سلام خدمت بروبچ
آقا من هم از 02 میام مرخصی آخر هفته، آقا خداییش اصلانم هتل نیست، تنها مزیبتش نسبت به بقیه پادگان ها همین تعطیلی آخر هفته اس که اونم به همین راحتی ها به خاطر قضیه نگهبانی داشتن نمیشه امد
داداشای گلم، یه مشکل ناجور دارم من !
اگه بچه ها یادشون باشه من پرولاپس دریچه قلب داشتم با نارسایی MR و TR ( هر دو خفیف )، طبق قانون نظام وظیفه من به احتمال زیاد معاف دائم یا نهایت معاف از رزم میشدم، اما الان از بهداری پادگان اقدام کردم، اونا اعزامم کردن بیمارستان 502 ارتش تهران، اونجا معاینه شدم، یارو توی شورا میگه 80 درصد مردم همین مشکل قلبی رو دارن و مسئله مهمی نیست!! و معافیت نداره! میگم حتی معاف از رزم؟!! میخنده میگه حتی معاف از رزم !!

به من گفته بودن توی خدمت راحتر میشه معاف شد اما اصلا اینطور نیست، با بدبختی میتونی یه بهداری بری، دو نفر باید تایید و امضاء کنن تا تو فقط بری بهداری!!! یعنی رو به موت هم باشی، نگهبان باشی نمیتونی بری، نوبتت هم نباشه نمیتونی بری!
ظاهرا قانون ارتش با قانون نظام وظیفه فرق داره، اصلا و اصلا واسه سرباز جماعت ارزشی قائل نیستن!
حالا من موندم و مشکل قلبی و دو روز در هفته صبگاه و ورزش و دویدن و رژه، هر چند تقریبا کل هفته تمرین رژه داریم
میخواستم ببینم بچه ها راهی چاره ای چیزی ندارن من اقدام کنم حداقل معاف از رزم بشم؟!!