مشکل اینجاس که یگان خدمتی میگه بعد از 2ماه نامه میده!!!!!یعنی برج 2 سال93!!!![]()
مشکل اینجاس که یگان خدمتی میگه بعد از 2ماه نامه میده!!!!!یعنی برج 2 سال93!!!![]()
قبل از اینکه آشناتون با محل مورد نظرش صحبت کرده باشه که دست شما نیست که کد بزنی یا نزنی خود به خود اتوماتیک دفترچتو که بفرستی واست کد میزنن مگر اینکهپذیرش و امریه گرفته باشی یا آشناتون به کسی سپرده باشه. شاید منظورش این بوده واسه سربازی رفتن خودتو آماده کن ولی دفترچه رو نفرست
با عرض سلام وخسته نباشيد
1- من ورودي سال81 رشته فيزيک بودم ودرسال 85 انصراف داده وبه رشته حسابداري رفتم ودرسال 89 فارغ التحصيل شدم(دانشگاه اروميه).سپس باقبولي درمقطع ارشد دانشگاه آزادتبريز(سال89) در رشته حسابداري وبادردست داشتن برگ ابطال معافيت دراين مقطع ثبت نام وتحصيل نمودم تااينکه هنگام گرفتن مجوز دفاع معلوم شد که براي من معافيت تحصيلي صادرنشده است.بامراجعات پي درپي به نظام وظيفه شهراروميه متوجه شدم که هنگام انصراف وتغيير رشته دانشگاه براي من درخواست معافيت مجدد ننموده ونظام وظيفه اروميه نيز بنده را ديپلم اعلام کرد وهيچ کمکي به بنده نکرد(گفتن سنوات کارشناسيت زياد شده)
2-باتوجه به اين شرايط آيا نظام وظيفه تهران مشکل من را حل خواهد نمود وبراي من معافيت مجدد (مثل ثبت ماقبل 90 درسامانه پليس10)صادرخواهد کرد.
3-البته بعد ازيک ماه پيگيري پي درپي نظام وظيفه اروميه اعلام کرد که بامدرک ديپلم مدارک اعزام بفرستم وبا برگ اعزامي که بدستم مي رسد آنرا تبديل به ليسانس کرده وسپس بعد ازدفاع ازپايان نامه واخذ مدرک دوباره برگه اعزام راتبديل به فوق ليسانس نموده وبنده باغيبت ومدرک ارشد به خدمت اعزام شوم. ولي اين راهي که پيشنهاد کردن هم سخته وهم ريسکش زياده. ازدوستان اگر کسي اطلاعي دراين مورد دارن شديدا نيازبه کمک دارم بسيار شرايط سختي برام پيش اومده با تشکر فراوان
باسلام
مطابق بند ماده 23 فصل دوم آيين نامه معاينه و معافيت مشمولين در صورتيكه پدر مشمولداراي بيماري يا نقص عضوي باشد از نظر شوراي پزشكي نياز به مراقبت و نگهداري دارد
18 : (بيماريهاي مزمن و انسداد شديد ريه به همراه كاهش ظرفيت تنفسي ريه به ميزان 50% و بيشتر)
پدرم حدود 63% مطابق با نتایج آزمایش اسپیرومتری کاهش ظرفیت تنفسي داره.
در سال 1368 سابقه بستری تو بیمارستان داره(بمدت 2 ماه) ، و بیماریش مزمن شده.اما مدرکی ازون موقع ندارم.
جواب آزمایش رو برای 2 تاپزشک معتمد نظام وظیفه بردم ، گفتند شامل حال شما میشه اما من شک دارم.
بهم گفتند دنبال پرونده های گذشته نباش و پیش دکتر جدید (از بیرون و پزشک معالج ) نرو و بیخودی خرج نکن و ما خودمون همه آزمایش هارو میگیریم و اگه چیزی باشه کشف می کنیم.
به نطرتون دنبال مدرک از گذشته و دکترای بیرون و سابقه بستری سال 68 نرم؟به گفته خودشون که بهم میگن نرو.
نظرتون راجب احتمال معاف شدنم؟ و اینکه مدت زمانی که از پلیس+10 تا روز کمیسیون طول میکشه چند ماه هستش؟
تعطیلات عید سربازای روزبرگ به چه صورته ؟؟
شما الان سربازی !؟
اگه اینطور باشه باید همون دو ماه رو صبر کنی تا شماره پرسنلی برات بیاد
معمولا شیفت بندی میکنن مجید جان وبرا ما حدود 2 هفته مونده بود شیفتارو 4 روزه چینده بودن و اون طور که شنیدم اکثر جاها کل عید رو دو شیفت میکنن یعنی یه سرباز حداقل باید 7 روز پست بده.
