تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2082 از 2605 اولاول ... 108215821982203220722078207920802081208220832084208520862092213221822582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,811 به 20,820 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خط تلفن خونه‌ی من به اسم همسر سابق صاحب خونه ام هست و به علت اختلافاتی که با هم دارن ایشون در دسترس نیست. چند سال پیش که میخواستم ثبت نام اولیه کنم خیلی دردسر کشیدم و نهایت چون صاحب خونم خودش کارمند دولت هست با 2020 تماس گرفتو با زبون بازی! کارای راه اندازی رو انجام داد. الان پلن 2 مگ 8 گیگِ پس پرداخت که از اول بوده رو دارم. الان میخوام 16 مگ پیش پرداخت بگیرم، میخوام ببینم وقتی با 2020 برای تغییر پلن تماس میگیرم چه سوالاتی ازم میکنن؟ میخوام خودم رو صاحب خط عنوان کنم که دیگه به مشکلات دفعه قبلی بر نخورم. چه مشخصاتی از ایشون رو دم دست داشته باشم؟ کد ملی، تاریخ تولد، نام پدر...؟
    (خط چون فیبر هست فعلا تنها گزینه مخابرات هست)
    ممنون
    کار به اونجاها نمیکشه اصلا
    برای تغییر پس پرداخت به پیش پرداخت باید صاحب خط بره مرکز مخابراتی و امضا بده

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کار به اونجاها نمیکشه اصلا
    برای تغییر پس پرداخت به پیش پرداخت باید صاحب خط بره مرکز مخابراتی و امضا بده
    بخوایم همین پس پرداخت بمونه و 16 مگ بشه میشه؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بخوایم همین پس پرداخت بمونه و 16 مگ بشه میشه؟
    نه
    بازم صاحب خط باید بره مرکز
    منم اول 2 مگ داشتم خواستم 16 مگ کنم 2020 هیچ کاری نتونست بکنه
    اصولا 2020 فقط واسه پیش پرداخت هاست و مرکز واسه پس پرداخت ها

5. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من سرویسم یک مگ هست سرعت دانلود خوبه ولی آپلود خیلی کمه چرا سرعت آپلودم 1 مگ نیست؟؟....مرسی...
    تصویر:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بعد از چند روز پاس کاری تو مخابرات گفتن همه چی آمادس اما پیمانکار تجهیزات را هنوز نصب نکرده . جناب آقای ماهان میتونم فعلا به جای 2 مگ . 3 مگ را بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام بعد از چند روز پاس کاری تو مخابرات گفتن همه چی آمادس اما پیمانکار تجهیزات را هنوز نصب نکرده . جناب آقای ماهان میتونم فعلا به جای 2 مگ . 3 مگ را بگیرم؟
    یعنی چی تجهیزات رو نصب نکرده ؟ یعنی فیبر نیست ؟ برو پیش رئیس مرکز بگو می خوام بدونم خطم فیبره یا نه . خطت مسیه تا 4 هم فکر کنم بتونی بدون مشکل بگیری.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

متاسفانه پینگ اصلا مناسب نیست

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پیش همون رئیس بودم گفتن کل خیابان و محله را فیبر کشیدند . کافوی نوری را هم نصب کردند فقط دو یا سه عدد تجهیزات دیگه باید پیمانکار نصب کنه . شاید پیمانکار بخاطر دلار دست نگه داشته یا طرف باهاشون آشناس

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

پیش همون رئیس بودم گفتن کل خیابان و محله را فیبر کشیدند . کافوی نوری را هم نصب کردند فقط دو یا سه عدد تجهیزات دیگه باید پیمانکار نصب کنه . شاید پیمانکار بخاطر دلار دست نگه داشته یا طرف باهاشون آشناس
    خوب خطت مسی دیگه از شرکت خصوصی بگیر

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    خط تلفن خونه‌ی من به اسم همسر سابق صاحب خونه ام هست و به علت اختلافاتی که با هم دارن ایشون در دسترس نیست. چند سال پیش که میخواستم ثبت نام اولیه کنم خیلی دردسر کشیدم و نهایت چون صاحب خونم خودش کارمند دولت هست با 2020 تماس گرفتو با زبون بازی! کارای راه اندازی رو انجام داد. الان پلن 2 مگ 8 گیگِ پس پرداخت که از اول بوده رو دارم. الان میخوام 16 مگ پیش پرداخت بگیرم، میخوام ببینم وقتی با 2020 برای تغییر پلن تماس میگیرم چه سوالاتی ازم میکنن؟ میخوام خودم رو صاحب خط عنوان کنم که دیگه به مشکلات دفعه قبلی بر نخورم. چه مشخصاتی از ایشون رو دم دست داشته باشم؟ کد ملی، تاریخ تولد، نام پدر...؟
    (خط چون فیبر هست فعلا تنها گزینه مخابرات هست)
    ممنون
    از توی همون پنل مخابرات هم میتونی سرویست رو عوض کنی. من طرح تابستانه داشتم از همون پنل تغییرش دادم به 8مگ ماهی 360 گیگ. کمتر از یه ساعت هم عوض شد.
    خیلی راحته نه زنگ زدن میخواد نه مراجعه حضوری.
    تغییر سرویس رو بزن، بعد پیش پرداخت رو انتخاب کن بعدش سرعت 16 مگ رو بزن. سرویس یک ماهه رو انتخاب کن بعدش وارد صفحه بانک میشی و هزینه شو پرداخت میکنی و تمام.
    Last edited by mohammad_s7201; 17-05-2018 at 08:55.

13. 2 کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •