تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2083 از 2199 اولاول ... 10831583198320332073207920802081208220832084208520862087209321332183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,821 به 20,830 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

پست هایی مثل پست شما رو که میبینم واقعا تعجب میکنم، آخه شماها که میتونید ADSL بگیرید برای چه از اون اول اومدید مبین نت؟ من اگه منطقه گلستان مشکل نداشت اصلا مبین نت نمیموندم، من حتی به مخابرات هم راضی هستم.

کا من دانشجو بودم و به نت هم نیاز داشتم باید مبین میگرفتم. adsl فقط پول دور ریختن بود. از طرفی الان که درسم تموم شده توی فکر اینم که adsl بگیرم، ولی باز این قابلیت جابجاییش منو قلقلک میده! توی سفر خیلی به کار میاد
    موندم چه کنم

راستی پوشش اهواز چطوریه؟ غیر از اهواز جای دیگه هم رفته زیر پوشش یا نه؟

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چرا من چند صفحه قبل برید با رنگ قرمز چند خط راجب تماسم با این شیادان مبین نتی نوشتم .متاسفانه ۱-۲ نفر اومدم تو تاپیک اف تاپیک ایجاد کردن پست من درست خونده نشد.
    من هنوز موندم این تماسی که واسه شکایت گرفتن و کد شناسایی رو گرفتن یعنی مشکل ما حل شد!!! اگه تا 3-4 روز دیگه خبری نشد باید یک اعتراض جدید پر کنیم این سری وقتی تماس میگیرن باید باشون راجب مشکل حرف بزنیم نه اینکه شماره شناسایی رو بدیم طرف هم مثل یک حیوان 4 پای خال خالی گاو مانند گوشی رو قطع کنه .
    چرا اتفاقا خوندم همون موقع...ولی زنه جوابتو درست نداده انقد گاگول بوده..کلا از مرحله پرت بوده طرف.
    منظورم این بود که کسی از دوستان تونسته جواب درست درمونی هم بگیره ازین دزدا یا نه؟

Sent from my GT-I9300

3. این کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

مبین نت داره کاربرای معمولیشو فراری میده تا بتونه پهنای باندش رو برای فروش به سازمان ها آزاد کنه

5. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مبین نت داره کاربرای معمولیشو فراری میده تا بتونه پهنای باندش رو برای فروش به سازمان ها آزاد کنه
    عجب!!!
    جالب بود...خیلیم منطقی بنظر میرسه.

Sent from my GT-I9300

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

چرا من چند صفحه قبل برید با رنگ قرمز چند خط راجب تماسم با این شیادان مبین نتی نوشتم .متاسفانه ۱-۲ نفر اومدم تو تاپیک اف تاپیک ایجاد کردن پست من درست خونده نشد.
    من هنوز موندم این تماسی که واسه شکایت گرفتن و کد شناسایی رو گرفتن یعنی مشکل ما حل شد!!! اگه تا 3-4 روز دیگه خبری نشد باید یک اعتراض جدید پر کنیم این سری وقتی تماس میگیرن باید باشون راجب مشکل حرف بزنیم نه اینکه شماره شناسایی رو بدیم طرف هم مثل یک حیوان 4 پای خال خالی گاو مانند گوشی رو قطع کنه .
    من که شناسه رو ندادم . گفت شناسه رو بده گفتم چند لحظه گوشی حضورتون ، یکم مکث کردم ، گوشی رو گذاشتم.
    دوباره زنگ زد جواب ندادم، دلم خنک شدددددددددددددددددد

8. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یه سوال مهم :
    کسی هست که شب ها بیش از دو برابر حجم طرحی که داره دانلود کرده باشه ؟
    می خوام ببینم چه اتفاقی میفته اگه بیش از اون حد دانلود ببکنیم ؟ اینترنت شب ها رو قطع میکنن ؟ سرعت رو کم میکنن ؟ از حجم روز ها کم میکنن ؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

پست هایی مثل پست شما رو که میبینم واقعا تعجب میکنم، آخه شماها که میتونید ADSL بگیرید برای چه از اون اول اومدید مبین نت؟ من اگه منطقه گلستان مشکل نداشت اصلا مبین نت نمیموندم، من حتی به مخابرات هم راضی هستم.
    من هم واقعا تعجب میکنم ، من هنوز توی عمرم با adsl کار نکردم به خاطر منطقه ای که هستیم.
    یعنی 10 ساله پای سیستم و اینترنت هستم ، تنظیمات مودم adsl رو هم بلد نیستم ، مثل کسی که تازه کامپیوتر دیده.
    مخابرات اینجا گیگی 3500 میده ، باید از مبین نت گیگی 12 تومن و 10 تومن بگیریم !

11. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوال مهم :
    کسی هست که شب ها بیش از دو برابر حجم طرحی که داره دانلود کرده باشه ؟
    می خوام ببینم چه اتفاقی میفته اگه بیش از اون حد دانلود ببکنیم ؟ اینترنت شب ها رو قطع میکنن ؟ سرعت رو کم میکنن ؟ از حجم روز ها کم میکنن ؟
    این سوال همه ست....هیشکیم جوابشو نمیدونه هنوز!
    خود من تاحالا 2-3 بار تو این تاپیک پرسیدم!
    باید یه مرد پیدا شه مثه چی شبا دانلود بزنه نتیجه رو به بقیه هم اعلام کنه

Sent from my GT-I9300
    Last edited by bahram_warrior; 13-03-2014 at 20:24.

13. 2 کاربر از bahram_warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

من ک تا روزی ک سرویسم تموم بشه از 1مگ شبانه هم نمیگزرم .با 512 شبی تقریبا 800 مگ میگیره حصاب کردم از اون روزی که ساعتارو عوض کردن تا الان نزدیک 5 گیگی شده حالا تا قبل عید سرویس دارم ، اگه کم کرد خبر میدم.
    واسه اینکه تو گزارشات مصرف مشخص بشه که کم کرده یا نه هر شب ساعت 2:59 و 6:59:59:999 مودمو ریبوت میکنم .

15. 3 کاربر از javid_hector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

عجب!!!
    جالب بود...خیلیم منطقی بنظر میرسه.

Sent from my GT-I9300
    اینو همینجوری نگفتم
    در ضمن یه شرکت نمیاد یکدفعه خودشو بدبخت کنه تمامش نقشه چند ساله بوده که من تجربش کردم پشتشم باید گرم باشه که بخاد همچین کاری رو بکنه سرخود نیست هیچکی رو آدم هم حساب نمیکنه

مبین نت در طی این سال ها فقط پسرفت داشته ..

من از اون موقع ها که جمعه ها رایگان بود مبین نت داشتم

اولش جمعه ها رو کلا رایگان کرده
    از نظر تنوع طرح هم خیلی متنوع بود و قیمتاشم در حد adsl بود ، طرح های یک ماه سه ماه شش ماه و یکساله داشت
    مثلا یکی از طرحاش این بود یکسال 9گیگ 65 تومن حدودا گیگ اظافه هم 8 تومن (باور کردنی نیست نه!) من تصویرشو دارم سر فرصت آپ میکنم
    یک وبلاگ داشت که کاربرا رو دونه دونه جواب میداد و ساپورتش عالی بود میتونستی توی وبلاگ ثبت نام کنی و راحت سوالات و مشکلاتو مطح میکردی
    و چیزای خارق العاده دیگه که حضور ذهن ندارم

در مرحله بعد(چند ماه بعدش) ..

جمعه ها رو اگه درست یادم باشه تا 2 بعد از ظهر رایگان کردو بعدش حجم کم میکرد
    قیمتا رو بالاتر برده بود و طرح ها کم کمک همینجوری تغیر میداد و کمتر میشدن ، که یکساله حذف شد
    وبلاگو به وبلاگ خبری تبدیل کرد و مدال هایی که بهش میدادن رو بیان میکرد توش بعد از مدتی دیگه بروز نشد

جمعه ها به خاطرات پیوست
    و طرح های 6 ماه رو هم حذف کرد و قیمتا همینجوری بالاتر میرفتن همچنین گیگ اظافش
    دانلود شبانش افتظاح شده بود
    کیفیت همینجوری بدتر و بدتر میشد
    که تا الان ....

سرعت 2 مگ با ترافیک 1 گیگ فکر کنم 16 تومن و بعد همینجوری تا شده الان 40 تومن

کلا این عجیب فقط پسرفت داشته اصلا کاربر براش پشیزی ارزش نداشته

17. 7 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •