دوست عزیز من 3شنبه هفته قل به خود مرکز دیتای مخابرات برای سرویس مراجعه کردم که گفتند در مرکز رحیمیان پورتها پر شده و 2 3 روزه گسترش میدن ولی هنوز خط رانژه نشده من از کجا پیگیر باشم مشکل زودتر حل بشه؟
2020 یا مخابرات؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز من 3شنبه هفته قل به خود مرکز دیتای مخابرات برای سرویس مراجعه کردم که گفتند در مرکز رحیمیان پورتها پر شده و 2 3 روزه گسترش میدن ولی هنوز خط رانژه نشده من از کجا پیگیر باشم مشکل زودتر حل بشه؟
2020 یا مخابرات؟
سایت دانلود فیلم full hd جدید پیغام خصوصی کنید
ممنون
اگه کسی داره و رایگانه منم میخوام
اگه اینطوری نباشه که هر کس و ناکسی میتونه خط همه رو جمع آوری کنه
دوستان من به سلامتی خط مکس نتم رو جمع آوری کردم الان که میخوام از سایت مخابرات ثبت نام کنم هر چی میزنم میگه "کد تصویری وارد شده صحیح نیست "... از سایتش نمیشه ثبت نام کرد؟ باید حضوری برم؟؟
دوست عزیز تو crm جا هست اگه دوست داشتین می تونین مشخصاتتونو بفرستین براتون بزنم
مشخصاتتونو برام بفرستین براتون ثبت کنم. هیچ مشکلی تو ثبت نام مخابرات نیست.
Last edited by eyneto; 05-10-2014 at 20:13.
سلام اولا ببخشید اگر سوال مربوط به این انجمن نیست مجبور شدم در این انجمن مطرح کنم اگر دوستان جوابی دارند خواهشن پاسخگو باشند تا دیگران استفاده کنند :
در برنامه VUZE نحوه Scheduler کردن (زمانبندی) دانلودها از کدوم منو فعال میشه؟ میخوام برای دانلود شبانه؟
گزینه های Force Download و غیره رو این برنامه هم داره؟ اصلا مزیتی برای استفاده این برنامه نسبت به بی تورنت وجود داره؟
ممنون![]()
256 پارس آنلاین و 3G ایرانسل ... البته ایرانسل تو IDM تا 1.1MB هم میره سرعت دانلودش
سلام ببخشید من میخوام مخابرات انلاین ثبت نام کنم تو سایتش شماره رو با کد شهر میزنم بعد کد امنیتی رو هم میزنم بعد ولی ok که میکنم هیچ جا نمیره. قضیه چجوریاس؟ :-)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)