بله به ماه هاي آينده انتقال داده ميشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله به ماه هاي آينده انتقال داده ميشه.
حدود نیم ساعت پیش نتم قطع شد (آشنای اول)، رفتم پنل دیدم که روز باقی مونده رو زده -12! منفی 12!!!
زنگ زدم 2020، نفر 34 بودم، کلی صبر کردم نوبتم شد. بهشون گفتم که 11 مهر شارژ کردم، همچین چیزی امکان نداره، چک کرد و گفت شماره موبایل بدین که تماس گرفته بشه. گفتم چقدر طول میکشه حدودا، گفت معلوم نیست، شاید تا فردا طول بکشه...!
بعد از تغییر سایتشون هم مدت زمان باقی مونده از قراردادم کم شده بود، هم حجمم! یکی نیست بگه آخه چرا این پنل جدید رو قبلش تست نکردین؟! همینجوری سیستم آوردن پایین و اینو نصب کردن بجاش، تازه یادشون افتاده که مشکلاتش رو حل کنن!
راستی من به اپراتور "212" وصل شدم...![]()
Last edited by JUST KIOSK; 14-10-2014 at 14:47.
دوتا سوال دارم:
1-تو پنل کاربری من زده سرویس جمع شده و فاقد سرویس رزرو ایا بازم میشه از اون یک گیگ رزرو که واسه عید داده استفاده کرد؟
2-از طریق موبال میشه به 2020 زنگ زد ؟ اگه میشه دقیقا باید به چه شماره ای زنگ زد ؟
لطفا بهم جواب بدین ممنون![]()
١.حتما به پشتيباني زنگ برنين.
٢.با موبايل همون ٢٠٢٠ رو بايد بگيرين ولي نميدونم چرا اكثرا اشغاله.
معلوم نیست دوباره چیکار کردن که 2020 کلا تعطیله
از حجم رزو من 1 گیگ کم شد ، از حجم باقیمانده ی من 400 مگ کم شد
حالا چراشو نمیدونم ، برای کسی اینطوری نشده ؟؟؟
این مخابرات چه مرضی گرفته؟؟ من دیدم واسم زده اتمام روز شارژ مجدد کردم از حسابم پول کم شد ولی بعد از چند دقیقه بر گشت به همون حالت قبل و هیچی به هیچی..
این نت مخابرات هم گندش در آورده هر روز یک بامبول در میاره دیروز 5 روز مانده بود با 1گیگ حجم صبح زد یک روز مانده غروب زد حجم تموم شده بعدش یک ساعت پیش رفتم تو سایتشون زده خودش یک سرویس تمدید کرده این دیگه چه وضعشه اونم یک سرویس عجیب غریب intranet 2048 Alborz 80gig هر چی زنگ میزنم 2020 هم خطوط اشغال چه کنم رشت هم نیستم سرعتش افتضاح
برا منم قطع شد امروز بعد از ظهر و با اینکه یه هفته دیگه به پایان دوره ام مونده بود و 800 مگ حجم هم داشتم ، داخل پنل میزد -16 ! ترافیک 0 ! در حال جمع اوری
چه غلطی دارن میکنن آخه ! بسه دیگه 2 هفتست داریم عذاب میکشیم ، ترافیک خوردن هیچی نگفتیم ، سرویس 2مگ رو کردن 1 مگ ! الان این دیگه چه داستانیهپشتیبانی تلفنی کسی تونسته صحبت کنه ؟! چاره چیه ؟! من همش نوبت 50 اینا بهم میرسه کل اعتبار سیم کارتت باید بره تازه برسی به نوبت 10 !
فعلا از گزینه ی 100 مگ رایگان و یه روزه استفاده کردم ! 60 تا تیکت زدم ، دریغ از یه پاسخ !
Last edited by SA.JJ.AD; 15-10-2014 at 02:01.
اینترنت نامحدود 128 دارم که البته دیگه الان با این 6 گیگ تضمین شده ای که گذاشتن فرقی با حجمی نداره .
شبا هم رایگان نیست ؟ 1 شب به بعد مثلا از 6 گیگت کم نشه؟
128 حجمی چقدر سرعت دانلود میده ؟ روز چقدر میده ؟ 1 به بعد چقدر میده ؟
مال منم در حالی که چهار روز فرصت داشتم و 2 گیگ حجم ،صفر شد.البته یه اشتباهی کردم که همون لحظه حسابم رو تمدید کردم که باز هم بعد از چند دقیقه حسابم برگشت به حالت قبل .با پشتیبانی تماس گرفتم که گفت سیستم رو ری استارت میکنیم امروز فردا تا شارژتون اعمال بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)