی ندارن من اقدام کنم حداقل معاف از رزم بشم؟!!
    کدوم گردانی ؟ چندتا از بچه های مارو با زانوی خراب و آب آورده آوردن واسه رژه اصلا رحم ندارن نامردا . غذاشونم که درجریانی چظوره!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کدوم گردانی ؟ چندتا از بچه های مارو با زانوی خراب و آب آورده آوردن واسه رژه اصلا رحم ندارن نامردا . غذاشونم که درجریانی چظوره!!!!
    غذا رو که نگو
    ایرانیانم، تو کجایی؟!

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

غذا رو که نگو
    ایرانیانم، تو کجایی؟!
    ایرانیان که خیلی خوبه! ما شهید محمدی هستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •