بستگی داره از چه قندشکنی استفاده میکنی مثلا فر--ی--گیت مقدار send رو خیلی بالا میبره
فیسبوک و یوتیوب کلا عکس (بغیر ویدئو!) توشون زیاده که اینهم تاثیر داره....
با bw meter باید بررسی کنی ...
بستگی داره از چه قندشکنی استفاده میکنی مثلا فر--ی--گیت مقدار send رو خیلی بالا میبره
فیسبوک و یوتیوب کلا عکس (بغیر ویدئو!) توشون زیاده که اینهم تاثیر داره....
با bw meter باید بررسی کنی ...
سلام
من نامحدود 128 گرفتم و تقریبا 10 گیگ تو یک هفته دانلود کردم ولی حالا سرعت در حدی پایین اومده که یاد روزگار خوش دایل آپ افتادم. نمیشه این سرویس مزخرف رو کنسل کنم از الان و یه محدود بگیرم؟ کلا هیچ راهی نیست که سرعت صفحه باز کردنش زیاد بشه؟
عجیبه ، سرویس نا محدود معمولا بعد از 20 گیگ سرعتش میومد پایین ، یعنی بی انصافها اینرو هم کم کردن؟!!!
دوستان عزیز
سرعت سرویس های نامحدود اگه پشت سره هم دانلود کنید پایین میاد
ربطی به 20 گیگ و 30 گیگ و.. نداره
در سرویس های نامحدود نباید به صورت مداوم دانلود کرد
اگه هرروز دانلود سنگین داشته باشید محدود میشید
باید مثلا یه روز در میون دانلود کرد
اینطوری محدودیت وجود نداره
الان دوست من با 128 نامحدود حدود 30 گیگ دانلود کرده و محدود هم نشده
وقتی از نمایندگی استان پرسیدیم، گفتن که دلیل اینکه محدود نشده اینکه به صورت مداوم دانلود نداشته
دانلود مداوم باعث محدود شدن میشه
دوستان من خطم روی 4 مگ بسته شده.سرویسمم 1 مگه.ولی خطم یه ذره کم آورد.به صورتی که دان استریم درسته 4096 ولی آپ استریم کم آورده 1021.فقط 3 کیلوبیت.
حالا سوالم اینه وقتی سرعته آپلودم به هیچ وجه بالاتر از 79 کیلوبات نمیشه،بگم آپ استریم رو روی 512 ببندن برای خطم بهتر نیست؟
خب مثلا روزی چقدر دانلود کنیم که مداوم حساب نشه ؟
دوستان کسی از این به بعد نره درخواست کنه که اپ استریمش رو روی 512 ببندن.من اپلودم از 78 کیلوبایت رسید به 39.دوباره زنگ زدم گفتم داداش غلط کردم بکنش همون که بود
حالا به نظرتون این نویز خوبه؟
Down up
DSL Noise Margin: 13.6 dB 27.7 dB
DSL Attenuation: 17.0 dB 29.7 dB
آخه 30 گیگ که حجمی نیست اونم واسه 1 ماه یعنی تقریبا روزی 1 گیگ میشه.من مصرفم خیلی بیشتر از ایناست من الان با این سرویسی که دارم روزی 3-4 گیگ دانلود میکنم اگه برم پارس ببندم limited میشم؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن الان 128 سرعت دانلودش روی چنده؟؟((پهناش روی چقدر هست؟؟))
ممنون
زنگ بزنید به پشتیبانی و بهشون بگید که میخواید سرویستون رو حذف و سرویس جدید رو جایگزین کنید ... راهنمایی میکنن که چیکار باید کنید ...
3 کیلوبایت که خیلی کم هست ، به امکان زیاد نویز خطتون شدیدا پایین اومده ! خط من هم شدیدا نویز داشت و با اینکه سرعت اپلود زیاد بود ولی قطع و وصلیش خیلی زیاد بود و کلا منفجر بود !!! ولی الان خطم رو 4 مگ بسته شده ولی اپ استریمم رو512 هست و نسبت به قبل رضایت بیشتری دارم ! ( با اینکه سرعت آپلود بیشتر از 50 نمیشه ! ) زنگ بزنید بهشون و بگید تا اپ استریمتون رو کم کنن ، این مقدار تو سرعت دانلودتون هم تاثیر داره !
داداش من512 دارم شبا به زور 1 گیگ دانلود میکنم
البته جدیدا قبلا بدک نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)