البته شیفتهای اداری هم هست که همش بستگی با جات داره
آقا من بالاخره نامه دانشگاه به نظام وظیفه رو برای گرفتن برگ سبز دریافت کردم.
حالا یه سوال.
میتونم برم پاسپورت بگیرم بدون قصد خارج شدن از کشور یا نه؟
یه مطلبی برای حدود 3سال پیش یه جایی خوندم میخوام ببینم هنوزم همینجوری هست یا نه
محتوای مخفی: اسپویلر
الان از مرکز آموزشی 02 اومدم خونه، لتو پارمون کردن نامرداآخه کجای 02 هتله ؟ !!! اصلا هتل نخواستیم ولی اصلا داخلش احساس کمی راحتی نداریم و از اولین فرصت برای خروج از پادگان استفاده میکنیم . واقعا این دوهفته برای حداقل گردان ما سخت بود!
الان وضعیت ما مشخصه 10 روز تعطیلیم ... 10 روز دیگش رو هم یه روز کامل پادگانیم یه روز خونه....ولی مشکلم اینجاست که احتمال زیاد انتقالیم رو قبل عید
بگیرم و بیفتم یه جای اداری و روزبرگ بشم میخواستم ببینم تعطیلاتم چجوری میشه جایی که میخوام برم ستاد مشترکه .
سقف سنوات تحصیلی که برای مشمولین دانشجو از طرف نظام وظیفه تعیین شده برای دوره کاردانی معادل ۲.۵ سال، کارشناسی ۵ سال و کارشناسی ارشد ناپیوسته ۳ سال، کارشناسی ارشد پیوسته ۶ سال، دکترای پزشکی پیوسته ۸ سال، دکترای تخصصی پیوسته ۶ سال مشخص شده است. دانشجویان مشمول که انصراف داده اند در صورتی که تمایل به ادامه تحصیل دارند باید نامه انصراف دانشگاه(گواهي انصراف از تحصيل)خود را به نظام وظیفه دهند و معافیت خود را لغو کرده و بعد از آن نامهپذیرشتحصیل جدید خود را داده و معافیت تحصیلی جدید بگیرند. یعنی اگر اقدام به لغو معافیت رشته سابقتون در سال 85 نکردید سقف سنوات کارشناسیتون در نظام وظیفه به 7 سال رسیده و احتمالا تحصیل شما در حسابداری رو به عنوان تحصیل مجدد در مقطع کارشناسی به حساب آوردن لذا معافیت تحصیلی براتون صادر نکردن.
به عنوان مثال این یک نمونه از دانشگاهای داخلی است که در وبسایتش نوشته شده
فرايند:
1- دريافت و تکمیل فرم انصراف از تحصیل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تایید فرم تكميل شده توسط معاون آموزشي و تحصیلات تکمیلی دانشكده و ارسال آن به دفتر تحصيلات تكميلي دانشگاه.
3- تاييد مدير كل دفتر تحصيلات تكميلي (یک ماه پس از ارایه فرم درخواست انصراف از تحصیل ) و ثبت انصراف قطعي دانشجو در سيستم آموزش.
4- دریافت فرم تسويه حساب از دفتر تحصیلات تکمیلی و انجام تسویه حساب با کلیه واحدهای دانشگاه و ارایه فرم تکمیل شده به این دفتر (پس از ثبت، انصراف قطعی درسیستم آموزش دانشگاه).
5- عودت مدارك دانشجو با رعایت بند یک، تذکرات فوق.
6- دریافت نامه جهت ارایه به نظام وظیفه (ویژه دانشجویان ذکور مشمول).
شما باید این نامه رو که توی شماره 6 نوشته میدادین به نظام وظیفه تا وقتی دانشگاه واسه معافیت جدید از نظام وظیفه درخواست میزنه اونا شمارو معاف کنن. اگر این کارو نکردین یا با بیش از یکسال تاخیر انجام دادین متاسفانه براتون غیبت و اضافه خدمت می زنند. در این صورت تنها راهی که هست گرفتن یه سری نامه و گواهی و استعلام از دانشگاهتونه که نشون میده شما انصراف و ادامه تحصیل دادین که ممکنه نظام وظیفه قبول بکنه امکانم داره قبول نکنه.
اگر دانشگاه اجازه دفاع بعد از سربازی میدهد بهترین کار رفتن به سربازی با لیسانس و دفاع بعد از سربازیست
Last edited by rezakiaa; 05-03-2014 at 20:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)